Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Normalde kacamak yapmıyordun canim arada bir kacamak olabilir
Zaten cook guzel spor yapmissin erimiştir

Öğlen yemegim 1 saat sonra midemde durmak istemedi sonrasında ağzımın kötü tadını gidersin diye lokum aldım o daha bulandirdi o zman da bir iki kaşık toz ceviz vardı onu atınca biraz daha toparladı

Gayet başarılı bir liste benim ilk günüm daha fenaydı inan ilk 3 gün sonra bir anlık hayır yapamayacağım atağı onunda burdakiler.sayesinde asiyorsun sonrası fena bir bağımlılık yedikçe pişmanlık spor yapmadıkça eksiklik...

Çok katedeceginiz yol yok gibi hoşgeldiniz

Menü 27 mayıs
Sabah:limonlu su roka ve yeşil soğanlı yumurta salatası 2 ceviz 7 zeytin beyaz peynir 1 bardak süt
Sütlü kahve
Aksam üstü:meksika fasulyesi salatası ıspanak kavurma 2 kaşık
Aksam cayi (kızıma gittik )çekirdek bir avuç kadar çay
Spor:8300 adim 1 saat yürüyüş 1 saat ev temizliği
Su:2,5 litre
Zipzip-

Öğlen yemegim 1 saat sonra midemde durmak istemedi sonrasında ağzımın kötü tadını gidersin diye lokum aldım o daha bulandirdi o zman da bir iki kaşık toz ceviz vardı onu atınca biraz daha toparladı
Miden ile ilgili bir problemin mi var cnm
Böyle zamanlarda rezene soda içebilirsin
Şeker yeme annem yeme kuzum

Güzel cnm

27 mayıs
Sabah
1 h.yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Maydanoz

2 de yulaf lapası

akşam
4 kasık sulu köfte
4 kasık fasulye
2 kş tavuklu bulgur pilavı
Salata
1 br ayran
Kalan yemekler vardı az az yedim

2 saat yürüyüş 60 puan
2 saat ev işi 60 puan
45 dk eliptik 180 puan
30 dk dışarıda bisiklet sürdüm
Bisikleti nasıl puanlayacagımı bilemedim canım sen yazarsın hepsini canım
2.5 lt su

Tamam ablacım söz artık misafirlik bitti zaten düzenli yemek bna daha yarıyor sebze falan iyi oluyor

Miden ile ilgili bir problemin mi var cnm
Böyle zamanlarda rezene soda içebilirsin
Şeker yeme annem yeme kuzum
Ya dün daha yemiştim nohut tavuk tiksinme tiksinme yiyince bir daha böyle oldu yoksa şimdilik sıkıntı yok arada ilacdan dolayı ağrı oluyor pandemi bitse mide ilacı yazdiracagim

Tekrar tekrar hoşbuldum Aslında bugün başlama kararı almıştım hazır kabul edilmişken bende bir menü yazayım zamanla herşeyi tam yazarım bence
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- salatalık domates
- 1.5 ceviz
- 1.5 dilim ekmek
Ara (16.00)
- 3 erik
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe çorba
- 5 kaşık makarna
- yarım dilim karpuz
Sabah 10 dk yoga 30 dk leslie (aslında ebru karadumanın starda sabah verdiği program leslie gibi)
Akşam 30 dk egzersiz (instagramdan Dilay ersoy takip ediyorum 21 günlük programa başladım)
Su: 2 litre + sabahları aç karna 1 bardak limonlu tarçınlı su + yatmadan bir bardak cevizli su (cevizlerinide yedim)
Genel olarak böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…