Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü spor harika

Kız ne misafiri bu devirde bayrama gitmedik sen misafir agirliyosun boyna sacini basini yolcam senin benmiyim yardimci senmi

Gelene gelme diyim napıyım. Dün çat kapı geldiler. Bugün de akşam gelecez diye aradılar

Afiyet olsun menün güzel. Bir haftaya alışırsın merak etme

27mayis çarşamba
Sahur
2yumurtadan omlet,1dilim peynir,2lokma ekmek
İftar
1kepce yesil mercimek,1avuc kadar tavuk göğsü,3kasik yogurt
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter,1maden suyu

Güzel canım afiyet olsun

Hoşgeldin canım. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah

Kurabiyeyi 1 taneyle bıraksaydın keşke. Bişey yememişsin gün boyu. Ama şu ufacık şeylerin tartıya nasıl yansıdığını gördün bende aynı durumdayım bu yüzden yarın günlerden süt detoksu

Valla inanır mısın yarım saattir telefonu elime aldım oda instada çekiliş kazanmışım öyle aldım canım ama haklısın bahane yok... bugun babam tekrar gurbete gitti bende annemdeydim orda net yok telde paket yoktu yazamadım az önce de eve geldik işte yani yarım saat 1 saat anca oldu

hemen gelmişken menümü yzayım

sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Yarım yumurta sahanda mantarlı kapya biberli
30 gr süzme peynir
Yarım domates salata

Akşam
Mangal vardı
2 tane tavuk göğsü
Yarım incik
Salata
Bi br fanta
Bi çay kaşığı magnolya kardeşim tadına bakmam için verdi
Bi dilim de pide yedim :)

detox için cayım bitmişti yarın alıp devam ediyorum yarında sabah sporla başlıyorum insallah :) bu Arada kaptanım seniseviyorum o güzel kalbini

Ne kazandın cnm?

Gulumse24 gelmiyonmu daha ben yatcam sen yoksun halaaaa
Bugün geçmiş bayramın mübarek olsun ziyaretine gelmişti eski komsum birde üst kattaki komşum geldi kahvaltı yaptık kaç gündür çamaşır makinam bozuktu ona tamirci geldi komşumun eşi güvenlik görevlisi ise gitti diye bizim sohbet uzadıkça uzadı saat 22 de onu cocuklarla gittik evine biraktik ordan geldim üst kat komşumla sarma sardik ona şimdi de uyusammi uyumasammi diye düşünüyorum ramazandan çıkmadım henüz

Hadi gözün aydın çok sevindim senin adına bende saklama kaplarına girmiştim ama yine olmadı dahakatilmiycam sinirlerim bozuluyor bi ton takipçi oldu instegramda hepsini silicem
Ahahahahha aynı durum bende de var ilk defa kazandım ama az kişili takipçili bi sayfaydı ondan kazandım o kaplara bende girdim canlı yayın da az yazmıyosun resmen ilanı aşk ettin benimde çok oldu bende silecem ama korkuyorum deki niye belki çekilişe katıldığım bi sayfadır diye çıkamıyorum

Canım herkes bilir ki grubun “kuruyemişçisi” benim. Biraz abartmışsın ama kalorisi fazla da olsa dün yediklerin bu sporla kilo aldırmaz sana., ama daha az kalori içeren dondurma ve börek yesen kilo alırdın. Nasıl oluyor bilmiyorum ama kendimde böyle gözlemledim.
Hatta 2-3 yaz önce bu buz şeklinde dondurmalar var ya. Şekerli buz gibi bi şey. Gündüz çok az yiyip akşam 11 gibi onlardan yiyordum bir tane. Kalorisi çok düşüktü. Su gibi Kilo aldırmaz diyordum bir haftada bayağı kilo alıp çok şaşırmıştım...deneyimleri olan varsa paylaşsın bu konuda.

Bu sefer ben kendime kırmızı kart veririm diye düşünüyorum canım kaptanım. Heralde 1 aydır menü paylaşmıyorum adapte olamadım bir türlü. Burayıda çok fazla meşgul etmek istemiyorum

Biliyorsun zaten eylulle uyuyamiyorum ben ondanda kaynaklı ayakta ruh gibi geziyorum bazen,oglende uykuya yatiyoruz oda gece uykusu gibi olmuyo tabiki
Canım uykusuzluk bende çok ödem yapardı, herkes uykusuz kalır kilo verir ben şişerdim.

Günaydınlar
Az kaldı 1 hazirana, if yaparım sanırım. Duruma göre şekillenir artık, spor olarak da ruh halime göre, ip kalbimi rahatsız etmezse, eliptik var, leslie var daha ne olsun. Hafta da üç gün sporu iyi yaparım, diğer günler hafif bölgesel.
Sıkı bir diyet asla yapmıycam bu sefer menülerim de belirtirim zaten. Ömür boyu uygulanabilir sağlıklı beslenme diyeyim buna

Bende ilk günler oldu yapamayacağım diye ama çok istiyorum inşallah bugün daha kolay geçer. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…