Bari menü yazıyım
Sabah 10.00
1 kase yoğurt / 3 kaşık yulaf ezmesi
1 kivi / tarçın-hindistan cevizi-1 ceviz
1 beyaz çay
Saat 14.00
Filtre kahve 1 kare bitter
Saat 18.30
Mantarlı tavuk sote / semizotu salatası
1 beyaz çay
Spor
240 mekik. 40p
10 dak çalışma. 60 p
Jillian 27 dak. 162p
60 dak eliptik. 240p
Toplam 502p
Kız ne misafiri bu devirde bayrama gitmedik sen misafir agirliyosun boyna sacini basini yolcam seninbenmiyim yardimci senmi
Merhaba hanımlar ilk günüm oldukça zor geçti diyebilirim çok çok aşırı acıktım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
7 zeytin
4 ceviz
Maydanoz
Salatalık
Öğlen
2 ızgara köfte
Salata
Ara öğün fırında patates
Akşam
Fırında sebze
Mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
27mayis çarşamba
Sahur
2yumurtadan omlet,1dilim peynir,2lokma ekmek
İftar
1kepce yesil mercimek,1avuc kadar tavuk göğsü,3kasik yogurt
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter,1maden suyu
Tabiki hemen
ADINIZ: Nida
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 1.56
KİLONUZ: 65
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEK: öğrenci
1.5 sene önce başka bir takıma dahil olmuştum
KİLO ALMA NEDENİ: Bir ameliyat sonrası tekrar almaya başladım daha sonra dikkat etmeyince
Bi kaç sağlık problemi var lakin uzun süredir olunca yok gibi oldu artık
Kilo vermeyi isteme nedenim tamamen kendi isteğimle aynada güzel görünmek
Bugün ki menüm
Sabah sirkel,zencefil, limonlu çay
Ara öğün
Bir elma
Akşam
Yumurta salatası
Ara
Zencefil, limon,sirke çayım
Bi türk kahvesi
2 ceviz kadar kurabiye
(Malesefki misafirlikte yedim)
Su 1.5 litre
Spor
Leslie 1 mil
10 dk cardio leslie
Valla inanır mısın yarım saattir telefonu elime aldım oda instada çekiliş kazanmışım öyle aldım canım ama haklısın bahane yok... bugun babam tekrar gurbete gitti bende annemdeydim orda net yok telde paket yoktu yazamadım az önce de eve geldik işte yani yarım saat 1 saat anca olduBayram bitti ve artik kimsenin bir bahanesi kalmadigina gore sıkı yönetime gecmeye karar verdim
hepimizin ortak amaci zayiflamak ve 7/24 telefonlari elimizden dusurmedigimiz bu dönemde 5 dakika menu paylasiminin zor olacağını düşünmüyorum
@s i d e l y a
fattylamb94
Youlost16
Kac gundur menu paylasimi yapmiyorsunuz cumaya kadar menülerinizi takipteyim daha sonrasında menu yazmayan kisileri listeden çıkaracağım
Diger uyeler icinde bugunden itibaren tum menülerin yazilip yazilmadigini kontrol edeceğim
Haftada 2 menüsünü yazmayan sari kart alacak,ikinci sari kartta liste disi kalacak
Listede olmayanlar icinde menu paylasmamak listeye giris surecini uzatir simdiden soyluyorum
@Eliff Eylull
madamhd
@Findikfaresi123
@Meyyal Hayyal
@sportie
Zeynolin44
@Adaadanananana
retro_hippo
@Bonus
@kivecrunya
@yellowkaya
@Kurabiyemusavir
Ayrica listeye girme ihtimalleri olmadigi halde duzenli menu paylasimi yapan
selensu82
H hasbeenandgone
Tesekkur ederim❤
Ne kazandın cnm?Valla inanır mısın yarım saattir telefonu elime aldım oda instada çekiliş kazanmışım öyle aldım canım ama haklısın bahane yok... bugun babam tekrar gurbete gitti bende annemdeydim orda net yok telde paket yoktu yazamadım az önce de eve geldik işte yani yarım saat 1 saat anca oldu
hemen gelmişken menümü yzayım ❤
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Yarım yumurta sahanda mantarlı kapya biberli
30 gr süzme peynir
Yarım domates salata
Akşam
Mangal vardı
2 tane tavuk göğsü
Yarım incik
Salata
Bi br fanta
Bi çay kaşığı magnolya kardeşim tadına bakmam için verdi
Bi dilim de pide yedim :)
detox için cayım bitmişti yarın alıp devam ediyorum yarında sabah sporla başlıyorum insallah :) bu Arada kaptanım seniseviyorum o güzel kalbini ❤❤❤
Palmiye sunumluk bide 3lü kabak seti :)Ne kazandın cnm?
Hayırlı olsun bu ay kısmetlisin.. foto atsana.. nolur..Palmiye sunumluk bide 3lü kabak seti :)
Bugün geçmiş bayramın mübarek olsun ziyaretine gelmişti eski komsum birde üst kattaki komşum geldi kahvaltı yaptık kaç gündür çamaşır makinam bozuktu ona tamirci geldi komşumun eşi güvenlik görevlisi ise gitti diye bizim sohbet uzadıkça uzadı saat 22 de onu cocuklarla gittik evine biraktik ordan geldim üst kat komşumla sarma sardik ona şimdi de uyusammi uyumasammi diye düşünüyorum
Hadi gözün aydın çok sevindim senin adına bende saklama kaplarına girmiştim ama yine olmadı dahakatilmiycam sinirlerim bozuluyorPalmiye sunumluk bide 3lü kabak seti :)
Ahahahahha aynı durum bende de varHadi gözün aydın çok sevindim senin adına bende saklama kaplarına girmiştim ama yine olmadı dahakatilmiycam sinirlerim bozuluyorbi ton takipçi oldu instegramda hepsini silicem
Tamam atayım ama özelden atayım ifşa olmayalımHayırlı olsun bu ay kısmetlisin.. foto atsana.. nolur..
Canım herkes bilir ki grubun “kuruyemişçisi” benim. Biraz abartmışsın ama kalorisi fazla da olsa dün yediklerin bu sporla kilo aldırmaz sana., ama daha az kalori içeren dondurma ve börek yesen kilo alırdın. Nasıl oluyor bilmiyorum ama kendimde böyle gözlemledim.27 mayıs
09.30
Yarım kase yoğurt
3 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
4 çilek
13.00
1 şiş kıyma
Salata
2 ceviz avuç içi çekirdek
Avuç içi leblebi
16.30
Avuç içi kaju
18.00
1 kaşık hummus
1 kaşık biber yoğurtlama
1 kaşık cevizli biber
Tüm o arada yediğim saçma şeyler piknikten kalma bugün kendimi tutamadım özür kızlar pişman olup spor yaptım
Su 4 ü geçtim
Spor 50 dk kardiyo 300p
2 dk 5 sn plank 21p
100 iç bacak 16p
Toplam 337p
Zipzip- H hasbeenandgone
Bu sefer ben kendime kırmızı kart veririm diye düşünüyorum canım kaptanım. Heralde 1 aydır menü paylaşmıyorum adapte olamadım bir türlü. Burayıda çok fazla meşgul etmek istemiyorumBayram bitti ve artik kimsenin bir bahanesi kalmadigina gore sıkı yönetime gecmeye karar verdim
hepimizin ortak amaci zayiflamak ve 7/24 telefonlari elimizden dusurmedigimiz bu dönemde 5 dakika menu paylasiminin zor olacağını düşünmüyorum
@s i d e l y a
fattylamb94
Youlost16
Kac gundur menu paylasimi yapmiyorsunuz cumaya kadar menülerinizi takipteyim daha sonrasında menu yazmayan kisileri listeden çıkaracağım
Diger uyeler icinde bugunden itibaren tum menülerin yazilip yazilmadigini kontrol edeceğim
Haftada 2 menüsünü yazmayan sari kart alacak,ikinci sari kartta liste disi kalacak
Listede olmayanlar icinde menu paylasmamak listeye giris surecini uzatir simdiden soyluyorum
@Eliff Eylull
madamhd
@Findikfaresi123
@Meyyal Hayyal
@sportie
Zeynolin44
@Adaadanananana
retro_hippo
@Bonus
@kivecrunya
@yellowkaya
@Kurabiyemusavir
Ayrica listeye girme ihtimalleri olmadigi halde duzenli menu paylasimi yapan
selensu82
H hasbeenandgone
Tesekkur ederim❤
Canım uykusuzluk bende çok ödem yapardı, herkes uykusuz kalır kilo verir ben şişerdim.Biliyorsun zaten eylulle uyuyamiyorum ben ondanda kaynaklı ayakta ruh gibi geziyorum bazen,oglende uykuya yatiyoruz oda gece uykusu gibi olmuyo tabiki
Bende ilk günler oldu yapamayacağım diye ama çok istiyorum inşallah bugün daha kolay geçer. Teşekkür ederimGayet başarılı bir liste benim ilk günüm daha fenaydıinan ilk 3 gün sonra bir anlık hayır yapamayacağım atağı onunda burdakiler.sayesinde asiyorsun sonrası fena bir bağımlılık yedikçe pişmanlık spor yapmadıkça eksiklik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?