Günaydın kızlar
Ayıptır söylemesi sabah sporumu yaptım karşınızdayım
Bugün herkes çok dikkatli , ödem yapmayacak hafif şeyler tüketsin, kahvaltı kuvvetli olsun, yarın artık 1. Olalım lütfeeen
Bol su, limonlu su, maydanozlu su, kekikli su, yeşil çay , beyaz çay bugünün starların
Canım afiyet olsun, diyetisyenim bana 1 kahve fincanı beyaz leblebi verirdi, kaju ve çekirdek biraz sırıtıyor o kadar sen her türlü halledersin
Afiyet olsun , yumurta tarifini çaldım haberin olsun
Akşam çekirdek olmayaydı iyiydi ana yürüyüşünü de yapmışın afiyet olsun
Afiyet olsun akşam hem fasulye hem köfte birazcık fazla geldi ama çok güzel spor yapmışsın
İyi yaptın menü paylaşmakla , çok güzel gitmişsin sadece makarna yerine yemek tercih ederdim, tencere yemeği birde yoğurt ya da ızgara/fırın et türevi yanında salata
Afiyet olsun sabah yumurtanı artırıp akşam yemek menüsünü azaltsaymışsın ve de fanta olmamış canım, pideyle tadımlık magnolyayı görmedim
Canım doğru tespit etmişsin, bu iki ayrı grubun vücutta yerleştiği yerler farklı o yüzden sadece kaloriye takılmak yanlış derler
Birde tatlı çiko dondurma vs erken yenmeli çünkü onu vücut gün içinde kullanıyor ama akşam yenenler çok tehlikeli maalesef
Ayıptır söylemesi sabah sporumu yaptım karşınızdayım
Bugün herkes çok dikkatli , ödem yapmayacak hafif şeyler tüketsin, kahvaltı kuvvetli olsun, yarın artık 1. Olalım lütfeeen
Bol su, limonlu su, maydanozlu su, kekikli su, yeşil çay , beyaz çay bugünün starların
27 mayıs
09.30
Yarım kase yoğurt
3 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
4 çilek
13.00
1 şiş kıyma
Salata
2 ceviz avuç içi çekirdek
Avuç içi leblebi
16.30
Avuç içi kaju
18.00
1 kaşık hummus
1 kaşık biber yoğurtlama
1 kaşık cevizli biber
Tüm o arada yediğim saçma şeyler piknikten kalma bugün kendimi tutamadım özür kızlar pişman olup spor yaptım
Su 4 ü geçtim
Spor 50 dk kardiyo 300p
2 dk 5 sn plank 21p
100 iç bacak 16p
Toplam 337p
Zipzip- @hasbeenandgone
Canım afiyet olsun, diyetisyenim bana 1 kahve fincanı beyaz leblebi verirdi, kaju ve çekirdek biraz sırıtıyor o kadar sen her türlü halledersin
Menü 27 mayıs
Sabah:limonlu su roka ve yeşil soğanlı yumurta salatası 2 ceviz 7 zeytin beyaz peynir 1 bardak süt
Sütlü kahve
Aksam üstü:meksika fasulyesi salatası ıspanak kavurma 2 kaşık
Aksam cayi (kızıma gittik )çekirdek bir avuç kadar çay
Spor:8300 adim 1 saat yürüyüş 1 saat ev temizliği
Su:2,5 litre
Zipzip-
Afiyet olsun , yumurta tarifini çaldım haberin olsun
Akşam çekirdek olmayaydı iyiydi ana yürüyüşünü de yapmışın afiyet olsun
Eki Görüntüle 2640707
27 mayıs
Sabah
1 h.yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Maydanoz
2 de yulaf lapası
akşam
4 kasık sulu köfte
4 kasık fasulye
2 kş tavuklu bulgur pilavı
Salata
1 br ayran
Kalan yemekler vardı az az yedim
2 saat yürüyüş 60 puan
2 saat ev işi 60 puan
45 dk eliptik 180 puan
30 dk dışarıda bisiklet sürdüm
Bisikleti nasıl puanlayacagımı bilemedim canım sen yazarsın hepsini canım
2.5 lt su
Afiyet olsun akşam hem fasulye hem köfte birazcık fazla geldi ama çok güzel spor yapmışsın
Tekrar tekrar hoşbuldumAslında bugün başlama kararı almıştım hazır kabul edilmişken bende bir menü yazayım zamanla herşeyi tam yazarım bence
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- salatalık domates
- 1.5 ceviz
- 1.5 dilim ekmek
Ara (16.00)
- 3 erik
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe çorba
- 5 kaşık makarna
- yarım dilim karpuz
Sabah 10 dk yoga 30 dk leslie (aslında ebru karadumanın starda sabah verdiği program leslie gibi)
Akşam 30 dk egzersiz (instagramdan Dilay ersoy takip ediyorum 21 günlük programa başladım)
Su: 2 litre + sabahları aç karna 1 bardak limonlu tarçınlı su + yatmadan bir bardak cevizli su (cevizlerinide yedim)
Genel olarak böyleydi
İyi yaptın menü paylaşmakla , çok güzel gitmişsin sadece makarna yerine yemek tercih ederdim, tencere yemeği birde yoğurt ya da ızgara/fırın et türevi yanında salata
Valla inanır mısın yarım saattir telefonu elime aldım oda instada çekiliş kazanmışım öyle aldım canım ama haklısın bahane yok... bugun babam tekrar gurbete gitti bende annemdeydim orda net yok telde paket yoktu yazamadım az önce de eve geldik işte yani yarım saat 1 saat anca oldu
hemen gelmişken menümü yzayım
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Yarım yumurta sahanda mantarlı kapya biberli
30 gr süzme peynir
Yarım domates salata
Akşam
Mangal vardı
2 tane tavuk göğsü
Yarım incik
Salata
Bi br fanta
Bi çay kaşığı magnolya kardeşim tadına bakmam için verdi
Bi dilim de pide yedim :)
detox için cayım bitmişti yarın alıp devam ediyorum yarında sabah sporla başlıyorum insallah :) bu Arada kaptanım seniseviyorum o güzel kalbini
Afiyet olsun sabah yumurtanı artırıp akşam yemek menüsünü azaltsaymışsın ve de fanta olmamış canım, pideyle tadımlık magnolyayı görmedim
Canım herkes bilir ki grubun “kuruyemişçisi” benim. Biraz abartmışsın ama kalorisi fazla da olsa dün yediklerin bu sporla kilo aldırmaz sana., ama daha az kalori içeren dondurma ve börek yesen kilo alırdın. Nasıl oluyor bilmiyorum ama kendimde böyle gözlemledim.
Hatta 2-3 yaz önce bu buz şeklinde dondurmalar var ya. Şekerli buz gibi bi şey. Gündüz çok az yiyip akşam 11 gibi onlardan yiyordum bir tane. Kalorisi çok düşüktü. Su gibi Kilo aldırmaz diyordum bir haftada bayağı kilo alıp çok şaşırmıştım...deneyimleri olan varsa paylaşsın bu konuda.
Canım doğru tespit etmişsin, bu iki ayrı grubun vücutta yerleştiği yerler farklı o yüzden sadece kaloriye takılmak yanlış derler
Birde tatlı çiko dondurma vs erken yenmeli çünkü onu vücut gün içinde kullanıyor ama akşam yenenler çok tehlikeli maalesef