Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar

Ayıptır söylemesi sabah sporumu yaptım karşınızdayım
Bugün herkes çok dikkatli , ödem yapmayacak hafif şeyler tüketsin, kahvaltı kuvvetli olsun, yarın artık 1. Olalım lütfeeen

Bol su, limonlu su, maydanozlu su, kekikli su, yeşil çay , beyaz çay bugünün starların

Canım afiyet olsun, diyetisyenim bana 1 kahve fincanı beyaz leblebi verirdi, kaju ve çekirdek biraz sırıtıyor o kadar sen her türlü halledersin

Afiyet olsun , yumurta tarifini çaldım haberin olsun
Akşam çekirdek olmayaydı iyiydi ana yürüyüşünü de yapmışın afiyet olsun

Afiyet olsun akşam hem fasulye hem köfte birazcık fazla geldi ama çok güzel spor yapmışsın

İyi yaptın menü paylaşmakla , çok güzel gitmişsin sadece makarna yerine yemek tercih ederdim, tencere yemeği birde yoğurt ya da ızgara/fırın et türevi yanında salata

Afiyet olsun sabah yumurtanı artırıp akşam yemek menüsünü azaltsaymışsın ve de fanta olmamış canım, pideyle tadımlık magnolyayı görmedim

Canım doğru tespit etmişsin, bu iki ayrı grubun vücutta yerleştiği yerler farklı o yüzden sadece kaloriye takılmak yanlış derler
Birde tatlı çiko dondurma vs erken yenmeli çünkü onu vücut gün içinde kullanıyor ama akşam yenenler çok tehlikeli maalesef

bende 3 bin adım attim da geldim simdide gidip çayımı yapicam

evet ya çok değil 72 çıkmıştım en son 71 çıksam onada şükür artı 2 kiloyla gelmek istemiyorum rezillik resmen

Biraz cok ekmekli olmuş cnm

3 puandan hesaplayalim canim
Kaptan yumruğunu masaya vurdu
Menü yazmayın da görelim
Kaptan gec bile kaldi
❤❤
Palmiye sunumluk bide 3lü kabak seti :)
Gule gule kullan canim hayirli olsun ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤
Bu sefer ben kendime kırmızı kart veririm diye düşünüyorum canım kaptanım. Heralde 1 aydır menü paylaşmıyorum adapte olamadım bir türlü. Burayıda çok fazla meşgul etmek istemiyorum
Menulerini yeniden yazmaya basla canim guzel gidiyorsun kilo veriyorsun kopma burdan
Günaydın canim ❤
Günaydın hanımlar musmutlu günleriniz olsun
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar
Dün çok çay kahve içtim uyuyamadım şapşal gibiyim üstelik misafirim var
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar ❤❤❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın kizlar
Bir perşembe günü daha geldi çatti kapiya yarin ola hayrola
Gunaydin canim ❤
Günaydın herkese
Günaydın ablacim ❤

Hadi bekliyorum gel artık.. senin listedeki menüleri ben çok beğeniyorum..

Dur bakalım bu sefer nasıl olacak
Yaz temizliğine başlıyorum bugün, onu bitirip radar rahat başlıycam diyete iki ay
Ben bu sefer 1 ay diye hedef koydum bakalım.. 1 ay evde kesinlikle tatlı yapmicam inş çünkü eşim ve büyük oğlumda kilo aldı.. onlara ayrı kendime ayrı yemek yapıcam.. da biraz zor ama yapicak bişi yok

Ben bu sefer 1 ay diye hedef koydum bakalım.. 1 ay evde kesinlikle tatlı yapmicam inş çünkü eşim ve büyük oğlumda kilo aldı.. onlara ayrı kendime ayrı yemek yapıcam.. da biraz zor ama yapicak bişi yok
Ben öyle yapamıyorum zaten bizim evde tatlı yiyen tek eşim oda onu yemezse açlıktan ölecek el mahkum yani Allahım nokta ile virgül gibiyiz şimdi aklıma geldi

88.5 ne yaaa cuma 88 görmek istiyorum tartıda maydanoz suyu mu içsem hiç ki yemek yemesem
Yarın göre.bilirsin bugünü hafif geçir emzirmiyorsan Dukan birası yapa bilirsin yeşil çay soda limon benim kilo verme döneminde çok yardımcım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…