Acele etme canim guzel gidiyorsun88.5 ne yaaacuma 88 görmek istiyorum tartıda maydanoz suyu mu içsem hiç ki yemek yemesem
Günaydın canim ❤Gunaydinnnnn hayırlı sabahlarrrrrrröpücük atmayı unutmuşum
Ramazan'ın son gunlerinde eşim tartıda 63 gördü tam 5 kilo vermişti dün sokağa çıkma yasağı bitti gel seni tartayim dedim 66.çıktı 1 haftada 3 kilo almış ama almak için gitti geldi sürekli yediBen öyle yapamıyorumzaten bizim evde tatlı yiyen tek eşim oda onu yemezse açlıktan ölecek el mahkum yani Allahım nokta ile virgül gibiyiz şimdi aklıma geldi
Odemin yarisini atmissin 1.100 gram kalmış yarin daha guzel olur insallah canim bugun beslenmene dikkat etTartildim dayanmadım yarin sabah inşallah daha iyi olacak
63 ne ya? Eşinin boyu kaç ki?Ramazan'ın son gunlerinde eşim tartıda 63 gördü tam 5 kilo vermişti dün sokağa çıkma yasağı bitti gel seni tartayim dedim 66.çıktı 1 haftada 3 kilo almış ama almak için gitti geldi sürekli yedi
1.65 1.67 ancak benden az uzun az zayıf işte63 ne ya? Eşinin boyu kaç ki?
Gunaydin canim ❤Günaydıınnn
Negocum sen kaç kilosun ? Bende hedefime en geç temmuz sonu varmayı planladım bakalım hazirana tam kaçla giricem?Dur bakalım bu sefer nasıl olacak
Yaz temizliğine başlıyorum bugün, onu bitirip rahat rahat başlıycam diyete iki ay
Ben bu sefer 1 ay diye hedef koydum bakalım.. 1 ay evde kesinlikle tatlı yapmicam inş çünkü eşim ve büyük oğlumda kilo aldı.. onlara ayrı kendime ayrı yemek yapıcam.. da biraz zor ama yapicak bişi yok
Canım 88,5 kötü değilki sen yine macera peşindesin aç mı kalsam maydonozla mı geçirsem falan, en en önce sağlıklı beslenme formuna geçmen lazım, 1 ay geçer baktın duraksama oldu o zaman detoks vb yaparsın ama şimdi değil, aç kaldın verdin 1 kilo diyelim pazartesi +2 çıkıcan kesin88.5 ne yaaacuma 88 görmek istiyorum tartıda maydanoz suyu mu içsem hiç ki yemek yemesem
27 mayıs
09.30
Yarım kase yoğurt
3 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
4 çilek
13.00
1 şiş kıyma
Salata
2 ceviz avuç içi çekirdek
Avuç içi leblebi
16.30
Avuç içi kaju
18.00
1 kaşık hummus
1 kaşık biber yoğurtlama
1 kaşık cevizli biber
Tüm o arada yediğim saçma şeyler piknikten kalma bugün kendimi tutamadım özür kızlar pişman olup spor yaptım
Su 4 ü geçtim
Spor 50 dk kardiyo 300p
2 dk 5 sn plank 21p
100 iç bacak 16p
Toplam 337p
Zipzip- @hasbeenandgone
Menü 27 mayıs
Sabah:limonlu su roka ve yeşil soğanlı yumurta salatası 2 ceviz 7 zeytin beyaz peynir 1 bardak süt
Sütlü kahve
Aksam üstü:meksika fasulyesi salatası ıspanak kavurma 2 kaşık
Aksam cayi (kızıma gittik )çekirdek bir avuç kadar çay
Spor:8300 adim 1 saat yürüyüş 1 saat ev temizliği
Su:2,5 litre
Zipzip-
Menü de spor da güzel canım afiyet olsunEki Görüntüle 2640707
27 mayıs
Sabah
1 h.yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Maydanoz
2 de yulaf lapası
akşam
4 kasık sulu köfte
4 kasık fasulye
2 kş tavuklu bulgur pilavı
Salata
1 br ayran
Kalan yemekler vardı az az yedim
2 saat yürüyüş 60 puan
2 saat ev işi 60 puan
45 dk eliptik 180 puan
30 dk dışarıda bisiklet sürdüm
Bisikleti nasıl puanlayacagımı bilemedim canım sen yazarsın hepsini canım
2.5 lt su
Tekrar tekrar hoşbuldumAslında bugün başlama kararı almıştım hazır kabul edilmişken bende bir menü yazayım zamanla herşeyi tam yazarım bence
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- salatalık domates
- 1.5 ceviz
- 1.5 dilim ekmek
Ara (16.00)
- 3 erik
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe çorba
- 5 kaşık makarna
- yarım dilim karpuz
Sabah 10 dk yoga 30 dk leslie (aslında ebru karadumanın starda sabah verdiği program leslie gibi)
Akşam 30 dk egzersiz (instagramdan Dilay ersoy takip ediyorum 21 günlük programa başladım)
Su: 2 litre + sabahları aç karna 1 bardak limonlu tarçınlı su + yatmadan bir bardak cevizli su (cevizlerinide yedim)
Genel olarak böyleydi
Valla inanır mısın yarım saattir telefonu elime aldım oda instada çekiliş kazanmışım öyle aldım canım ama haklısın bahane yok... bugun babam tekrar gurbete gitti bende annemdeydim orda net yok telde paket yoktu yazamadım az önce de eve geldik işte yani yarım saat 1 saat anca oldu
hemen gelmişken menümü yzayım ❤
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Yarım yumurta sahanda mantarlı kapya biberli
30 gr süzme peynir
Yarım domates salata
Akşam
Mangal vardı
2 tane tavuk göğsü
Yarım incik
Salata
Bi br fanta
Bi çay kaşığı magnolya kardeşim tadına bakmam için verdi
Bi dilim de pide yedim :)
detox için cayım bitmişti yarın alıp devam ediyorum yarında sabah sporla başlıyorum insallah :) bu Arada kaptanım seniseviyorum o güzel kalbini ❤❤❤
Çok doğru söylüyorsun bu kiloları 1 haftada almadikki bir haftada verelim.zamanla olacak hemen olsun bitsin istiyor Ada malesef hemen olmuyor canım keşke olsa.ama öyle bir mucize yok malesefNegocum sen kaç kilosun ? Bende hedefime en geç temmuz sonu varmayı planladım bakalım hazirana tam kaçla giricem?
Valla bizimkilerde kilo aldı. Küçük çocuğa da yeme denmiyor , gizli gizli nutella yemiş kaşığı da temiz bulaşık makinesine koymuş yakaladım
Bitsin nutella almıycam daha
Banada yazık karşımda durunca
Canım 88,5 kötü değilki sen yine macera peşindesin aç mı kalsam maydonozla mı geçirsem falan, en en önce sağlıklı beslenme formuna geçmen lazım, 1 ay geçer baktın duraksama oldu o zaman detoks vb yaparsın ama şimdi değil, aç kaldın verdin 1 kilo diyelim pazartesi +2 çıkıcan kesin
Belki kızıyosun içten içten ama gerçek bu
Burda hepinizin ablası sıfatıyla böyle yazabilme hakkını gördüm kendimde
Ama inanıyorum sen başarıcaksın inancını yitirme❤
aynen cnm öyle yapıyorum aslında dün leslie yaptım iyi geldi sıkılıyordum ondan hala öyle ama iyi terletiyor o yüzden bugün yine yapayimOdemin yarisini atmissin 1.100 gram kalmış yarin daha guzel olur insallah canim bugun beslenmene dikkat et
Hoş geldin canım aramizaTekrar tekrar hoşbuldumAslında bugün başlama kararı almıştım hazır kabul edilmişken bende bir menü yazayım zamanla herşeyi tam yazarım bence
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- salatalık domates
- 1.5 ceviz
- 1.5 dilim ekmek
Ara (16.00)
- 3 erik
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe çorba
- 5 kaşık makarna
- yarım dilim karpuz
Sabah 10 dk yoga 30 dk leslie (aslında ebru karadumanın starda sabah verdiği program leslie gibi)
Akşam 30 dk egzersiz (instagramdan Dilay ersoy takip ediyorum 21 günlük programa başladım)
Su: 2 litre + sabahları aç karna 1 bardak limonlu tarçınlı su + yatmadan bir bardak cevizli su (cevizlerinide yedim)
Genel olarak böyleydi
Diyet açlık sorun değil.. halsizlikte baş ağrıdı da ok.. Ama sinir beni bitiriyor..
Halis muhlis Türk işi diyet ye, iç, yat, ohhhh missSevmedim ben o isveçi
Gunaydin canim ❤Günayyydınn
Halis muhlis Türk işi diyet ye, iç, yat, ohhhh miss
Tartildim dayanmadım yarin sabah inşallah daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?