Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben öyle yapamıyorum zaten bizim evde tatlı yiyen tek eşim oda onu yemezse açlıktan ölecek el mahkum yani Allahım nokta ile virgül gibiyiz şimdi aklıma geldi
Ramazan'ın son gunlerinde eşim tartıda 63 gördü tam 5 kilo vermişti dün sokağa çıkma yasağı bitti gel seni tartayim dedim 66.çıktı 1 haftada 3 kilo almış ama almak için gitti geldi sürekli yedi

Dur bakalım bu sefer nasıl olacak
Yaz temizliğine başlıyorum bugün, onu bitirip rahat rahat başlıycam diyete iki ay
Negocum sen kaç kilosun ? Bende hedefime en geç temmuz sonu varmayı planladım bakalım hazirana tam kaçla giricem?

Ben bu sefer 1 ay diye hedef koydum bakalım.. 1 ay evde kesinlikle tatlı yapmicam inş çünkü eşim ve büyük oğlumda kilo aldı.. onlara ayrı kendime ayrı yemek yapıcam.. da biraz zor ama yapicak bişi yok

Valla bizimkilerde kilo aldı . Küçük çocuğa da yeme denmiyor , gizli gizli nutella yemiş kaşığı da temiz bulaşık makinesine koymuş yakaladım
Bitsin nutella almıycam daha
Banada yazık karşımda durunca

88.5 ne yaaa cuma 88 görmek istiyorum tartıda maydanoz suyu mu içsem hiç ki yemek yemesem
Canım 88,5 kötü değilki sen yine macera peşindesin aç mı kalsam maydonozla mı geçirsem falan, en en önce sağlıklı beslenme formuna geçmen lazım, 1 ay geçer baktın duraksama oldu o zaman detoks vb yaparsın ama şimdi değil, aç kaldın verdin 1 kilo diyelim pazartesi +2 çıkıcan kesin
Belki kızıyosun içten içten ama gerçek bu
Burda hepinizin ablası sıfatıyla böyle yazabilme hakkını gördüm kendimde

Ama inanıyorum sen başarıcaksın inancını yitirme

Kuruyemiş fazla kaçmış ama sporla yakmışsındır onu da

Güzel abla afiyet olsun spor da var oh miss

Menü de spor da güzel canım afiyet olsun

İlk gün için güzel menü canım. Akşam ki makarna bir tek göze batıyor

O fantanın ne işi var orda

Çok doğru söylüyorsun bu kiloları 1 haftada almadikki bir haftada verelim.zamanla olacak hemen olsun bitsin istiyor Ada malesef hemen olmuyor canım keşke olsa.ama öyle bir mucize yok malesef

Odemin yarisini atmissin 1.100 gram kalmış yarin daha guzel olur insallah canim bugun beslenmene dikkat et
aynen cnm öyle yapıyorum aslında dün leslie yaptım iyi geldi sıkılıyordum ondan hala öyle ama iyi terletiyor o yüzden bugün yine yapayim

Hoş geldin canım aramiza alintida gördüm maşallah çalışkan öğrenci

Kizim bugün kindergarten gitti kizlar sabah götürdüm kağıt doldurduk mesafe kuralları vardı bilmiyorum eşimi aramışlardı eşim bana sordu olmaz dedim yinede dönüp taman dedi..

Kindergarten e sadece kızım perşembe cuma günü gidecek grup şeklinde gün ayarlamışlar..

Öğretmeni çok iyi titiz özenli dikkatli kızımda öyle çok temiz ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…