Kizim bugün kindergarten gitti kizlar sabah götürdüm kağıt doldurduk mesafe kuralları vardı bilmiyorum eşimi aramışlardı eşim bana sordu olmaz dedim yinede dönüp taman dedi..
Kindergarten e sadece kızım perşembe cuma günü gidecek grup şeklinde gün ayarlamışlar..
Öğretmeni çok iyi titiz özenli dikkatli kızımda öyle çok temiz ama bilemedim
Sağol kuuzmmmm3 puandan hesaplayalim canim
Kaptan gec bile kaldi
❤❤
Gule gule kullan canim hayirli olsun ❤
Günaydın canim ❤
Menulerini yeniden yazmaya basla canim guzel gidiyorsun kilo veriyorsun kopma burdan
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Aslında yumurta coktu ben yiyemedimGünaydın kızlar ❤❤❤
Ayıptır söylemesi sabah sporumu yaptım karşınızdayım
Bugün herkes çok dikkatli , ödem yapmayacak hafif şeyler tüketsin, kahvaltı kuvvetli olsun, yarın artık 1. Olalım lütfeeen
Bol su, limonlu su, maydanozlu su, kekikli su, yeşil çay , beyaz çay bugünün starların
Canım afiyet olsun, diyetisyenim bana 1 kahve fincanı beyaz leblebi verirdi, kaju ve çekirdek biraz sırıtıyor o kadar sen her türlü halledersin
Afiyet olsun , yumurta tarifini çaldım haberin olsun
Akşam çekirdek olmayaydı iyiydi ana yürüyüşünü de yapmışın afiyet olsun
Afiyet olsun akşam hem fasulye hem köfte birazcık fazla geldi ama çok güzel spor yapmışsın ❤
İyi yaptın menü paylaşmakla , çok güzel gitmişsin sadece makarna yerine yemek tercih ederdim, tencere yemeği birde yoğurt ya da ızgara/fırın et türevi yanında salata
Afiyet olsun sabah yumurtanı artırıp akşam yemek menüsünü azaltsaymışsın ve de fanta olmamış canım, pideyle tadımlık magnolyayı görmedim ❤
Canım doğru tespit etmişsin, bu iki ayrı grubun vücutta yerleştiği yerler farklı o yüzden sadece kaloriye takılmak yanlış derler
Birde tatlı çiko dondurma vs erken yenmeli çünkü onu vücut gün içinde kullanıyor ama akşam yenenler çok tehlikeli maalesef
Kardeşlerim çok iştahlı içti benimde canım çektiKuruyemiş fazla kaçmış ama sporla yakmışsındır onu da
Güzel abla afiyet olsun spor da var oh miss
Menü de spor da güzel canım afiyet olsun
İlk gün için güzel menü canım. Akşam ki makarna bir tek göze batıyor
O fantanın ne işi var orda
Hep kafama vuruyonuz hep kafama salak olcamBunu yeni gördüm
Günaydın canim ❤günaydın❤
Vurmayın gızzzz şu kıza ne istiyonuz garibimdenHep kafama vuruyonuz hep kafama salak olcam
Nasılsın canımGünaydın canim ❤
Hep kafama vuruyonuz hep kafama salak olcam
BonusummmmmO benin sevgi gösterme şeklim sevmediğimi niye depeyim
Iyiyim.canim sen nasilsin ❤Nasılsın canım ❤
Bonusummmmm
Bizimki iki lokma fazla yesin çıkarıyorRamazan'ın son gunlerinde eşim tartıda 63 gördü tam 5 kilo vermişti dün sokağa çıkma yasağı bitti gel seni tartayim dedim 66.çıktı 1 haftada 3 kilo almış ama almak için gitti geldi sürekli yedi
Ablacim bugun persembe karniyarik kizartma miAlış-veriş yaptım geldim lahana filanda aldim karnıyarık yapacam bugün salata pilav filan yeriz meyve gelmiş kayısı filan kaç adet yemeli acaba
Negocum sen kaç kilosun ? Bende hedefime en geç temmuz sonu varmayı planladım bakalım hazirana tam kaçla giricem?
Valla bizimkilerde kilo aldı. Küçük çocuğa da yeme denmiyor , gizli gizli nutella yemiş kaşığı da temiz bulaşık makinesine koymuş yakaladım
Bitsin nutella almıycam daha
Banada yazık karşımda durunca
Canım 88,5 kötü değilki sen yine macera peşindesin aç mı kalsam maydonozla mı geçirsem falan, en en önce sağlıklı beslenme formuna geçmen lazım, 1 ay geçer baktın duraksama oldu o zaman detoks vb yaparsın ama şimdi değil, aç kaldın verdin 1 kilo diyelim pazartesi +2 çıkıcan kesin
Belki kızıyosun içten içten ama gerçek bu
Burda hepinizin ablası sıfatıyla böyle yazabilme hakkını gördüm kendimde
Ama inanıyorum sen başarıcaksın inancını yitirme❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?