Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
hayırlı olsun mezuniyetin canımcım opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz
günaydın minik kivinin annesi Şeniz Şeniz
kaç kilo aldın toplam nilüşüm
sen 6 aylık hamile 75 kilo ,bi de bana bak akannehir akannehir
misafir gelince bende aynı oluyorum simoşum ,uykuya dayanamıyorum ya
genelde annemler falan gelince diyorum siz oturun ben uyucam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arkadaşın da ayıp etmiş:mymeka: nolur 20 dk idare ediverseklava:
biz çok fedakarlık yapıyoruz galiba herkes için ,ben kimseye hayır diyemiyorum ya
kızlar onu yap bunu yap baya kilo vercez sanırımkaydirigubbakcemile5pazar günü bende mi yapsam acaba sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hihoyyyt kaydirigubbakcemile :jeyyar: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
işte olay budur :roflol:
Amannn tatliş sabahları 2-3 kayısı at ağzına o zaman çalışır opuyorumnanaktan benim her halukarda çalışıyor bu ara maşallah şakkıdıdelikafadulden
pazar günü bende mi yapsam acaba sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hihoyyyt kaydirigubbakcemile :jeyyar: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
işte olay budur :roflol:
1 gün olmaz 2-3 gün yapmak lazım, hanımefendiiiiii sempatiksalakcinni
CADIARZU CADIARZU
cumartesi pazarda anlaşsak olur mu acep vereliniortak
Bozmassan olur, arada kızartmaları, kekleri , börekleri hüpletmede sempatiksalakcinni
Günaydın ananas anne olumunekankayizsmile ne var ne yok kivimiz nasıl zemuszemus[/QU
nasılsın simoşşş...
biz iyiyiz çok şükür canım...bildiğin gibi büyümeye devam ediyoruz bebiş ve benkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın:hulya:
Günaydın ananas anne olumunekankayizsmile ne var ne yok kivimiz nasıl zemuszemus[/QU
nasılsın simoşşş...
biz iyiyiz çok şükür canım...bildiğin gibi büyümeye devam ediyoruz bebiş ve benkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın:hulya:
İyiyim bende bildigin gibi nilüşüm opuyorumnanaktan
sabah........meyve
ara ............börek
öğle ...........meyve
ara .............kızartma
akşam ........meyve
gece ...........kek
:roflol: :roflol: :roflol:
canım çok sıkılıyor . nedense ikigündür çok halsizim akşama doğru bir baş ağrısı ve uyku hali baş gösteriyor.
kan şekerin mi düşüyor acaba nazlıcığım
nazlıcım dikkat et canım kendine...kan şekerin düşmüş olabilir
bendede şu anda bi baş ağrısı varki sormayın kızlar,çatlayacam resmen:bbo::bbo:
kirazcım senin baş ağrının nedeni 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum demiştin ya ondan kaynaklanıyor.ben de bir ara yapmıştım o diyeti 5 gün baş ağrısından öldüm.
gelen misafirlarde anlayis göstermeleri lazim canim sonucta calisiyosun isten gelincede biraz görün konus sonra yasininle konus:jeyyar:Genel bir asabiyet durumu mevcut üzerimde ayın 31 i gibi de regl olacağım onun etkisi 2 hafta önce başlar bende, öfkemden nefes alamayacak duruma gelirim bazen, bu arada gerginim biraz, işyerinden nefret ediyorum, zorla zorla çalışmak çok zor gelmeye başladı artık, amcamlar izmirden kalktılar bize geldiler, dün akşam sahile iniyorlardı tutturdular sende gel diye, ya ben geceleri 00:30 gibi uyuyorum, sabahları rabbim kabul etsin sabah namazına kalkıyorum , arkasından azıcık uyumaya çalışıp tekrar 6,30 da kalkıp işe geliyorum, sonra akşam 6,30 da evde oluyorum, annem bu konuda ne kadar düşüncesiz olabiliyor bazen, misafire saygı yokmuş, benim evlenince evime kimse gelmezmiş, yahu ne yaptım ki böyle söylüyorsun anne dediğimde daha da celallendi, yengemler amcamlar benimle sohbet etmek istiyorlarmış ama ben gözlerimi açık tutamıyormuşum, erken yatmalıymışım 12,30 a kadar neden uyanık kalıyormuşumki, ya yasinle konuşuyoruz ben saat 9,00 da uyuyayımda aklım çocukta mı kalsın, birde bunun üzerine dün acilen yasin ankaraya milli savunma bakanlığına gitmek zorunda kaldı, komutanı görevlendirmiş, bugün ve yarında izin vermiş evinde kal bir gün diye, yarın gece gelecek tekrar istanbula, 5 gündür göremedim zaten özledim onunda gerginliği var üzerimde, birde üstüne üstlük, aynı odada çalıştığım arkadaşım dün çok kırdı beni , öğlenleri beni 20 dakika idare edebilirmisin namazımı kılacağım, o arada telefonlarıma bakarmısın dedim, bakamam dedi...Ve bu insanla ben 4 yıldır aynı odada 20 m2 içerisinde beraber çalışıyoruz, yapmadığım fedakarlık kalmamıştır ama yok bazı insanlar nankör oluyor işte... Ben zaten bütün ilişkilerimde korkunç vericiyimdir, sarıp sarmalarım ama böyle sonu hüsran olur işte, ya maksimum 20 dakika idare etsen ne olacak yaaa
menün cok güzel hayatim bende mi bu diyeti uygulasam cokacimcoookcokacimcoook
sabah........meyve
ara ............börek
öğle ...........meyve
ara .............kızartma
akşam ........meyve
gece ...........kek
:roflol: :roflol: :roflol:
canim kendine dikkat et diger arkadaslarinda dedigi gibi kan degerin düsmüs olabilir.haftasonu geliyor bol bol dinlen.canım çok sıkılıyor . nedense ikigündür çok halsizim akşama doğru bir baş ağrısı ve uyku hali baş gösteriyor.
yaptigin diyettenmi acaba.sonucu al bende yapmayi düsünüyorum kirazcimnazlıcım dikkat et canım kendine...kan şekerin düşmüş olabilir
bendede şu anda bi baş ağrısı varki sormayın kızlar,çatlayacam resmen:bbo::bbo:
günaydin takimim bugün herkezde bir bitkinlik var galiba ama yarin yarismada bu bitkinlikler kalkacak eminimaklinialirimsmile
bendede bi kac gündürki sol gögsüm agriyor koltuk altindan basliyor.doktora bi görünsem iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?