Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağol meleğim teşekkür ederim,
valla bende dayanamam uykuya esner dururum napalım erken kalkıyoruzbayanssulusmile

pazar günü bende mi yapsam acaba sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hihoyyyt kaydirigubbakcemile :jeyyar: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

işte olay budur :roflol:
kızlar onu yap bunu yap baya kilo vercez sanırımkaydirigubbakcemile5

kızlar şunu söyleyim inanın dün ve ondan önceki gün dikkat edemedim malum ev karman çorban gelen giden bizim koşturmalarımız yürüyüşlerimi de yapamadım sabah korktum tartıya çıkmaktan kesin almışımdır diye bir baktım ki almamaışım vermişim üstelik bir mutlu oldum dedim al sana koruma programı kiloyu verince tabi abartmadan ye şç ama hreketli ol her fırsatta bünyeyi çalıştır 1 gr dahi almazsın:lepi:

Amannn tatliş sabahları 2-3 kayısı at ağzına o zaman çalışır opuyorumnanaktan benim her halukarda çalışıyor bu ara maşallah şakkıdıdelikafadulden

yok kuşum düzenli yemediğim sürece istersem 1 kilo kaysı yiyeyim benimkiler yine çalışmaz ablamda senin gibi sadece yediği ekmeği kıssa kilo veriyor sen çok şanslısın hazır böyleyken aman fire verme bu şansı sonuna kadar kullan maşallahh

pazar günü bende mi yapsam acaba sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hihoyyyt kaydirigubbakcemile :jeyyar: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

işte olay budur :roflol:

1 gün olmaz 2-3 gün yapmak lazım, hanımefendiiiiii sempatiksalakcinni

melekcim en son 63 kiloydummm
vay bee hayal gibi...
7 aya girdik dolu dolu 3 ayım var ve en tehlikeli kilo alma dönemiymiş..80i geçmem inşallh.
çok rahatsız oluyorum artık .bacaklarım bile birbirine sürtmeye başladı

canım çok sıkılıyor . nedense ikigündür çok halsizim akşama doğru bir baş ağrısı ve uyku hali baş gösteriyor.

sabah........meyve

ara ............börek

öğle ...........meyve

ara .............kızartma

akşam ........meyve

gece ...........kek

:roflol: :roflol: :roflol:

süüüppppperrrrr :lepi: gestapoooo duyarsaaaa yakarrrr bizi :lepi: zaten regl öncesi şişliğim varrr ahahaha ama pardon bu cümleyi kullanmak yasaktı, sonra şaibeliyiz diyorlar :hulya:

nazlıcım dikkat et canım kendine...kan şekerin düşmüş olabilir

bendede şu anda bi baş ağrısı varki sormayın kızlar,çatlayacam resmen:bbo::bbo:

kirazcım senin baş ağrının nedeni 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum demiştin ya ondan kaynaklanıyor.ben de bir ara yapmıştım o diyeti 5 gün baş ağrısından öldüm.

kirazcım senin baş ağrının nedeni 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum demiştin ya ondan kaynaklanıyor.ben de bir ara yapmıştım o diyeti 5 gün baş ağrısından öldüm.

sanımıyorum canım yaa,aslında sebebini biliyorum,akşam saçımı tam kurutmadan yattım,üşengeçlik yapıp,sinüzitlerim azdı galiba,her seferinde böle oluyo ve ben bi türlü akıllanmıyorumlmaz:lmaz:

bakalım eylülcüm ya bu diyet yarın bitiyo,şimdiye kadar güzel gitti,duruma göre biraz daha devam ediyim diyorum,cumartesi belli olur ne kadar kilo verdiğim,ama en azından şişlerim indi hissediyorum bunukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

suuracim döndülermi annnler kayseriye nasil cenaze evi bosaldimi?mezuniyetinde güzel gecmis sanirim.
gelen misafirlarde anlayis göstermeleri lazim canim sonucta calisiyosun isten gelincede biraz görün konus sonra yasininle konus:jeyyar:
arkadasininda sana birgün isi düser canim bozma moralini bence hatasini anlar zamanla özür dileyecektir bak suraya yaziyorum.

sabah........meyve

ara ............börek

öğle ...........meyve

ara .............kızartma

akşam ........meyve

gece ...........kek

:roflol: :roflol: :roflol:
menün cok güzel hayatim bende mi bu diyeti uygulasam cokacimcoookcokacimcoook
canım çok sıkılıyor . nedense ikigündür çok halsizim akşama doğru bir baş ağrısı ve uyku hali baş gösteriyor.
canim kendine dikkat et diger arkadaslarinda dedigi gibi kan degerin düsmüs olabilir.haftasonu geliyor bol bol dinlen.

yaptigin diyettenmi acaba.sonucu al bende yapmayi düsünüyorum kirazcim

günaydin takimim bugün herkezde bir bitkinlik var galiba ama yarin yarismada bu bitkinlikler kalkacak eminimaklinialirimsmile
bendede bi kac gündürki sol gögsüm agriyor koltuk altindan basliyor.doktora bi görünsem iyi olucak

günaydin takimim bugün herkezde bir bitkinlik var galiba ama yarin yarismada bu bitkinlikler kalkacak eminimaklinialirimsmile
bendede bi kac gündürki sol gögsüm agriyor koltuk altindan basliyor.doktora bi görünsem iyi olucak

hoşgeldin canım . görün bence bir doktora ihmel etme sakın .

arkadaşlar her gün kilo veriyorum süper ya...sabah yine tartıldım bekleyemedim yarını veeeeeee 67.8'i gördüm ya çok mutlu oldum.baya baya vericem herhalde.böyle giderse haftaya ben 65 görürüm herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…