Zeytinyağı canım 1 yemek kaşığı iç sabahları birde probiyotik kullan düzenliKizlar çok afedersiniz 3 gündür tuvalet sorunum var bi çare lütfen kayısı çayı içtim kefir içtim sütlü kahve içtim tarçınlı yoğurt yedim yok yok çatlayacam nerdeyse
Karpuz erimistir zatennn afiyet olsun canim gayet güzel menünSporu yaptım geldimmm bende yazayım
Sabah(10.00)
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim peynir
-Domates salatalık
-2 ceviz
-1 dilim ekmek
Ara (15.00)
-1 b ayran
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe şehriye çorbası
- 4 kaşık yoğurt
- yarım dilim karpuz
Spor
- (sabah) 30 dk leslie
- (akşam) 30 dk egzersiz
Su 2.5 lt
Ahhh ahhhh sorma neler neler yapiyorum bende hep hap kullaniyorum çare bulamadimKizlar çok afedersiniz 3 gündür tuvalet sorunum var bi çare lütfen kayısı çayı içtim kefir içtim sütlü kahve içtim tarçınlı yoğurt yedim yok yok çatlayacam nerdeyse
Teşekkür ederim şekerimvermesekte yapcak birsey yok 500grami gecerde gerisini bilemedim
Sporu yaptım geldimmm bende yazayım
Sabah(10.00)
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim peynir
-Domates salatalık
-2 ceviz
-1 dilim ekmek
Ara (15.00)
-1 b ayran
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe şehriye çorbası
- 4 kaşık yoğurt
- yarım dilim karpuz
Spor
- (sabah) 30 dk leslie
- (akşam) 30 dk egzersiz
Su 2.5 lt
Geldin işte sorun yok arada kaybolabilir sin ama burdan kopma sakin bekliyoruz menunuAyyy 2 gündür yazamıyorum ☹☹☹ Dün misafir vardı bugün iş...
Kayısı çayını hiç önermiyorum bağırsaklara çok çok zararlıKizlar çok afedersiniz 3 gündür tuvalet sorunum var bi çare lütfen kayısı çayı içtim kefir içtim sütlü kahve içtim tarçınlı yoğurt yedim yok yok çatlayacam nerdeyse
KV kilo almışsın dedi işteAnlayan banada anlatsın bı zahmet
Karpuz tukettigin zaman yaninda biraz peynir yada ayran yogurt gibi seyler tuket canim şekerini dengelesin aksamda etli ekmek buyukmuki boyut olarak onu bilemedim,suyunu da artirman dilegiyleMenülerimi yazayım bari
27 Mayıs 2020 Çarşamba menüm
Sabah
Yeşil çay 2 tane haşlanmış yumurta zeytin
Ara öğün
Kuru incir
Öğlen ara öğünü
2 dilim karpuz
Akşam
1 tane etli ekmek
1 litre su
İyi geceler canim güzel eksi geliyo sanirim çokkk sevinclisinHerkese iyi geceler
Yarın tartı günü oleyy
Afiyet olsun gayet guzelBugün kü menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta domates salatalık yeşil çay
Ara öğün
Fıstık ve Türk kahvesi
Öğlen
Patlıcan yemeği yoğurt
Ara öğün
Yeşil elma
Akşam
Tavuk ızgara bulgur pilavı salata
2 litre su
30 dk yürüyüş bantta
Bence 1kiloya yakin gitmistir tahmin ediyorum kaçamak yapmadin çunkuYarını çok merak ediyorumPazar günü başladığımdiyette ne kadar verdim Acaba ???? Zipzip- E Elif_Eylul
Bildirimin için teşekkürler öğlen yemek yememiştim. Akşama etli ekmek yiyeceğim diyeKarpuz tukettigin zaman yaninda biraz peynir yada ayran yogurt gibi seyler tuket canim şekerini dengelesin aksamda etli ekmek buyukmuki boyut olarak onu bilemedim,suyunu da artirman dilegiyle
Abla şu an reglim zaten tartıdan da umudum yok işin kötüsü 1 haftadan fazla sürüyorAfiyet olsun zamanla daha güzel olacak. Akşam biraz sıkıntılı hem mercimek çorba hem nohut hem ekmek biraya gelmeselermiş iyiymiş ama olsun daha güzel menüler görürüz
Woow bayağı bi az olmuş umarım akşam yemeğini erken yemişsindir spor da güzel
Helal sana oruç oruç bravo valla . Bu hafta favorim sensin yarın tartı şahane gelecek epey yağdan verdin net
Canım senin regl mi yakın sanki iştahın açılmış
Başkası için bu menü şahane aslında, seninkiler çok daha minnak oluyodu ya o yüzden dedim
Bende onun çaresi yok abla malesefKizlar çok afedersiniz 3 gündür tuvalet sorunum var bi çare lütfen kayısı çayı içtim kefir içtim sütlü kahve içtim tarçınlı yoğurt yedim yok yok çatlayacam nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?