Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar çok afedersiniz 3 gündür tuvalet sorunum var bi çare lütfen kayısı çayı içtim kefir içtim sütlü kahve içtim tarçınlı yoğurt yedim yok yok çatlayacam nerdeyse
Zeytinyağı canım 1 yemek kaşığı iç sabahları birde probiyotik kullan düzenli

Karpuz erimistir zatennn afiyet olsun canim gayet güzel menün sporda yapilmis

Kizlar çok afedersiniz 3 gündür tuvalet sorunum var bi çare lütfen kayısı çayı içtim kefir içtim sütlü kahve içtim tarçınlı yoğurt yedim yok yok çatlayacam nerdeyse
Ahhh ahhhh sorma neler neler yapiyorum bende hep hap kullaniyorum çare bulamadim

Teşekkür ederim şekerim vermesekte yapcak birsey yok 500grami gecerde gerisini bilemedim

Rakamlara çok takılma , doğrusunu yap istikrarlı yap , arkana bakma o kilo sana yapışamayacak elbet vedalaşıcak yeterki sen doğru beslenmeye başla ve asla pes etmen

Çok güzel menü tebrikler

Kayısı çayını hiç önermiyorum bağırsaklara çok çok zararlı bitki çayı deneyin çok çok hareket edin Bu kadar yüklenmeyin Ama bağırsaklar hassas

Menülerimi yazayım bari
27 Mayıs 2020 Çarşamba menüm
Sabah
Yeşil çay 2 tane haşlanmış yumurta zeytin
Ara öğün
Kuru incir
Öğlen ara öğünü
2 dilim karpuz
Akşam
1 tane etli ekmek
1 litre su
Karpuz tukettigin zaman yaninda biraz peynir yada ayran yogurt gibi seyler tuket canim şekerini dengelesin aksamda etli ekmek buyukmuki boyut olarak onu bilemedim,suyunu da artirman dilegiyle

Afiyet olsun gayet guzel

Karpuz tukettigin zaman yaninda biraz peynir yada ayran yogurt gibi seyler tuket canim şekerini dengelesin aksamda etli ekmek buyukmuki boyut olarak onu bilemedim,suyunu da artirman dilegiyle
Bildirimin için teşekkürler öğlen yemek yememiştim. Akşama etli ekmek yiyeceğim diye evet canım karpuzun yanında artık peynir ile tüketeceğim - etli ekmekin boyutu büyük değil di. Orta boy denilebilir. inşallah canım spor ve su da dün sıkıntı vardı

Abla şu an reglim zaten tartıdan da umudum yok işin kötüsü 1 haftadan fazla sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…