Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Suyu 2 yapman çok güzel kuzum
Bal kaymak ne alaka kız akşam akşam
Kız dolabı açtım peynir alacaktım. Nasıl bir iş çıkışı yorgunluk ve gözü dönmüşlükse gerisini hatırlamıyorum. Allahtan yakınlarda ekmek yoktu da süreç fazla uzamadı

28mart perşembe
Sahur
1bardak kefir icine,4kirmizi erik,1minik muz,1minik kivi,chia,keten tohumu bızzzttt....1dilim peynir
İftar
1kase düğün çorbası,1kase yogurt,salata
1turk kahvesi,2bitter,1maden suyu
Afiyet olsunnŞöyle bakınca ben doymadım Bu menüyle sanırım benim gözüm doymuyor az geliyor böyle yazınca

Afiyet olsun zamanla daha güzel olacak. Akşam biraz sıkıntılı hem mercimek çorba hem nohut hem ekmek biraya gelmeselermiş iyiymiş ama olsun daha güzel menüler görürüz

Sabah kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salata

Akşam 2 kepçe nohut tavuklu
Bi lokma ekmek

su 2 lt
Spor 13 bin adım
Zipzip-

Woow bayağı bi az olmuş umarım akşam yemeğini erken yemişsindir spor da güzel

28mart perşembe
Sahur
1bardak kefir icine,4kirmizi erik,1minik muz,1minik kivi,chia,keten tohumu bızzzttt....1dilim peynir
İftar
1kase düğün çorbası,1kase yogurt,salata
1turk kahvesi,2bitter,1maden suyu
Helal sana oruç oruç bravo valla . Bu hafta favorim sensin yarın tartı şahane gelecek epey yağdan verdin net

Canım senin regl mi yakın sanki iştahın açılmış

Başkası için bu menü şahane aslında, seninkiler çok daha minnak oluyodu ya o yüzden dedim

Yine maaşallahı var ortimin. Yarın beni etiketlemeyi unutmazsın kilo bildiriminde. İyi geceler düşük kilolar ortim

Sporu yaptım geldimmm bende yazayım
Sabah(10.00)
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim peynir
-Domates salatalık
-2 ceviz
-1 dilim ekmek
Ara (15.00)
-1 b ayran
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe şehriye çorbası
- 4 kaşık yoğurt
- yarım dilim karpuz
Spor
- (sabah) 30 dk leslie
- (akşam) 30 dk egzersiz
Su 2.5 lt

Teşekkür ederim şekerim vermesekte yapcak birsey yok 500grami gecerde gerisini bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…