- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Nego verdi sana akılları gitt gittt uğurlar ola kaptanilk sayfa kurallarinda değişime gidecegim onerisi olan var mi
Gelirse benim zipzip gelince laf soyler arada yanlış etiket oluyor dert etmeKız yesil profili vardi nebilim nasil silcegimi bilemedim elalem gelirse kafa tutar diye zaten manyak telefon kafayi yemis
Yok canim onunla ilgili bir durum degil ilk sayfa benim kaptan olmadan onceki donemden kalmaNego verdi sana akılları gitt gittt uğurlar ola kaptan
Üzülme kaptan şaka dedim amaaa yaaaNego verdi sana akılları gitt gittt uğurlar ola kaptan
Sen kafana göre yap biz sana uyuyoruz merak etmeYok canim onunla ilgili bir durum degil ilk sayfa benim kaptan olmadan onceki donemden kalma
Cok fazla degisiklik yapmadim
Birde kural olmadan bazi kisiler takima yeterince.onem vermiyor
Sen elinden geleni yapiyorsan kurallar seni etkilemez
Demek bana taktın ha, bayılırımNego verdi sana akılları gitt gittt uğurlar ola kaptan
Aktif 4 kişiyizNe varsa eskilerde var
Gulumseye bakmaya gelmişlerdirAktif 4 kişiyiz
Sen.ben elif ve nego
Birde 5 misafirimiz var
Artıları gormedin sanirim canisiKızlar niye 5. Olduk sanki hemen hemen heekes vermiş gibiydi
3 artimiz vardı canim artilar cok etkiliyorKızlar niye 5. Olduk sanki hemen hemen heekes vermiş gibiydi
Haftaya 1.yiz haftaya 1.yiz diye diye mafff oluyoz ama kimsenin birsey yaptigi yok3 artimiz vardı canim artilar cok etkiliyor
Kaçamak olcakmi kaçamak onude bana kiz saklanıp yeriz senle biyere kimse gormez yardim ederim sana kaptana ispik yapmam busefer
Bende seni ispiklicem hahaaa naber sankim yemicen misfirlerinlenöle yookkBen ispik yapacam bu sefer
Aslinda artılar artı gibi.degilde dikkat edilmemis gibiydi sanki +800 +900 çok fazlaydiHaftaya 1.yiz haftaya 1.yiz diye diye mafff oluyoz ama kimsenin birsey yaptigi yok
Bence bayram dan dolayi herkes rahatti böyle olacaklarını biliyorlardı herkes arti gelicek diye rahat rahat yendi icildi gibiAslinda artılar artı gibi.degilde dikkat edilmemis gibiydi sanki +800 +900 çok fazlaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?