- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Biliyosunki guzel giden menüyü patatesin bozmasina izin vermissin spor yapsaydin eritirdin canimIyi akşamlar kızlar
Sabah
Yulaf lapası (sütlü muzlu)
Ara
Filtre kahve
Havuc
Oglen
Patates kızartması
Akşam
Çorba
Türlü yemeği
Yoğurt
Su 2 ltZipzip-
Bende seni ispiklicem hahaaa naber sankim yemicen misfirlerinlen
Kız sahi bizim bu apa işi ne oldu baslasakmi bir yerden fena olmaz haniYemeycem tabiHem zaten yakında gelecek misafirim yok. 10 gün sonra annemler gelecek onlar da zaten Ahmet Apa yapıyorlar
Liste disina da bakalim canim oda listeye girme kriterimiz olurZipzip- kaptanım sadece listede olanların mı yoksa herkesin mi menüsüne bakacağız?
Ben öyle birkaç kişi biliyorum diyimmiListe disina da bakalim canim oda listeye girme kriterimiz olur
Kacamak yapan ,menu paylaşmayan listeye giremez
Tamm tamm yaparimTamam o zaman menu toplami iyi ama yarindan itibaren kacamak hakki yok ona gore :)
Sen yinede mantilari eritmek icin 100 jumping jack yaparsin
Tasin gel bekliyorum seni takimin bir yardimcisida seni yapalim :)))Ben öyle birkaç kişi biliyorum diyimmi
Abbowwwwww ikisi çoktan girmiş bileBen öyle birkaç kişi biliyorum diyimmi
Selam,kilomuz çok yakın boyun kac acabaBugün çok dikkat ettim, sporumu da yaptım. Hiç abur cubur yok. İki aydır ilk defa bugün böyle geçti.çok iyi olur canım, inşallah iki aya kadar beşli rakamları görmeyi çok istiyorummmm
Mantıya ceza mı vardı öyle demeyeydiniz iyiydiNe belli oldu canim cook yorulmusum bugun anlamadim
Ilk gunden manti mi yaptin
Bugunden sonra menuleri takipteyiz ceza vereceğim
Resmiyete dökmeye gerek yok ben zatın yeterince kaynanalik yapıyorum herkeseTasin gel bekliyorum seni takimin bir yardimcisida seni yapalim :)))
Yok yok ortim bırakamam yoksa gelinlik bulamamSakın bırakma.bak.benim tartım yok o yüzden listeden ciktim pişman oldum 2 kilo olarak bana geri döndü hele senin dört elle sarilman lazım dugunun var ortimbundan sonra ayrilsakta beraberiz
Kız zaten bu ayın hedefi dedim 75 ne çok kiloluYok gel şunu 65 yapalım zatı 75.5 gördüm 75 kurtarmaz
Off cnm ya vallahi bende bi ucundan yesem zor durduruyorum kendimi önerisi olan varsa lütfenÜzüldüm canımçok iyi gidiyordun neden böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?