Menü verim geçe kalmasın..
Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı 11 gibi..
Az sütlü nescafe
1 dilim kızarmış ekmek
1 lokma da peynir ( bu isveçte yok)
Ara türk kahve
1 kare çikolata ( bu kısımda yok)
Öğlen 15. 30
Ispanak soteledim tek başına
Bi domates
1 elma
Akşam 18 gibi..
2 haş yumurta
Salata
1 dilim salam
Su bence 3ü geçti..
Spor
2 mil leslie 150 puan
Zipzip-
Akşam bir tabak makarna olmamış maalesef. Diyette mümkün olduğunca makarna yemiyoruz hele bir tabak hiç yemiyoruzBugün ki menüm söyle.
Kahvaltı,
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim ekmek
3 yesil, iki siyah zeytin
Bir dilim peynir
Bir cay kaşığı bal
Ara,
Yok
Öğlen,
Bir tabak yoğurtlu biber
Bir dilim ekmek
Ara,
Bir muz
Akşam,
Bir tabak kıymalı yıgurtlu makarna
Bir çorba kaşığı sulu köfte
Su iki litre dahada içerim.
Spor, 3 mil leslie yaptım.
Çok fenayım zayıflama hastalagina yakalanmaya ahımı bilsem başka şeyler yapacağımmidem ağrıyor küçülen midemi buyulttum galiba
Sabah
Erken kalktım
Domates salam peynir biber kasar 1 rer tane 2 yumurta ile menemen gibi karıştırdım bişey yaptım
1 gibi bir Nescafe 4 gibitarcinli sut içtim
Akşam eşimle sofrada konuşurken nasıl bir stres olmusumsa 1 koca tabak pilav ile 1 koca tabak taze fasulyeyi gömdüm üzerine de sade kahve yanında 3 lokum
Şaka değil gerçek porsiyonlar en az 1.5 büyük tabak gibiydi çok fena midem ağrıyor. Aptal gibiyim ya
Şu an moralim bozuk aklıma aç insanlar geldi görmemiş gibi yedim
29mayis cuma
Sahur (tabiki gitti oruç)
1bardak kefir,3çilek,1kayisi(bızzt)
Saat 15.00 sütlü kahve,4cilek,2kayisi
Aksam
19.00
1kase dugun çorbası,5k.taze fasulye,2kasik yogurt
1turk kahvesi,1minik tahinli sufle,1maden suyu
3litre su olur
55dk cardio#330
30dk boosted#150
500ipatlama#100
120mekik#20
120squat#20
2dk plank#40 660puanZipzip-
Sufle son cuma ödülün olsunSpor harika
Iyi akşamlar kızlar
Sabah
Yulaf lapası (sütlü muzlu)
Ara
Filtre kahve
Havuc
Oglen
Patates kızartması
Akşam
Çorba
Türlü yemeği
Yoğurt
Su 2 ltZipzip-
İyi akşamlar kızlar
Okudum ama yazamadım, haftasonu keyfindeyiz
Akşam cozuttum ama telafi ederim
Yasak bişey sadece 1 kadeh alkol var, diğerleri sağlıklı ama porsiyonlar genişledi maalesef
Sabahn10.00
Omlet
2 parmak b peynir
3 zeytin
Söğüş
2 kaşık yoğurt kivi tarçın h cevizi
Beyaz çay
19.00
Fırın balık
Karides sebzeli sote
Salata
Kavun b peynir
1 dilim kızarmış ekmek
1 kadeh rakı
Sabah 30 dak eliptik. 120p
240 mekik. 40p
10 dak çalışma 60p
Toplam 220p.
29 mayıs
09.30
1 yumurta
Peynir
2 ceviz
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
13.00
Yarım tabak mercimekli aş
Salata
2 biber turşusu
19.00
Yarım tabak etli kabak
1 adet suşi
Suyu yine dışarıdayım diye sayamadım
Spor 16 dk kardiyo 96
500 karın 83
100 jj bunun puanı ne bilmiyorum bölgesel mi?
179 p
Zipzip- @hasbeenandgone
Bugün ki menüm
Sabah
Portakallı yeşil çay
Kahvalti
1 kase peynir salatası
Ara
Bi türk kahvesi
Ara
Yeşil çay
Akşam
Bir kase bulgur pilavi
Salata
Su
2 lt
Spor
10 k. Adım
29 mayıs
Sabah:sütlü kahve bir dilim ekmek tereyağlı
Iki ceviz 5 fındık
Ara:yoğurt içine haşlanmış mercimek chia tohumu ve keten tohumu koydum yedim
Saat 3 :bir tabak mercimek çorbası yeşil mercimekten patates salatası maydonozlu yeşil soğanlı
Saat 7 :Bi ufak tabak haşlanmış brokoli
Aksam cayi
Spor:2 saat iş 1 saat evisi 5000 adim 8 dakika karin hareketleri
Su:1,5 anca
Zipzip-
Tamam ortim menü paylaşmaya çalışalımTmm ortim benimde ev taşıma telasim olacak ne verirsek kardır almayalim ama vermeye devam edelim
Şimdi yazdım.bu günü ortimTamam ortim menü paylaşmaya çalışalım
29 Mayıs menüsü
Sabah kahvaltim
Eki Görüntüle 2641719
Ara öğün saat 15.30
Misafir geldi
1 dilim küçük börek
2 tane etli yaprak sarma
1 tane cheri domates
Akşam yemegi Eki Görüntüle 2641722
Cacik
2 lt Dukan birası
Spor evi topluyorum eşya koliledim sürekli hareket halindeyim
madamhd
fattylamb94
Tamam olur cnm ama duKan birasi yarın denemeyi düşünüyorumGüzel menü afiyet olsun
Akşam bir tabak makarna olmamış maalesef. Diyette mümkün olduğunca makarna yemiyoruz hele bir tabak hiç yemiyoruz
Aslında tek sorun pilav. Pilavı yememiş olsan gerisi tolere edilirdi. Spor da yapmamışsın bugün
Göze batan birtek patates sende biliyorsun zaten.
Bugün akşamı sende abartmışsın biraz abla. İkincilik kutlaması diyelim
Güzel canım afiyet olsun
Akşam pilavın yanına yoğurt da eklesen güzel olurdu. Afiyet olsun canım. Yarın Ahmet Apa’nın birinci seviyesi gibi beslenmeye başlayacağım inşallah. Sende benim menüleri takip edip bana uygun beslenmeyi denesen nasıl olur acaba
Afiyet olsun abla gayet güzel
Yemiycektim aslında ama akşam yemem diye eşlik ettim misafirlereAfiyet olsun ortim öğlen olmamış ama çok az yemişsin ve akşam dengelemişsin
Ayy evet ya insan daha çok istiyorÖnerim yememek canım tadını alınca devamı geliyor
Tmm hepsi evde mevcut ama sabah kahvaltim 10 gibi olacak beklesemmi 12 kadar
madamhd yarın akşama ne yememiz lazım ona göre akşamdan yemegimin planlarını yapayım evde yoksa yarın alayım
Tmm hepsi evde mevcut ama sabah kahvaltim 10 gibi olacak beklesemmi 12 kadar
madamhd yarın akşama ne yememiz lazım ona göre akşamdan yemegimin planlarını yapayım evde yoksa yarın alayım
Benim aklımda da taze fasulye sebzeli bulgur pilavı var fazla yapayım iki gün yerim olmazmi yanında salata yoğurt tamamdır pilavda ölçü varmı pekiKusura bakma spor yaptım duş aldım kızla uğraş derken ancak bakabildim. İnşallah yatmadan görürsün mesajları. Bu arada sabah kalkınca büyük bir bardak limonlu ılık su iç.
Bence 12yi bekle. Akşam sıkıntı olur sonra. Erken yersen gece çok acıkırsın.
Benim aklımda tavuklu nohut ve bulgur pilavı var. Ekmek makarna şehriye vs tüketmeyeceğimiz için karbonhidrat ihtiyacımızı bulgur ve baklagillerden karşılayacağız. Ahmet Apa her akşam bulgur pilavı yiyin diyor. Ben hergün değil ama sıkça yiyorum.
Dukan birası yapıyorum onada limon atıyorum tmm sabah kalkınca limonlu su yaparim 12 beklerim kahvalti için tsk ederim canım bundan sonra ertesi gün menülerinide ayarlarsak ne pisiricem derdim olmaz sağolasınKusura bakma spor yaptım duş aldım kızla uğraş derken ancak bakabildim. İnşallah yatmadan görürsün mesajları. Bu arada sabah kalkınca büyük bir bardak limonlu ılık su iç.
Bence 12yi bekle. Akşam sıkıntı olur sonra. Erken yersen gece çok acıkırsın.
Benim aklımda tavuklu nohut ve bulgur pilavı var. Ekmek makarna şehriye vs tüketmeyeceğimiz için karbonhidrat ihtiyacımızı bulgur ve baklagillerden karşılayacağız. Ahmet Apa her akşam bulgur pilavı yiyin diyor. Ben hergün değil ama sıkça yiyorum.
Evet canım haklisin patates bozdu dün bölgesel hareket yapınca kas ağrısı çok oldu bugün spor yapmadım o yüzdenBiliyosunki guzel giden menüyü patatesin bozmasina izin vermissin spor yapsaydin eritirdin canim
Salata yiyorum 1 saat olmadan yine acıkıyorum herkes böyle mıNeden patates yedin ki cnm peynir domates salatalık ile bir yaz salatası falan yapsaydın
Benim aklımda da taze fasulye sebzeli bulgur pilavı var fazla yapayım iki gün yerim olmazmi yanında salata yoğurt tamamdır pilavda ölçü varmı peki
Dukan birası yapıyorum onada limon atıyorum tmm sabah kalkınca limonlu su yaparim 12 beklerim kahvalti için tsk ederim canım bundan sonra ertesi gün menülerinide ayarlarsak ne pisiricem derdim olmaz sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?