Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel menü afiyet olsun

Akşam bir tabak makarna olmamış maalesef. Diyette mümkün olduğunca makarna yemiyoruz hele bir tabak hiç yemiyoruz

Aslında tek sorun pilav. Pilavı yememiş olsan gerisi tolere edilirdi. Spor da yapmamışsın bugün

Iyi akşamlar kızlar

Sabah
Yulaf lapası (sütlü muzlu)

Ara
Filtre kahve
Havuc

Oglen
Patates kızartması

Akşam
Çorba
Türlü yemeği
Yoğurt

Su 2 lt Zipzip-

Göze batan birtek patates sende biliyorsun zaten.

Bugün akşamı sende abartmışsın biraz abla. İkincilik kutlaması diyelim

Güzel canım afiyet olsun

Bugün ki menüm
Sabah
Portakallı yeşil çay

Kahvalti
1 kase peynir salatası

Ara
Bi türk kahvesi

Ara
Yeşil çay

Akşam
Bir kase bulgur pilavi
Salata

Su
2 lt

Spor
10 k. Adım

Akşam pilavın yanına yoğurt da eklesen güzel olurdu. Afiyet olsun canım. Yarın Ahmet Apa’nın birinci seviyesi gibi beslenmeye başlayacağım inşallah. Sende benim menüleri takip edip bana uygun beslenmeyi denesen nasıl olur acaba

Afiyet olsun abla gayet güzel

Tamam olur cnm ama duKan birasi yarın denemeyi düşünüyorum

Kusura bakma spor yaptım duş aldım kızla uğraş derken ancak bakabildim. İnşallah yatmadan görürsün mesajları. Bu arada sabah kalkınca büyük bir bardak limonlu ılık su iç.

Tmm hepsi evde mevcut ama sabah kahvaltim 10 gibi olacak beklesemmi 12 kadar

Bence 12yi bekle. Akşam sıkıntı olur sonra. Erken yersen gece çok acıkırsın.

madamhd yarın akşama ne yememiz lazım ona göre akşamdan yemegimin planlarını yapayım evde yoksa yarın alayım

Benim aklımda tavuklu nohut ve bulgur pilavı var. Ekmek makarna şehriye vs tüketmeyeceğimiz için karbonhidrat ihtiyacımızı bulgur ve baklagillerden karşılayacağız. Ahmet Apa her akşam bulgur pilavı yiyin diyor. Ben hergün değil ama sıkça yiyorum.

Kusura bakma spor yaptım duş aldım kızla uğraş derken ancak bakabildim. İnşallah yatmadan görürsün mesajları. Bu arada sabah kalkınca büyük bir bardak limonlu ılık su iç.

Tmm hepsi evde mevcut ama sabah kahvaltim 10 gibi olacak beklesemmi 12 kadar

Bence 12yi bekle. Akşam sıkıntı olur sonra. Erken yersen gece çok acıkırsın.

madamhd yarın akşama ne yememiz lazım ona göre akşamdan yemegimin planlarını yapayım evde yoksa yarın alayım

Benim aklımda tavuklu nohut ve bulgur pilavı var. Ekmek makarna şehriye vs tüketmeyeceğimiz için karbonhidrat ihtiyacımızı bulgur ve baklagillerden karşılayacağız. Ahmet Apa her akşam bulgur pilavı yiyin diyor. Ben hergün değil ama sıkça yiyorum.

Benim aklımda da taze fasulye sebzeli bulgur pilavı var fazla yapayım iki gün yerim olmazmi yanında salata yoğurt tamamdır pilavda ölçü varmı peki

Dukan birası yapıyorum onada limon atıyorum tmm sabah kalkınca limonlu su yaparim 12 beklerim kahvalti için tsk ederim canım bundan sonra ertesi gün menülerinide ayarlarsak ne pisiricem derdim olmaz sağolasın

Biliyosunki guzel giden menüyü patatesin bozmasina izin vermissin spor yapsaydin eritirdin canim
Evet canım haklisin patates bozdu dün bölgesel hareket yapınca kas ağrısı çok oldu bugün spor yapmadım o yüzden
Neden patates yedin ki cnm peynir domates salatalık ile bir yaz salatası falan yapsaydın
Salata yiyorum 1 saat olmadan yine acıkıyorum herkes böyle mı

Ya kizlar bir şey sorucam benim yeşil çayim var ama portakal ve zencefil karışımı poset çay dukan birasina olurmu kullansam

Benim aklımda da taze fasulye sebzeli bulgur pilavı var fazla yapayım iki gün yerim olmazmi yanında salata yoğurt tamamdır pilavda ölçü varmı peki

Bende genelde iki günlük yapma taraftarıyım Pilavı fazla kaçırmak kilo vermede sıkıntı yaratır. Ben kaşıkla ölçmedim ama genelde yarım tabak (4-5yk) gibi yiyorum sanırım.

Cuma menüm
Kahvaltı
2 kş patatesli sucuklu omlet
1 dilim ekmek
Peynir zeytin
Domates salatalık biber

Akşam
6 kş kadar tavuk mantar sote
5 kş kadar yayla corbası
1 dilim ekmek
2 br ayran

1 dilim yaş pasta
2 lt su
50 dk eliptik 200 puan
30 dakika bisiklete bindim 90 puan
1 saat yürüyüş 60 puan
2 saat ev işi 60 puan
410 puan Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…