Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Salata beni de doyurmaz ve de daha çok acıktırır. O yüzden ya yemeklerin yanında tüketiyorum ya da sadece salata yiyeceksem içine protein ekliyorum (haşlanmış tavuk, peynir gibi)
Bende salata magduruyum yemeklerle yiyorum tek başına hiç doymuyorum yedikçe açıkiyom sanki

Aboww nettin gıı. Büyük vurgun yapmışsın

Mantı dışında sıkıntı yok canım afiyet olsun

Börekten dolayı baya hafif geçirmişsin. Ama börek bana masum geliyo. Yufkanın ne canı varki sanki Bi küçük börekte bulunan yufkadan yağdan ne olcak sanki. İki dilim ekmekten sayılarak dengelenebilir

Pastaya kadar ne güzel bir menüydü. Sporla biraz erimiştir inşallah

Kalkıp börek yiyesim geldi o kadar masum anlattinki

Börek hem dilimi küçüktü hemde yağı cok azdı eşim yağlı hiç bişey sevmiyor migdesinde sorun var hemen ağrıyor o yüzden dikkat ediyorum yemeklerde ve hamur işlerinde

Gulumse24 şimdi ben bu Ahmet Apa’ya tam anlamıyla uyup seviyeleri devam ettirmeyeceğim. Birinci seviyesine uygun beslenip kilo vermek amacım. Sen ne düşünüyorsun devam edermisin?
Mesela sıvı alım kuralları var bahsetmiştim. Yemekle beraber sıvı hiçbir şey tüketmek yok. Yemekten yarım saat önce sıvı alımını bırakıp yemekten 2 saat sonra su içmeye başlıyorsun.

Yok ben senin gibi ilk seviyeden devam edicem sıvı alimida ben suyu zatın sevmiyorum içmek için Dukan birası yapıyorum onu ayarlarım artık

ben pastayı yiyebilmek için oglumun çarşamba günü olan doğumgününü bu güne bıraktım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…