- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
ne sordun canım ben kaçırdımLütfen cvb verin deniyecem içip yatıcam
Tamam olur cnm ama duKan birasi yarın denemeyi düşünüyorum
Ya kizlar bir şey sorucam benim yeşil çayim var ama portakal ve zencefil karışımı poset çay dukan birasina olurmu kullansam
Salata yiyorum 1 saat olmadan yine acıkıyorum herkes böyle mı
Bende salata magduruyum yemeklerle yiyorum tek başına hiç doymuyorum yedikçe açıkiyom sankiSalata beni de doyurmaz ve de daha çok acıktırır. O yüzden ya yemeklerin yanında tüketiyorum ya da sadece salata yiyeceksem içine protein ekliyorum (haşlanmış tavuk, peynir gibi)
Günah benden gitti...
29 Mayıs
Sabah 06.00 bir küçük kare ekmek bir dilim sucuk az kaymak bal( kavanoz dibi bitti) 3 kaşık muhallebi
Saat 14.15 az çorba fırında sebzeli köfte iki tulumba
Saat 16 az fıstık
Saat 19.45 2 ya da 3 hurma, yarım kase çorba, tuzsuz çekirdek
1,6 lt su
Spor: 75 puan
Merhabalar
Sabah(10.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 2 ceviz
- Domates
- 1 dilim ekmek
- 2 b çay
Ara (15.00 ve 16.00)
- sade Türk kahvesi
- 4 erik
Akşam (19.30)
- 1 kepçe şehriye çorbası
- 5 kaşık mantı (açıklayabilirim)
- yarım dilim karpuz
- 2 kaşık yoğurt
Ara (22.00)
- 1 ceviz
- 2 b çay
Su: 2 lt
Spor
- (sabah) 10 dk yoga (20 p) + 30 dk leslie (120p)
- (akşam) 1 saat egzersiz (120p)
Spor: 260 p
Yemekler evde pişince Ne varsa olabildiğince porsiyon küçültüyorum yoksa asla mantı yemem bilirsiniz
29 Mayıs menüsü
Sabah kahvaltim
Eki Görüntüle 2641719
Ara öğün saat 15.30
Misafir geldi
1 dilim küçük börek
2 tane etli yaprak sarma
1 tane cheri domates
Akşam yemegi Eki Görüntüle 2641722
Cacik
2 lt Dukan birası
Spor evi topluyorum eşya koliledim sürekli hareket halindeyim
madamhd
@fattylamb94
Cuma menüm
Kahvaltı
2 kş patatesli sucuklu omlet
1 dilim ekmek
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
Akşam
6 kş kadar tavuk mantar sote
5 kş kadar yayla corbası
1 dilim ekmek
2 br ayran
1 dilim yaş pasta
2 lt su
50 dk eliptik 200 puan
30 dakika bisiklete bindim 90 puan
1 saat yürüyüş 60 puan
2 saat ev işi 60 puan
410 puanZipzip-
Kalkıp börek yiyesim geldi o kadar masum anlattinkiAboww nettin gıı. Büyük vurgun yapmışsın
Mantı dışında sıkıntı yok canım afiyet olsun
Börekten dolayı baya hafif geçirmişsin. Ama börek bana masum geliyo. Yufkanın ne canı varki sankiBi küçük börekte bulunan yufkadan yağdan ne olcak sanki. İki dilim ekmekten sayılarak dengelenebilir
Pastaya kadar ne güzel bir menüydü. Sporla biraz erimiştir inşallah
Börek hem dilimi küçüktü hemde yağı cok azdı eşim yağlı hiç bişey sevmiyor migdesinde sorun var hemen ağrıyor o yüzden dikkat ediyorum yemeklerde ve hamur işlerindeAboww nettin gıı. Büyük vurgun yapmışsın
Börekten dolayı baya hafif geçirmişsin. Ama börek bana masum geliyo. Yufkanın ne canı varki sankiBi küçük börekte bulunan yufkadan yağdan ne olcak sanki. İki dilim ekmekten sayılarak dengelenebilir
Kalkıp börek yiyesim geldi o kadar masum anlattinki
Yok ben senin gibi ilk seviyeden devam edicem sıvı alimida ben suyu zatın sevmiyorum içmek için Dukan birası yapıyorum onu ayarlarım artıkGulumse24 şimdi ben bu Ahmet Apa’ya tam anlamıyla uyup seviyeleri devam ettirmeyeceğim. Birinci seviyesine uygun beslenip kilo vermek amacım. Sen ne düşünüyorsun devam edermisin?
Mesela sıvı alım kuralları var bahsetmiştim. Yemekle beraber sıvı hiçbir şey tüketmek yok. Yemekten yarım saat önce sıvı alımını bırakıp yemekten 2 saat sonra su içmeye başlıyorsun.
Valla keşke gelse birlikte yapsak
Ben yataktayim ama uykum gelmedi ariyom heç biyerde yok
Aboww nettin gıı. Büyük vurgun yapmışsın
Kız gerçekten çok mu yemişimcuma ödülü demiştim, fazla mı kaçırmışım
Maaşallah
Yok artık hayatta inanmamYok ben senin gibi ilk seviyeden devam edicem sıvı alimida ben suyu zatın sevmiyorum içmek için Dukan birası yapıyorum onu ayarlarım artık
ben pastayı yiyebilmek için oglumun çarşamba günü olan doğumgününü bu güne bıraktım canımAboww nettin gıı. Büyük vurgun yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?