Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım haklisin patates bozdu dün bölgesel hareket yapınca kas ağrısı çok oldu bugün spor yapmadım o yüzden

Salata yiyorum 1 saat olmadan yine acıkıyorum herkes böyle mı
Cnm salatana protein ekle o zmn tavuk et
Veya peynir ile tüket
Mercimekle de yapabilirsin aslında patates basit karbo seni inan daha çabuk acıktırır

Günaydınlar
Bu sabah erkenden kahvaltı yapıldı. Şimdi leslie yuruyüş yapacağım. Dün akşamki makarna midemi çok kötü yaptı. Oysaki yarısında doymuştum. Çok teşekkur ederim kızlar. Benimki tamamen duygusal açlığa giriyor. İki aydır hareketsiz geçen günler ve sürekli yeme halinde olmak değişik bir durum yarattı. Ama şuan tamamen buraya ve sizlere odaklandım. Zamanla olacak inşallah

Ben ne yedim dün yazayım. Doymıycam stresiyle gereksiz yediğim şeyler oldu ilk günüm pek başarılı değildi gibi.
Ekmek yemim dedikçe ekmek yemek zorunda hissetmem
Bunlar geçici geçicek biliyorum.

Kahvaltı 10:45
3 haşlanmış yumurta
1 çavdar tost
6-7 zeytin, domates

15:00
2 çorba kaşığı dondurma hazır külahta
3 tane ceviz

Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
Küçük tabakta taze fasulye
Bol havuç salatası + 2-3 tane köz kapya
2 dilim çavdar 1 kase yoğurt

Geceye doğru badem şekeri yedim 2-3 tane

1,5 litre su
Spor yok

Eve ne zamandır dondurma alınıyor onlar yiyo ben yemek istemiyorum ramazanda en rahat bıraktığım zamanda bile yemedim canım istemedi.
Bugün yediğim o kadar anlamsız ki.
Aç değildim o kahvaltı beni tutuyo baya tamamen aranmaktan kaynaklı yedim dondurmayıda şekeride.

Zipzip- Gulumse24

Günaydın kizlar
Musmutlu haftasonu olsun inşallah
Yaaaaa ben size inanamiyorum artik maşallah allah bir çene vermiş uyuyanmi var çocuğunu uyutanmi var hic dusunmezsiniz özellikle Gulumse24 madamhd ikiniz bune arkadaş bekleyin 2muhabbeti birlikte yapalim ama olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…