Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla keşke gelse birlikte yapsak
Bonus kız koş koş Gulumse24 ile Ahmet Apa’ya başlıyoruz. Gel yamacımıza katıl bize

geçmişi okuyamadım sadece bu etikete baktım.

Gülünse ne demek keşke gelse daha nasıl geleyim ikametgah falanmı istiyosun

Bende 2 öğünü o mantıkta ilerleticem geç kahvaltıyla yani.
Önce bi 2 öğüne düşmem lazım tabiki arada meyvede ekleyebilirim kahvaltıya

Bende sporumu yaptım geldim @sportie abla o karın egzersizi Ne yakıyor ya zorlanmadım desem yalan olur Ama iyi geldi ben varken kimse yok yokken huhuu neyse gidip bir kahvaltı yapıp geleyim
Bende yaptım Dün karin i cin çok beğendim bugun de yapacam karnım bayağı küçüldü zayiflayalali beri ama yine büyük yani

Cook uykum var bugun yaa neden anlamıyorum sürekli uyumak istiyorum:)
9 da kahvalti yapip geri uyudum simdi gecmise bakayim yoksa geri uyurum :))
Uyiuu nolcakki yat amannnn havalar zaten bir yagmur bir gunes bende yatsam yatcam

O badem şekerleri olmayaydı aslında fena bir menü değildi. Neyse biz bugüne bakacaz. Bugün daha iyi olur inşallah

Sende kızı uyutup gelseydin ya

Aynen canım bende öyle düşünüyorum. İki öğün mantığıyla biraz gevşeterek yapacağım. Yaz meyvelerine hastayım ben yemeden olmaz

Tebrik ederim ablacim
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaayyydddıınnnn❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın

Geçmişi okudum ancak yazamadım zira sporuma koştum eliptikte ısındım şimdi gelsin karın popo

O karında baklava olacak

O popo kalkacak !

Günaydın ablaicm ❤
Günaydın
Mutlu haftasonları

Akşam gelemedim.
Günaydın canım ❤
Dünkü menunde guzelmis kotu degil bence
Günaydın canım ❤
Günaydın kizlarkahvaltimi yaptım Gulumse24
Yumurta iki tekini yedikten sonra çektimEki Görüntüle 2641794
Günaydın canım ❤
Günaydın canlar
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın herkese kızlarla kitaplığa gidiyoruz bugün türkçe kitaplar gelmiş hem yürümüş olurum
Günaydın ablacim ❤
Uyiuu nolcakki yat amannnn havalar zaten bir yagmur bir gunes bende yatsam yatcam
Uyudukca sersem gibi oluyorum ondan cok uyumak istemiyorum:))

Kız uyuturken bende daliyom haberim yok
Vallaaa bende yazin yemek yerine meyveyi tercih ediyorum kimnederse desin çokkk fazla tuketmedigin takdirde birsey olmuyo dengeli yiceksin yaninda mutlaka yoğurt peynir yada badem tarzi şeyler tuketmen gerekiyo bunuda boyle dengeleriz diye düşünüyorum

Daha güzel olacak zamanla birlikten kuvvet doğar bak yanlız değilsin

Yani yeni diyet seruvenimize katılsa üçlü olsak demek istedim kız neydim ikametgahi nüfusuma alsam neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…