Bende 1.66 rakip olalım mıSelam canım, yaş 44,boyum 1,60cm
Valla keşke gelse birlikte yapsak
Ben oğlumun doğum gününde şeker orucundaydım.. bir dilim pastayı buzluğa attım 1 ay sonra yedimben pastayı yiyebilmek için oglumun çarşamba günü olan doğumgününü bu güne bıraktım canım
Bende yaptım Dün karin i cin çok beğendim bugun de yapacam karnım bayağı küçüldü zayiflayalali beri ama yine büyük yaniBende sporumu yaptım geldim@sportie abla o karın egzersizi Ne yakıyor ya zorlanmadım desem yalan olur Ama iyi geldi ben varken kimse yok yokken huhuu neyse gidip bir kahvaltı yapıp geleyim
Uyiuu nolcakki yat amannnn havalar zaten bir yagmur bir gunes bende yatsam yatcamCook uykum var bugun yaa neden anlamıyorum sürekli uyumak istiyorum:)
9 da kahvalti yapip geri uyudum simdi gecmise bakayim yoksa geri uyurum :))
Ben ne yedim dün yazayım. Doymıycam stresiyle gereksiz yediğim şeyler oldu ilk günüm pek başarılı değildi gibi.
Ekmek yemim dedikçe ekmek yemek zorunda hissetmem
Bunlar geçici geçicek biliyorum.
Kahvaltı 10:45
3 haşlanmış yumurta
1 çavdar tost
6-7 zeytin, domates
15:00
2 çorba kaşığı dondurma hazır külahta
3 tane ceviz
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
Küçük tabakta taze fasulye
Bol havuç salatası + 2-3 tane köz kapya
2 dilim çavdar 1 kase yoğurt
Geceye doğru badem şekeri yedim 2-3 tane
1,5 litre su
Spor yok
Eve ne zamandır dondurma alınıyor onlar yiyo ben yemek istemiyorum ramazanda en rahat bıraktığım zamanda bile yemedim canım istemedi.
Bugün yediğim o kadar anlamsız ki.
Aç değildim o kahvaltı beni tutuyo baya tamamen aranmaktan kaynaklı yedim dondurmayıda şekeride.
Zipzip- Gulumse24
geçmişi okuyamadım sadece bu etikete baktım.
Gülünse ne demek keşke gelse daha nasıl geleyim ikametgah falanmı istiyosun
Bende 2 öğünü o mantıkta ilerleticem geç kahvaltıyla yani.
Önce bi 2 öğüne düşmem lazım tabiki arada meyvede ekleyebilirim kahvaltıya
Abla ben Hasibe gibi yapamam sadece başlangıç yapicam devamını benden beklemeAhmet Apa ' nin şifa orucuna çok karşiydin... başlayacak olmana...
Tebrik ederim ablacim
Gunaydin canim ❤Günaydın
Gunaydin canim ❤Günaydınlar
Bu sabah erkenden kahvaltı yapıldı. Şimdi leslie yuruyüş yapacağım. Dün akşamki makarna midemi çok kötü yaptı. Oysaki yarısında doymuştum. Çok teşekkur ederim kızlar. Benimki tamamen duygusal açlığa giriyor. İki aydır hareketsiz geçen günler ve sürekli yeme halinde olmak değişik bir durum yarattı. Ama şuan tamamen buraya ve sizlere odaklandım. Zamanla olacak inşallah
Günaydın canım ❤Günaayyydddıınnnn❤
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın ablaicm ❤Günaydın
Geçmişi okudum ancak yazamadım zira sporuma koştum eliptikte ısındım şimdi gelsin karın popo
O karında baklava olacak
O popo kalkacak !
Günaydın canım ❤Günaydın
Mutlu haftasonları
Akşam gelemedim.
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤Günaydın kizlarkahvaltimi yaptım Gulumse24
Yumurta iki tekini yedikten sonra çektimEki Görüntüle 2641794
Günaydın canım ❤Günaydın canlar
Günaydın canım ❤Günaydınnn
Günaydın ablacim ❤Günaydın herkese kızlarla kitaplığa gidiyoruz bugün türkçe kitaplar gelmiş hem yürümüş olurum
Uyudukca sersem gibi oluyorum ondan cok uyumak istemiyorum:))Uyiuu nolcakki yat amannnn havalar zaten bir yagmur bir gunes bende yatsam yatcam
Kız uyuturken bende daliyom haberim yokO badem şekerleri olmayaydı aslında fena bir menü değildi. Neyse biz bugüne bakacaz. Bugün daha iyi olur inşallah
Sende kızı uyutup gelseydin ya
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. İki öğün mantığıyla biraz gevşeterek yapacağım. Yaz meyvelerine hastayım ben yemeden olmaz
Daha güzel olacak zamanla birlikten kuvvet doğar bak yanlız değilsinBen ne yedim dün yazayım. Doymıycam stresiyle gereksiz yediğim şeyler oldu ilk günüm pek başarılı değildi gibi.
Ekmek yemim dedikçe ekmek yemek zorunda hissetmem
Bunlar geçici geçicek biliyorum.
Kahvaltı 10:45
3 haşlanmış yumurta
1 çavdar tost
6-7 zeytin, domates
15:00
2 çorba kaşığı dondurma hazır külahta
3 tane ceviz
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
Küçük tabakta taze fasulye
Bol havuç salatası + 2-3 tane köz kapya
2 dilim çavdar 1 kase yoğurt
Geceye doğru badem şekeri yedim 2-3 tane
1,5 litre su
Spor yok
Eve ne zamandır dondurma alınıyor onlar yiyo ben yemek istemiyorum ramazanda en rahat bıraktığım zamanda bile yemedim canım istemedi.
Bugün yediğim o kadar anlamsız ki.
Aç değildim o kahvaltı beni tutuyo baya tamamen aranmaktan kaynaklı yedim dondurmayıda şekeride.
Zipzip- Gulumse24
Günaydın kizlarkahvaltimi yaptım Gulumse24
Yumurta iki tekini yedikten sonra çektimEki Görüntüle 2641794
Yani yeni diyet seruvenimize katılsa üçlü olsak demek istedim kız neydim ikametgahi nüfusuma alsam neysegeçmişi okuyamadım sadece bu etikete baktım.
Gülünse ne demek keşke gelse daha nasıl geleyim ikametgah falanmı istiyosun
Bende 2 öğünü o mantıkta ilerleticem geç kahvaltıyla yani.
Önce bi 2 öğüne düşmem lazım tabiki arada meyvede ekleyebilirim kahvaltıya
Gunaydin canim❤❤El insaf 88 bildirim gelmiş gunaydinnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?