Sen ölüm.orucu yapiyon Toto yemez.senle.kapismaya yürek yemedimAynı sayılırız.. kapışalım mi bu hafta
Vuuuu hediyemi kazandı çakkallll bu ara şansı yaver gidiyo desene mendili aliyo her cami önünde göruyomHediye gelen çedarın bir dilimi ise baya büyük bir dilim
Kız neden öyle diyorsunSen ölüm.orucu yapiyon Toto yemez.senle.kapismaya yürek yemedim
Bacım senin menüler.az bu gidişle hedefine kavuşursun ben senle nasıl kapisayim göz var yani sonra gülümse mağlup.oldu dedirtmem arkamdanKız neden öyle diyorsun
Daha 500 adımdayımBu saate kadar 2500 adım atmışım.
Yani düz sporsuz, evin içinde attığım adımlarDaha 500 adımdayım
12 de yataktan cikinca anca bu kadar oldu benim :)))Yani düz sporsuz, evin içinde attığım adımlar
Gözün aydın tadını çıkar canımKızlar bir jandarma iki polis durdurup tüm fitliğimi kullanarak geçmeyi başarıp annemlere geldim
Yani yeni diyet seruvenimize katılsa üçlü olsak demek istedim kız neydim ikametgahi nüfusuma alsam neyse
Oh ne güzel keşke benim olsa o yatak keyfi12 de yataktan cikinca anca bu kadar oldu benim :)))
Yemek felan yedikten sonra 6 bin yapmayi düşünüyorum
Dun sayfaya bakacam diye 3 binde kaldim :))
Boyumuz aynı sayılır benimde 1.69 bize 75 hiv güzel olmuyor 65 68 arası çok iyiBiz evlendiğimizde ben 64 eşim 58kiloydu
Eşimin boyu 1.76 benim 1.68
Genelde kilosu benden düşüktü
Şu an o 78 ben 75
Ben zorlu kilolara geldim kızlar
Hedefim 70 miydi 72 miydi zıpzıp bakarsan sevinirim canım
7 li rakamları görmek istemiyorum ama 69 a kadar devam sonra korusam yeter
72 den yukarı çıkmadıkça ben kendimi beğeniyorum canım yukarısı sırıtmaya başlıyorBoyumuz aynı sayılır benimde 1.69 bize 75 hiv güzel olmuyor 65 68 arası çok iyi
Gozun aydin canım ❤Kızlar bir jandarma iki polis durdurup tüm fitliğimi kullanarak geçmeyi başarıp annemlere geldim
Bakip doneyim canim hemenBiz evlendiğimizde ben 64 eşim 58kiloydu
Eşimin boyu 1.76 benim 1.68
Genelde kilosu benden düşüktü
Şu an o 78 ben 75
Ben zorlu kilolara geldim kızlar
Hedefim 70 miydi 72 miydi zıpzıp bakarsan sevinirim canım
7 li rakamları görmek istemiyorum ama 69 a kadar devam sonra korusam yeter
Guzel yuruyis yapmissin canimSlm kızlar sabah kalktım 1 buçuk saat yürüdüm dukan birası yapıp içicem
Aslinda bu saate kalmazdim 9 kalkip uyumuyorum normalde ama havalar soğuk ondan yataktan cikasim da gelmediOh ne güzel keşke benim olsa o yatak keyfi
7 de kalktım ben yani normal bu adımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?