Hadi görücem bakalım , yaz bitmeden hele bi gel hedefine deHele bi 65 olayım senimi kiricam 63 yapayim sonravallahi bu hafta çok dikkat edicem Canim benim
Yerim ben bu tatlışı tacı da çok yakışmışBir yerde papatya çok çıkmıştı büyük büyük topladım kızlara taç yaptim
Maşallah allah bagislasinBir yerde papatya çok çıkmıştı büyük büyük topladım kızlara taç yaptim
Güldürme beni, kız sen ekmedin mi beni dün,Ahaa yine gaza geldimben ben
Bende int bi araştırayım aslında 64 kilo olduğum zamanlar kendimi yemekten kesmiştim resmen ondan olmalı bu kez yavaş yavaş vereyim düzenli besleneyimHadi görücem bakalım , yaz bitmeden hele bi gel hedefine de
Bir de şunu söyliyim yoğurt eksik etmezsen, sebze protein dengeli beslenir karbon yemezsen yüzün asla çökmez
Ben rakip oluyum dicem ama bu hafta regliyim şişim birazBende kendime rakip olacak bir arkadaş arıyorum
Var mı benle yarışacak yürekli
Sağol kuzumMaşallah allah bagislasin
Olsun yinere dikkat etmen guzel.eksi getirmis :)Hamile kaldığımda 56- 57 idim60 olsun ulaşılabilir en azindan
Dünkü 100jj yi bu sabah yaptım 5000de adimim var dün.
Bu sabah 68.5ciktim ben ya başlangıç kilom 69.4onu degistirsek mi kahvaltidan sonraydı o ya da 69 sayalım
Birinci olacak cook aday olur bu hafta takimlar dökülmüş :))Birinci olucam diye korkuyorum
56.4 u gorene kadar 57 dicemHayııııır 56 sın
Cook guzel olmusBir yerde papatya çok çıkmıştı büyük büyük topladım kızlara taç yaptim
Kuzum benim orti olmak destekçi olmaktır rakip olmak rakibini ezip geçmektirGüldürme beni, kız sen ekmedin mi beni dün,
Ben dişli bi rakip arıyırum, baklava börek kaçamağı yapmayacak
Sağol tatlımOlsun yinere dikkat etmen guzel.eksi getirmis :)
Birinci olacak cook aday olur bu hafta takimlar dökülmüş :))
56.4 u gorene kadar 57 dicem
Cook guzel olmus
Bende kilo veremem zaten geçen hafta gitti bu hafta çok gitmez ama ne olursa olsun beni zorlasada eksi gelmek istiyorun, şartlarımız birbirine uygunBen rakip oluyum dicem ama bu hafta regliyim şişim biraz
Sen beni beğenmiyormusunBende kilo veremem zaten geçen hafta gitti bu hafta çok gitmez ama ne olursa olsun beni zorlasada eksi gelmek istiyorun, şartlarımız birbirine uygun
Olabilir aslında
Ne dersin
Valla onu bunu anlamam bu hafta sağlıklı beslenicen, hergün yoğurt yiycen suyunu içicen sporunu yapıcan ve cuma 6 larda gelicenKuzum benim orti olmak destekçi olmaktır rakip olmak rakibini ezip geçmektir
Sen beni beğenmiyormusun
ay 71 neymiş niye 71 demişim anlamasınZeynolin44 hedef kilon icin 71 demisiz
Daha once 65 di galiba 78 ile listeye aliyorum diye 71 e çıkartmıştikay 71 neymiş niye 71 demişim anlamasın
69 olsun hedefim
Kızlar inşallah 69 olunca foto atarım çok iyi oluyorum daha zayıf yüzüm gidiyor çok kötü oluyorumsportie
Ara öğünümÇok teşekkürler bunun devamını getiricem 1. Olmadan bitirmek istemiyorum, bu kiloda çok fazla kilo verebilmem pek kolay değil ama bakıcaz
Bundan sonra daha güzel menüler paylaşırsın daha ilk başlayınca olabiliyo böyle
Beğendiğine sevindim hele birde etkilerini görünce çok mutlu olacaksın, ben tam 1 mayısta başladım her sabah yapıyorum 1 kere atladım o kadar . 1 ay sonra foto paylaşıcam
Ebru nun kalça videolarını da aralıksız 15 gündür yapıyorum
Harika afiyet olsun, öğle akşam menülerinde de aynı performansı görmek isteriz
Fındıkçım. bak her sabah yap 4 hafta sonra inanamayacaksın diyorum net
Bak sen kraliçeye
Süper
Şahane pişi sabah olaydı çok güzel olurdu artık
Afiyet olsun canım. Lahmacun derken kafam karıştı biraz
Afiyet olsun miss
Eşin ne kadar zayıfmış hala daha zayıf
Boyumuz aynı sayılır, bence hedefini daha aşağı çekebilirsin derim, yine de sen bilirsin
Süper bu hafta mazeret yok menüler sporlar çık iyi olmalı gözüm üzerinde
Senin boyun aklımda 172 kalmış
Bence sende hedefini 65 ten aşağı çekmelisin hem çok gençsin daha , sülün gibi olursun valla
Hayııııır 56 sın
Olabilir istersen nekadar verirsek okadar karrrBende kilo veremem zaten geçen hafta gitti bu hafta çok gitmez ama ne olursa olsun beni zorlasada eksi gelmek istiyorun, şartlarımız birbirine uygun
Olabilir aslında
Ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?