Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay 71 neymiş niye 71 demişim anlamasın
69 olsun hedefim
Kızlar inşallah 69 olunca foto atarım çok iyi oluyorum daha zayıf yüzüm gidiyor çok kötü oluyorum sportie

Kızlar kızlaaar kendimizi kandırmayalık sağlıksız beslenirsek yüzden gider, Allahaşkına. Vs mankenlerinin hangisinin yüzü çökük

Yoğurtlu bol sebzeli ve proteinle beslenmeyle yüz çökmez

Hos buldum seni yakalamak lazım geride kaldim Bende taze fasulye yaptım uzun aman sonra pisiyo yanına sebzeli bulgur pilavı salata yoğurt afiyet olsun sanada
sen beni yakalar geçersin canım güveniyorum sana ben ağır veriyorum
Taze fasulyeyi çok seviyorum zeytinyağlı hafif oluyor

Kızlar kızlaaar kendimizi kandırmayalık sağlıksız beslenirsek yüzden gider, Allahaşkına. Vs mankenlerinin hangisinin yüzü çökük

Yoğurtlu bol sebzeli ve proteinle beslenmeyle yüz çökmez
ablacım saydıklarının hepsini tüketirim
Mankenlere bakma onların orjinal bir yerleri kalmamış botokslar dolgular gerdirmeler yağ aldırmalar estetikler makyajlar

Harika önemli olan yoldan çıkmayalım , 1 haziean spor salonları açılıyo ya, gittiğim spor salonuna gidip ölçüm yaptırıcam bu hafta yağ kas oranına bakıcam
Olsun bende evde yapiyorum zaten yeterince kızım uyuduğu surece bu aralar hep birşeyler istiyooo kafaya takmayim ben takarsam veriyorum o hafta keyifsizsem gramla oynuyorum ne hikmetse

Iyi yapmissiniz kaptan kacti erkenden

Afiyet olsun cok yemedigin icin pisiye bir ceza yok ama bugünden itibaren kacamaklara ceza gelebilir :)
Evine ne zaman döneceksin canim
Tamam kaptan senden gelene razıyım

pzartesi akşam dönerim ama yazarım menülerimi insallah

Harika önemli olan yoldan çıkmayalım , 1 haziean spor salonları açılıyo ya, gittiğim spor salonuna gidip ölçüm yaptırıcam bu hafta yağ kas oranına bakıcam
Spor salonlarimi açılıyor ama ben daha tasinmadim nasıl gidicem 10 gün devamsızlıktan kaydım silinir abbowwwwww yetişin komşular hem ev yerleştir hem spora git ben pert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…