Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sportie sen bi ara vücut ölçülerini paylaşmıştın. Ben ekran görüntüsü almıştım. Vücut olarak baya bir fark var tabi ki ama kollarımız aynıymış mesela.
Benimde kollarim aynıymış çok sarkma var diyordum o zaman kiloma göre normal dedim içim.rahatladi

Bundan sonra gelirsin belki
Burayı çok seviyorum gelirim özellikle buradaki insanları Sadece hani bazı zamanlar olur ya insan kabuğuna çekilir yalnız kalmak ister sanırım o zamanlardan birindeyim yoksa öyle bi gün gelir ki belki sizi bıktırırım

sportie sen bi ara vücut ölçülerini paylaşmıştın. Ben ekran görüntüsü almıştım. Vücut olarak baya bir fark var tabi ki ama kollarımız aynıymış mesela.
Canım bende armut tipliyim göğüs ölçüsü fake dolgulu sütyen kullanıyorum napim,
Bakalım kolları da incelticez

Madamcım senin yaşın boyun kaçtı

Kıyamam sana , o depresif hallerden biran önce uzaklaşmaya bak, çıktığında orda ne çok kalmışım dersin

En moralim bozuk olduğu anlarda bile kendimi burda buluyorum bende

e hadi seni mi kıracağım ablacım
63 olsun hedefim nasrettin hoca misali ya tutarsa
Takıl bana hayatını yaşa

Yüz çökme meselesini uzun uzadıya anlatırım ama can sıkar neyse... önemli olan insanın en başta sağlığı ve mutluluğu elbet

Gerisini koyver gitsin

Kızlar bir jandarma iki polis durdurup tüm fitliğimi kullanarak geçmeyi başarıp annemlere geldim
Hadi gözün aydın ortim. Bunu kutlamak için bana ödül verecen di mi
Senin göndermene gerek yok zahmet etme tatlı ya da hamur işi ödülümü söyle ben yaparım

Dua etsin sportie birinciliği verdim ona

Bin mersi kaptancım

Bir haftayla olmaz hep derin istikrar şart

E Elif_Eylul bu haftada aramıza kimseyi sokma emi

Ay bugün ilk haftanın son günü

1. Ye ne var ? Sonuncuya ne var ? Önümüzdeki hafta için hareket nedir ?
Kafamda deli sorular
1.ciye ödül incelmesi
Sonuncuya karar veremedim hic spor yapmayanlari mi sonuncu secsek
Haftanin hareketini belirleyelim mi
Bu hafta spor puanini tutamayabilirim onu nasil yapacagiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…