Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hadi gözün aydın ortim. Bunu kutlamak için bana ödül verecen di mi
Senin göndermene gerek yok zahmet etme tatlı ya da hamur işi ödülümü söyle ben yaparım
Cuma ya kdr bir şey yemiyorsun bacım cuma olabilir
Bak annem el açması börek yapmış kat kat ucundan yemedim
Erik istiyordu cnm yerine erik yedim mesela
Sağlıklı şeyler yi bal kaymak yime

Canım bende armut tipliyim göğüs ölçüsü fake dolgulu sütyen kullanıyorum napim,
Bakalım kolları da incelticez

Madamcım senin yaşın boyun kaçtı

Bende dolgulu takıyorum hem de tam dolgulu olanlardan
Yaşım 30 boy 170

Kız yemedim pismismi diye bakmak zorunda kaldım neydim sen yemek pismismi diye nasıl bakıyorsun peki

Bakmıyorum ki çookk nadirdir yiyerek baktığım. Bir tane şanslı fasulye seçip çatalla ezerek bölerek falan bakarım işte

Pazartesi sabah gidiyoruz canim
Ne kadar kalacagiz ne yapacağız hic belli degil

Deme kaptan deme öle gidecez falan deme

Madamcım valla boyun da uzunmuş ne güzel, sende çok gençmişsin
Tadını çıkarın bu genç yaşta ne o öyle tombiş tombiş
İncecik sülün gibi olun valla

Havalı havalı gezersiniz şöyle

Biri gelsin şu pilavin tuzuna baksin madamhd tuzunada bakamayiz demi başlarım ulen senede diyetinede

Biri gelsin şu pilavin tuzuna baksin madamhd tuzunada bakamayiz demi başlarım ulen senede diyetinede

Aboww ilk günden yan çizdi
Sadece tuz attım mı atmadım mı unuttuğum zaman bakarım onun dışında hiç alışkanlığım değil tadına tuzuna bakmak. O yüzden beni zorlamıyo yani

Cuma ya kdr bir şey yemiyorsun bacım cuma olabilir
Bak annem el açması börek yapmış kat kat ucundan yemedim
Erik istiyordu cnm yerine erik yedim mesela
Sağlıklı şeyler yi bal kaymak yime
Amaniiin ben de bu cevaptan korkuyordum yarın etli ekmek günümüz ucundan azıcık yiyemez miyim?
Bi de şu var Gulumse24 de yanıt verebilir ben en son orta sonda 55 dim. Aylardır 55 i korumaya çalışıyorum. Koruma menüsünü iyi ayarlamazsak “saldırma “ menüsüne dönebilir ki tüm rejim yapanların ortak sıkıntısı o.
Ben kalın kemikli, geniş ömürlüyüm ortim. Senin gibi narin vücutlu değilim o yüzden çok zayıflık bana yakışmıyor senin gibi.
Özet: yarın “koruma”daki biri olarak pazar sporum olan hunharca ev işi yapmak kaydı ile Yağsız etli ekmek Yiyebilir miyim? Kaptanım Zipzip- sana da sormuş olayım bunları sormam kurallarımıza aykırı mı? Arkadaşların canı çekerse konuyu açmam

Aboww ilk günden yan çizdi
Sadece tuz attım mı atmadım mı unuttuğum zaman bakarım onun dışında hiç alışkanlığım değil tadına tuzuna bakmak. O yüzden beni zorlamıyo yani
Çorba sulu yemek degilki sonra atayim ben vaz geçtim bildiğim.yoldan gideyim.en iyisi iki öğün oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…