Pazartesi sabah gidiyoruz canimGidicekmisin yoksa köye
Canım kaptancım sen seç kim yapsın ?Pazartesi sabah gidiyoruz canim
Ne kadar kalacagiz ne yapacağız hic belli degil
Anladım canim napalim yapcak birsey yokPazartesi sabah gidiyoruz canim
Gonullu arayalim cikmazsa birine verelim göreviCanım kaptancım sen seç kim yapsın ?
Gelirim yine canim ozlerim sizi❤Anladım canim napalim yapcak birsey yok
İnternet paketi mi alıcan ? Hiç girebilme şansın olur mu ?Gonullu arayalim cikmazsa birine verelim görevi
Gelirim yine canim ozlerim sizi❤
Hiç mi internet çekmiyo orda,birakmazsin sen bizi zaten biliyorumda tadi çıkar mı buranin onu bilemedimGonullu arayalim cikmazsa birine verelim görevi
Gelirim yine canim ozlerim sizi❤
Internet paketim var asıl sorun siteye girebilmekİnternet paketi mi alıcan ? Hiç girebilme şansın olur mu ?
Bayramda kalabalik oldugu icin cekmiyordu gecen sene ama bu sene martta gittiğim de cekiyordu canimHiç mi internet çekmiyo orda,birakmazsin sen bizi zaten biliyorumda tadi çıkar mı buranin onu bilemedim
Arkadaşlar
kivecrunya vardı güzel menü de paylaşıyodu ne oldu gitti ?
A Adaadanananana kaçamak peşinde galiba
Zipzip-
Cuma ya kdr bir şey yemiyorsun bacım cuma olabilirHadi gözün aydın ortim. Bunu kutlamak için bana ödül verecen di mi
Senin göndermene gerek yok zahmet etme tatlı ya da hamur işi ödülümü söyle ben yaparım
Aslında ben girmek isterdim bozmak için aranıza spor konusunda amaaa tablodan sonra vazcaydım yetişememBin mersi kaptancım
Bir haftayla olmaz hep derin istikrar şart
E Elif_Eylul bu haftada aramıza kimseyi sokma emi
Canım bende armut tipliyim göğüs ölçüsü fake dolgulu sütyen kullanıyorum napim,
Bakalım kolları da incelticez
Madamcım senin yaşın boyun kaçtı
Kız yemedim pismismi diye bakmak zorunda kaldım neydim sen yemek pismismi diye nasıl bakıyorsun peki
Pazartesi sabah gidiyoruz canim
Bende dolgulu takıyorum hem de tam dolgulu olanlardan
Yaşım 30 boy 170
Bakmıyorum kiçookk nadirdir yiyerek baktığım. Bir tane şanslı fasulye seçip çatalla ezerek bölerek falan bakarım işte
Deme kaptan deme öle gidecez falan deme
Biri gelsin şu pilavin tuzuna baksinBende dolgulu takıyorum hem de tam dolgulu olanlardan
Yaşım 30 boy 170
Bakmıyorum kiçookk nadirdir yiyerek baktığım. Bir tane şanslı fasulye seçip çatalla ezerek bölerek falan bakarım işte
Deme kaptan deme öle gidecez falan deme
Biri gelsin şu pilavin tuzuna baksinmadamhd tuzunada bakamayiz demi başlarım ulen senede diyetinede
Kız öyle diyet mi olur bosver sen bak kendi diyetine o yok bu yokBiri gelsin şu pilavin tuzuna baksinmadamhd tuzunada bakamayiz demi başlarım ulen senede diyetinede
Amaniiin ben de bu cevaptan korkuyordum yarın etli ekmek günümüz ucundan azıcık yiyemez miyim?Cuma ya kdr bir şey yemiyorsun bacım cuma olabilir
Bak annem el açması börek yapmış kat kat ucundan yemedim
Erik istiyordu cnm yerine erik yedim mesela
Sağlıklı şeyler yi bal kaymak yime
Çorba sulu yemek degilki sonra atayim ben vaz geçtim bildiğim.yoldan gideyim.en iyisi iki öğün oh misAboww ilk günden yan çizdi
Sadece tuz attım mı atmadım mı unuttuğum zaman bakarım onun dışında hiç alışkanlığım değil tadına tuzuna bakmak. O yüzden beni zorlamıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?