İyi geceler Allah rahatlık versin canımiyi geceler kızlar size doyum olmuyor benim gözler yerinden cikicak yoksa
Kaptan yok ispikcisi yok senle ben kaldık
Kaptan yok ispikcisi yok senle ben kaldık
Güldürür.guldurur.git yat leptin calissin bi gayfe icirmedizBugün isveçin 4.günü.. 3 kayısı dışında bozmadım.. Ama bugün çok sarstı sanki.. bugün ki Menü de doğru dürüst yok tutucak bişi yoktu.. ondan kayısı biraz cankurtaran olduama yarın ki Menü iyi bakalım..
Yarın tartı güldürür inş
Ellerine.saglik baci çok güzel olmis hippo uyur.gezer.gibi bi uğradı şimcik giderHadi içelim gayfemizi o zaman afiyet olsun
Ellerine.saglik baci çok güzel olmis hippo uyur.gezer.gibi bi uğradı şimcik gider
Hadi iyi geceler Allah rahatlık versin canım bende yatar insAllahBende gidiyim bari kızıma yatalım mı diyorum ‘yat yok’ diyo
Hele gidip yatağa girelim de bakalım kaçta uyuruz
Oğlanlar uyusa ben bayılacak zaten.. hatayda yaz günü üşüyorum gülümse anlıyor musunGüldürür.guldurur.git yat leptin calissin bi gayfe icirmediz
Yoksada gelirken alırım.ben tşk ederimAfiyet olsun canım sen gel arada hep yaparım ben. Buzluğumda da nevale vardır hep
Hadi iyi geceler Allah rahatlık versin canım bende yatar insAllah
Bende üşüyorum.valla.bugun bahçeye çıktım gunese sırtımı.dondum kemiklerim ısınsın diye ama.hatayin kavurucu sıcağında nasıl uşuyon kızOğlanlar uyusa ben bayılacak zaten.. hatayda yaz günü üşüyorum gülümse anlıyor musun
Oh siz kahve falan ben burda açımgece gece acıktım gözümden uyku akıyor Ama yatamıyorumda işler var konulara çok uzağım Ama okuması çok güzel mesajların sizin enerjinizden banada gelir inşallah
Arkadaşlar
@kivecrunya vardı güzel menü de paylaşıyodu ne oldu gitti ?
A Adaadanananana kaçamak peşinde galiba
Zipzip-
Güzel canım yapabilirsen akşam yemeği 19 gibi olursa yani yarım saat öne çekersen daha iyi olurMenü
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 2 ceviz
- 1 domates salatalık
- 1 dilim ekmek
- 2 çb çay
Ara (13.00 ve 16.00)
- sade Türk kahvesi
- yeşil çay
- 4 erik
Akşam (19.30)
- 4 kaşık bezelye
- 5 kaşık bulgur pilavı
- çeyrek dilim karpuz
- salata (Ne kadar yedim bilmiyorum)
Ara (20.30)
- sade Türk kahvesi
- 2 çb çay (şekersiz hep bunlar)
Su: 2 lt
Spor
- (sabah) 10 dk yoga (20p) + 30 dk leslie (120p) + 10 dk karın (20p)
- (akşam) 5 dk koşu (20p) + 250 ip (50p) + 30 dk bölgesel egzersiz (60p) + 10 dk yoga (20p)
Toplam= 310 p (halbuki çok yapmıştım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?