Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güldürür.guldurur.git yat leptin calissin bi gayfe icirmediz

Oğlanlar uyusa ben bayılacak zaten.. hatayda yaz günü üşüyorum gülümse anlıyor musun
Bende üşüyorum.valla.bugun bahçeye çıktım gunese sırtımı.dondum kemiklerim ısınsın diye ama.hatayin kavurucu sıcağında nasıl uşuyon kız

Oh siz kahve falan ben burda açım gece gece acıktım gözümden uyku akıyor Ama yatamıyorumda işler var konulara çok uzağım Ama okuması çok güzel mesajların sizin enerjinizden banada gelir inşallah

Açlığın tek çaresi uyumak daha ayakta kalacaksan yoğurt yiyebilirsin

Arkadaşlar
@kivecrunya vardı güzel menü de paylaşıyodu ne oldu gitti ?

A Adaadanananana kaçamak peşinde galiba

Zipzip-
A Adaadanananana gızzzzz nirdesin pesmi ettin
Zipzip-

Burdayım evet kaçmayı planlıyorum Allah'ın izniyle kayınvalidemlere.. onun hazırlıklarındayim

Sabah menüm
2 salam közlenmiş patlican biber 2 yumurta domates salatalık

Öğlen
Tatlı kaçamağı yarım dilim
Nescafe

Akşam
Çiğ köfte dürüm ama içini yedim
2 Çorba
Salata

Spor yok şu ne desem yalan olur

Iyi geceler herkese
30 mayıs
Sabah:limonlu su çay 7 zeytin beyaz peynir domates salatalık iki dilim ekmek
Ara:2 ceviz ici 4 fındık
Sonra kızlarla kitaplığa gittik kitap kiraladık orhan pamuk ve ahmet umitin kitaplarını aldım gezdik biraz ordan alışveriş ordan kızıma geçip kahve içtik çocukluk videolarını seyrettik eve gelince yerleştirdik filan yemek için kızartma yaptım kendim az yedim mercimek çorbamdan vardı onu içtim sonra parka gittik 9000 adim oldu ayaklarım ağrıyo duş aldım kitap okuyup yatacam mutfağı kim toplayacaksa yarında 120 km uzakda orman varmış oraya gidecez resim atarim size coook yoruldum iyi geceler yarin görüşürüz inşallah
Zipzip-

Güzel canım yapabilirsen akşam yemeği 19 gibi olursa yani yarım saat öne çekersen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…