- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Ev işlerinin 2 dakikası bir puan canım spor olarak yazabilirsinSpor yapamadımİki gündür temizlikle uğraştım ben durdukça kendime iş çıkaran biri olduğum için. Mutfak dolaplarını sildim. Camları koltukları sildim. Yürüyüşe vaktim kalmadı. Bu arada yarın göbek ve kol eritme hareketlerine başlıyorum omlarıda yazacağım
Geliyor ekimin en güzel gelini.....Menün güzel canım içtiğin sodaları da Yaz su gibi onlar da.Menüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
7 - 8 zeytin
Zeytinyağ eklediğim 1 domates 1 salatalık
Közlenmiş kapya biber üstüne çok az yoğurt
18.30
5 tane fırında kanat
1 domates
Çeyrek dilim patates
Soğan, biber
su 1.litresoda bağımlısı olduğum için su içirmiyor malesef. Spor yok
Gulumse24
Günaydın kaptanim yatip uyusana tekrar kahvaltı edip yatcanmi yoksaGunaydin mutlu pazarlar
Gunaydin canim ❤Günaydın kizlar
Kahvtiyi erken yaptilar bugun kahvalti yapmayi düşünmuyorumGünaydın kaptanim yatip uyusana tekrar kahvaltı edip yatcanmi yoksa40bildirim nedir kaptan
Gunaydin canim ❤Günaydın der kaçarım
Kiyamam sana bende bir bardak kefir iccem sadece şiş vücudum hafif geçirmeyim sabit geleyim bariKahvtiyi erken yaptilar bugun kahvalti yapmayi düşünmuyorum
Benim sucum degil gecmis yapayim dedim 15 sayfa oku oku bitmedi iyi guldum ama
Günaydın canim❤Günaydınlarrrr
Günaydın ablacim ❤Günaydın herkese
Gunaydin canim ❤Gunaydinnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr
Hoş geldin bacı nasılsın bakalım sevindim seni gördüğüme burdan uzak kalınca üstüne koyar üstünden almazsın öyle bir illet işteGunaydın herkese yine ben herkes iyidir umarim
Gelip gelip gidiyorum buraya daimi olup bir kılo veremedim yapıştıkaldılar
Gunaydin canim Hosgeldin yeniden ❤Gunaydın herkese yine ben herkes iyidir umarim
Gelip gelip gidiyorum buraya daimi olup bir kılo veremedim yapıştıkaldılar
Sagolasin iyiyiz evde durdukça daha çok yemeğe verdik kendimizi malesef. Sen nasılsın çok güzel zayıflamışsın tebrik ediyorum mezun olmuşsunBugün ortalık tenha hayirdir
Hoş geldin bacı nasılsın bakalım sevindim seni gördüğüme burdan uzak kalınca üstüne koyar üstünden almazsın öyle bir illet işte
Evet malesef o ara baya hastalıklar atlattık ailecek sonra da hiç giremedim ve dıyette yapamadım burayla daha iyi oluyor herzamanGunaydin canim Hosgeldin yeniden ❤
En.son 28 ocakta yazıp kaybolmussun burdan uzaklasmamak lazim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?