Gecmis olsin canim saglik olsun da zayifama olur her zamanEvet malesef o ara baya hastalıklar atlattık ailecek sonra da hiç giremedim ve dıyette yapamadım burayla daha iyi oluyor herzaman
Karatay beslenmek istiyorum varmı grupta yapanlar acaba
Mecburi bir mezun oldu ama hedef 65 canım dün yine başladım 3. Mezuniyet geliyorrrrSagolasin iyiyiz evde durdukça daha çok yemeğe verdik kendimizi malesef. Sen nasılsın çok güzel zayıflamışsın tebrik ediyorum mezun olmuşsun
Dün sabah Ahmet apa başladık saat 16 gibi Ahmet'i gitti apa si kaldı leptini bozduk hic sormaKaratay beslenmek istiyorum varmı grupta yapanlar acaba
Hehehe ben istiyorum başarmak . Evlenmeden önce yapıp iyi zayiflamistim.Dün sabah Ahmet apa başladık saat 16 gibi Ahmet'i gitti apa si kaldı leptini bozduk hic sorma
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Guzel menu spor afiyet olsun canimGünaydın kızlar
30 mayıs
Kahvaltı
Yarım sebzeli krep
Peynir
Karpuz
Akşam
1 kase taze fasulye
Salata
1 br ayran
1 dilim ekmek
1 avuç karışık kuruyemiş
2 lt su
Sabah 40 aksam 60 dk eliptik 400 puan
2 saat yürüyüş 120 puan
15 dk bisiklet 45 puan
565 puan
Bi enerji kalktım sabah simit yoğurdum kapıları sildim kuruladım tuvalet banyo sildim yerleri sildim kızım makine tuttu yerlere eşim kahvaltı hazırladı birazdan hazırlanıp yola cikariz inşallah gelince görüşürüzGünaydın canim❤
Günaydın ablacim ❤
Gorusuruz abla ❤Bi enerji kalktım sabah simit yoğurdum kapıları sildim kuruladım tuvalet banyo sildim yerleri sildim kızım makine tuttu yerlere eşim kahvaltı hazırladı birazdan hazırlanıp yola cikariz inşallah gelince görüşürüz
Tebrik ediyorum canım
Peki bu diyeti bırakıp.normal.duzene.baslayinca ne olacak düşük calori sonra.caloriyi yukseltince neydeciygggg hippo sen şu şok.diyetten vazmi gecsen acepİsveç raporu.. bu sabah wc ye çıkamadım . Bence çıkcak bişi yoktu ondanama yine de eksiğim şükür.. dur bakalım 9 gün kaldı dayanıyorum şükür. Açlık değil de halsizlik zorluyor.. . sadece küçük ihtiyaçtan dolayı dk başı wc deyim
Günaydın canimGünaydın kizlar
10 dk tiffany rothe
500 ip atlama
100 mekik
Sporumu sabah kalktım yaptim sonra yine yaparim
Tamam cnm bu kez ince ayrıntı şeklinde yaparımGünaydın canim
Aksam sporunu yapinca toplu yazip puan olarak da hesaplar misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?