Yokmu artıran hiç cazip gelmedi E Elif_Eylul hala şansın var evet bekliyorumOlmaz ki ama E Elif_Eylul üzülebilir ama sen kazanmış olursun
Beni tutana salatalık hediye ediyorum çok faydalı. Hemde yoğurt nane eşliğinde
Kahvaltıyı da yaptım kalkması biraz zor olduev halkına artık pazar kahvaltılarında zorla haşlama yumurta yedircem ben hazırlayınca hep farklı bişi yapardım Bu sefer biraz söylendiler Ama olsun alışırlar bence erken kalkıp spor yapıp yapmamak arasında kaldım Ama pazar günlerini sadece pilatese ayırma kararı aldım stretching yapıp dinlenme iyi fikir bence
Tamm ozaman dün 200jj 33 puan 4000adim 60 puan 93 puan sporum. Listeyi kim tutuyor onu etiketleyip yazayım bundan sonraOnun icin ozel puan belirlemedik zor bölgesel hesapliyoruz 6 tanesi 1 puan
Herkes ayni fikirde olursa puan artirabiliriz
inceleyeceğim
Listeyi ben tutuyorum normalde canimTamm ozaman dün 200jj 33 puan 4000adim 60 puan 93 puan sporum. Listeyi kim tutuyor onu etiketleyip yazayım bundan sonra
Tamm canımListeyi ben tutuyorum normalde canim
Ama yarindan sonra internete girme sorunum olur mu bilmiyorum
Sen beni etiketlemeye devam et bir sekilde hazirlarim listeyi
Mezun biri için hiç etkilenmedimmBen hedef odaklıyım sonunda mutlu oluyosun
Bende onu dusundim size soracaktımZipzip- zayıflama yarışmasına katılmak isteyen iki üye var alsanmi acaba
Hepte ikimizi görüyor.ne hikmetse artık neden biz
Sende cagirabilirsin gordugun zaman canim kaptan olmaya gerek yokAl içeri al al
Fire liste kalabalık ama çıkanlar ola.bilir yine fire listede devam ederler diye dusundum sormak istedimSende cagirabilirsin gordugun zaman canim kaptan olmaya gerek yok
Genel olarak yumurta sevmezler hiç yemezler kahvaltıda onlara çörek kızartma falan olacak bi süre sonra omletede alışırlar yapıncaHaşlama yapmak zorunda değilsin ki omlette yapabilirsin ne istersen
Kesinlikle öneririm canım. Hep Karatay zor oluyor kaçamakları sabah yapmalısın. Akşam şeker un miktar az bile olsa bana kesinlikle kilo olarak dönüyor@selensu82 karatay yapiyor baska varmiydi
H hasbeenandgone karatay yapmaya çalışıyor ama arada kacamaklari oluyor hhedefine ulaşti 6 -7 aydir kilosunu koruyor
Aynen canım free listedekiler sureklilik saglamiyor geneldeFire liste kalabalık ama çıkanlar ola.bilir yine fire listede devam ederler diye dusundum sormak istedimtşk ederim
O yüzden gerekli bence belki gerçekten zayiflamak için sebepleri vardır vesile oluruzAynen canım free listedekiler sureklilik saglamiyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?