Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese merhaba öncelikle. Yaşım 27. Boy 1.60 kilo 72. Hedef kilom 55. Yönetici asistaniyim. 3. Yıllık evliyim. Cocuğum yok. Daha önce yarismaya katılmadım. Kilo alma nedenim evlendikten sonra hareketlerimin kısıtlı olması ve masa başı çalışmam. Sağlık problemim yok. Kilo vermeyi isteme nedenim; evlendikten sonra 20 kg aldım ve günlük işlerimde zorlandigimi fark ettim. Agirlastim. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Eski kiyafetlerimin hiçbiri olmuyor. Ben yeniden eski kiloma inip istediğim şeyleri giyip az da olsa kaybettigim güvenimi geri kazanmak istiyorum. Ve en önemlisi sağlığımı kaybetmek istemiyorum. Zipzip-

Gülümse cnm bu kdr geldim yarim bırakmak istemiyorum.. bu diyet bitince galiba şeker orucu yapıcam.. dur bakalım şimdiden bir şey söylemek istemiyorum..
Allah kolaylık versin canım şok diyetlerden sonra sıkıntı oluyor o yüzden zatı çok bir kilon yok porsiyon küçülterek yapsan yaşam tarzı haline getirsen senin için daha iyi olur diye düşündüm

Tekrar hoş geldin canım ben 2. Mezun 3. Aday biri olarak 3 yıldır buralarda ter atiyorum hep birlikte hedefine ulaşırız ins.Allah çok memnun oldum kız bak ilk msj şakaydı haa sakin para falan isteme

hoşgeldin canim hemen kıyafetlerinin içine girmen dilegiyle

Afiyet olsun canım. Tatlı olmadı. Bide menülerin çok az biraz arttırman lazım bence.

Güzel abla afiyet olsun.

Sabah
Biraz Menemen
3 lokma ekmek
Eki Görüntüle 2642249

akşam
3 parça tavuk
4 elma dilim patates yemeği
Bol salata

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım gayet güzel menü

Tekrar hoş geldin canım ben 2. Mezun 3. Aday biri olarak 3 yıldır buralarda ter atiyorum hep birlikte hedefine ulaşırız ins.Allah çok memnun oldum kız bak ilk msj şakaydı haa sakin para falan isteme
Ben öyle anladım ben bilmem valla Haziran sonu isterim maaşımı memnun oldummm

Allah kolaylık versin canım şok diyetlerden sonra sıkıntı oluyor o yüzden zatı çok bir kilon yok porsiyon küçülterek yapsan yaşam tarzı haline getirsen senin için daha iyi olur diye düşündüm
Denemediğim bir bu kaldı.. 3 yıldır her şeyi denedim bunu da yapmış olim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…