Çok teşekkür ederim. Napicam şimdi
Ilk sayfada kurallarimiz var canim orayı incele sonrasında orda olan formu doldurabilir misinÇok teşekkür ederim. Napicam şimdi
Hoş geldin canım ilk sayfadaki formu doldurup kendini tanitarak başlaya bilirsin bu arada işler kesat askari ucretle işe alıyoruz malum virüs etkilediÇok teşekkür ederim. Napicam şimdi
1 ay sonra ücret istermişHoş geldin canım ilk sayfadaki formu doldurup kendini tanitarak başlaya bilirsin bu arada işler kesat askari ucretle işe alıyoruz malum virüs etkiledi
Yokyaaaa Eylülü yikadim sabahtan beri yaramazlık peşinde topladigim her yeri gene dağıttı yikadim simdi halaaaa biyaramazlik pesinde
Aklıma.gelmisti dedim yine Eylül bişey yapmıştır dovecem az kaldı sıpayıYokyaaaa Eylülü yikadim sabahtan beri yaramazlık peşinde topladigim her yeri gene dağıttı yikadim simdi halaaaa biyaramazlik pesinde
Allah kolaylık versin canım şok diyetlerden sonra sıkıntı oluyor o yüzden zatı çok bir kilon yok porsiyon küçülterek yapsan yaşam tarzı haline getirsen senin için daha iyi olur diye düşündümGülümse cnm bu kdr geldim yarim bırakmak istemiyorum.. bu diyet bitince galiba şeker orucu yapıcam.. dur bakalım şimdiden bir şey söylemek istemiyorum..
Sormayaaa yoruldum vallaaaa kahve aliyim oturayim diyom heryeri birbirine katıyor camdan bebekleri dahil herşeyi atmis aşayaaaAklıma.gelmisti dedim yine Eylül bişey yapmıştır dovecem az kaldı sıpayı
Tekrar hoş geldin canım ben 2. Mezun 3. Aday biri olarak 3 yıldır buralarda ter atiyorum hep birlikte hedefine ulaşırız ins.Allah çok memnun oldum kız bak ilk msj şakaydı haa sakin para falan istemeHerkese merhaba öncelikle. Yaşım 27. Boy 1.60 kilo 72. Hedef kilom 55. Yönetici asistaniyim. 3. Yıllık evliyim. Cocuğum yok. Daha önce yarismaya katılmadım. Kilo alma nedenim evlendikten sonra hareketlerimin kısıtlı olması ve masa başı çalışmam. Sağlık problemim yok. Kilo vermeyi isteme nedenim; evlendikten sonra 20 kg aldım ve günlük işlerimde zorlandigimi fark ettim. Agirlastim. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Eski kiyafetlerimin hiçbiri olmuyor. Ben yeniden eski kiloma inip istediğim şeyleri giyip az da olsa kaybettigim güvenimi geri kazanmak istiyorum. Ve en önemlisi sağlığımı kaybetmek istemiyorum.Zipzip-
hoşgeldin canim hemen kıyafetlerinin içine girmen dilegiyleHerkese merhaba öncelikle. Yaşım 27. Boy 1.60 kilo 72. Hedef kilom 55. Yönetici asistaniyim. 3. Yıllık evliyim. Cocuğum yok. Daha önce yarismaya katılmadım. Kilo alma nedenim evlendikten sonra hareketlerimin kısıtlı olması ve masa başı çalışmam. Sağlık problemim yok. Kilo vermeyi isteme nedenim; evlendikten sonra 20 kg aldım ve günlük işlerimde zorlandigimi fark ettim. Agirlastim. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Eski kiyafetlerimin hiçbiri olmuyor. Ben yeniden eski kiloma inip istediğim şeyleri giyip az da olsa kaybettigim güvenimi geri kazanmak istiyorum. Ve en önemlisi sağlığımı kaybetmek istemiyorum.Zipzip-
Zipzip-
Burdayım evet kaçmayı planlıyorum Allah'ın izniylekayınvalidemlere.. onun hazırlıklarındayim
Sabah menüm
2 salam közlenmiş patlican biber 2 yumurta domates salatalık
Öğlen
Tatlı kaçamağıyarım dilim
Nescafe
Akşam
Çiğ köfte dürüm ama içini yedim
2 Çorba
Salata
Spor yok şu ne desem yalan olur
Iyi geceler herkese
30 mayıs
Sabah:limonlu su çay 7 zeytin beyaz peynir domates salatalık iki dilim ekmek
Ara:2 ceviz ici 4 fındık
Sonra kızlarla kitaplığa gittik kitap kiraladık orhan pamuk ve ahmet umitin kitaplarını aldım gezdik biraz ordan alışveriş ordan kızıma geçip kahve içtik çocukluk videolarını seyrettik eve gelince yerleştirdik filan yemek için kızartma yaptım kendim az yedim mercimek çorbamdan vardı onu içtim sonra parka gittik 9000 adim oldu ayaklarım ağrıyo duş aldım kitap okuyup yatacam mutfağı kim toplayacaksa yarında 120 km uzakda orman varmış oraya gidecez resim atarim size coook yoruldum iyi geceler yarin görüşürüz inşallah
Zipzip-
Sabah
Biraz Menemen
3 lokma ekmek
Eki Görüntüle 2642249
akşam
3 parça tavuk
4 elma dilim patates yemeği
Bol salata
Menüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
7 - 8 zeytin
Zeytinyağ eklediğim 1 domates 1 salatalık
Közlenmiş kapya biber üstüne çok az yoğurt
18.30
5 tane fırında kanat
1 domates
Çeyrek dilim patates
Soğan, biber
su 1.litresoda bağımlısı olduğum için su içirmiyor malesef. Spor yok
Gulumse24
Günaydın kızlar
30 mayıs
Kahvaltı
Yarım sebzeli krep
Peynir
Karpuz
Akşam
1 kase taze fasulye
Salata
1 br ayran
1 dilim ekmek
1 avuç karışık kuruyemiş
2 lt su
Sabah 40 aksam 60 dk eliptik 400 puan
2 saat yürüyüş 120 puan
15 dk bisiklet 45 puan
565 puan
Ben öyle anladım ben bilmem valla Haziran sonu isterim maaşımıTekrar hoş geldin canım ben 2. Mezun 3. Aday biri olarak 3 yıldır buralarda ter atiyorum hep birlikte hedefine ulaşırız ins.Allah çok memnun oldum kız bak ilk msj şakaydı haa sakin para falan isteme
Ayyy inşallah çok teşekkür ederimhoşgeldin canim hemen kıyafetlerinin içine girmen dilegiyle
Şeyyyyy immmmm ben seni kaptanBen öyle anladım ben bilmem valla Haziran sonu isterim maaşımımemnun oldummm
Denemediğim bir bu kaldı.. 3 yıldır her şeyi denedim bunu da yapmış olim dedimAllah kolaylık versin canım şok diyetlerden sonra sıkıntı oluyor o yüzden zatı çok bir kilon yok porsiyon küçülterek yapsan yaşam tarzı haline getirsen senin için daha iyi olur diye düşündüm
Deneme tahtası olduk mastır yaptık valla diyetisyen halt etmişDenemediğim bir bu kaldı.. 3 yıldır her şeyi denedim bunu da yapmış olim dedim
Yok yok canim ben seni bilirim maaşı kaptanımız vaadetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?