Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eyvahhhh eyvahhhh bu hiç iyi olmadı valla 3 yıldır tek kurus almadan çalışıyorum burda şimdi sana para verirsek bana haksızlık etmiş olmuyor muyuz ilk günden ayıp oluyor ama
Ayyy evet ilk günden hemen kendimi belli etmiyimmm. Hemennn toparlanıyorum. Ne parası Allah aşkına girdiğim bu yolda bana verdiğiniz güç,cesaret,azim,sabiriniz yeter (diyerek konuyu ballandirayim)

Hoşgeldin canım. Burası devamlılık sağlayana bağımlılık yapıyor haberin olsun Düzenli katılım sağlarsan güzel kilo verirsin

Ayyy evet ilk günden hemen kendimi belli etmiyimmm. Hemennn toparlanıyorum. Ne parası Allah aşkına girdiğim bu yolda bana verdiğiniz güç,cesaret,azim,sabiriniz yeter ❤ (diyerek konuyu ballandirayim)
Ağzın bal yesin ömrümden ömür gitti para diyince

Hoşgeldin canım. Burası devamlılık sağlayana bağımlılık yapıyor haberin olsun Düzenli katılım sağlarsan güzel kilo verirsin
Çok hoş buldum şimdiden fena gaza geldim yaa. 1 aydır dikkat ediyorum zayıflamak için ama sizlerle basaracagima inaniyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…