- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Acaba neden hep 2cimli yaziyom ben anlamadim yikadim iste tekrar neden yikiyorumYokyaaaa Eylülü yikadim sabahtan beri yaramazlık peşinde topladigim her yeri gene dağıttı yikadim simdi halaaaa biyaramazlik pesinde
Eyvahhhh eyvahhhh bu hiç iyi olmadı valla 3 yıldır tek kurus almadan çalışıyorum burda şimdi sana para verirsek bana haksızlık etmiş olmuyor muyuz ilk günden ayıp oluyor amaYok yok canim ben seni bilirim maaşı kaptanımız vaadetmedi
Yikadin yine üstüne bişey döktü yine.yikadin zannettim neyse alisacaz.artikAcaba neden hep 2cimli yaziyom ben anlamadim yikadim iste tekrar neden yikiyorum
Ayyy evet ilk günden hemen kendimi belli etmiyimmm. Hemennn toparlanıyorum. Ne parası Allah aşkına girdiğim bu yolda bana verdiğiniz güç,cesaret,azim,sabiriniz yeterEyvahhhh eyvahhhh bu hiç iyi olmadı valla 3 yıldır tek kurus almadan çalışıyorum burda şimdi sana para verirsek bana haksızlık etmiş olmuyor muyuz ilk günden ayıp oluyor ama
Herkese merhaba öncelikle. Yaşım 27. Boy 1.60 kilo 72. Hedef kilom 55. Yönetici asistaniyim. 3. Yıllık evliyim. Cocuğum yok. Daha önce yarismaya katılmadım. Kilo alma nedenim evlendikten sonra hareketlerimin kısıtlı olması ve masa başı çalışmam. Sağlık problemim yok. Kilo vermeyi isteme nedenim; evlendikten sonra 20 kg aldım ve günlük işlerimde zorlandigimi fark ettim. Agirlastim. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Eski kiyafetlerimin hiçbiri olmuyor. Ben yeniden eski kiloma inip istediğim şeyleri giyip az da olsa kaybettigim güvenimi geri kazanmak istiyorum. Ve en önemlisi sağlığımı kaybetmek istemiyorum.Zipzip-
Ağzın bal yesin ömrümden ömür gitti para diyinceAyyy evet ilk günden hemen kendimi belli etmiyimmm. Hemennn toparlanıyorum. Ne parası Allah aşkına girdiğim bu yolda bana verdiğiniz güç,cesaret,azim,sabiriniz yeter ❤ (diyerek konuyu ballandirayim)
Ayyy anla artik sen beni alış artik 2tane yaziyosam bilki yazmadım zannettigim içinYikadin yine üstüne bişey döktü yine.yikadin zannettim neyse alisacaz.artik
Akşama gayfeye misafirimiz var ona göreHoşgeldin canım. Burası devamlılık sağlayana bağımlılık yapıyor haberin olsunDüzenli katılım sağlarsan güzel kilo verirsin
Çok hoş buldumHoşgeldin canım. Burası devamlılık sağlayana bağımlılık yapıyor haberin olsunDüzenli katılım sağlarsan güzel kilo verirsin
Ayy böyle bir dönemde bir de ben dert olmayayımAğzın bal yesin ömrümden ömür gitti para diyince
9. Takıma.gitmis arkadaş neyse sağlık olsunzafer64 radarami yakalandin kız arkadaşın geldi sen nerde kaldın kurtlara kuşlara yemmi oldun bacimmmm
He yeni ev aldım borcum.var bari sen anla beni bacım sağolasınAyy böyle bir dönemde bir de ben dert olmayayım
Tühhhhh encokkk sevdiğim takima gitmiş yaaaa9. Takıma.gitmis arkadaş neyse sağlık olsun
Senide transfer edelim.baci hele sene aklın kalmasınTühhhhh encokkk sevdiğim takima gitmiş yaaaa
Sen ciddimisinSenide transfer edelim.baci hele sene aklın kalmasın
Yeni eve geceyimde yapalım.baci ekran görüntüsü aldımEki Görüntüle 2642400 bak hele gülümse
Enazindan arada kahvaltiyi değiştirelim mi şaşsin vucudYeni eve geceyimde yapalım.baci ekran görüntüsü aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?