Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heç misafir Perver değilsin ilk günden bitter ne sonraki günler çıtayı.dusur ilk günden ayıp
Ne verecekti pasta mi oooo bugun 2.gun boyna tatli tatli ohhhh ne alaaa memleket Zipzip- bunlar gene karistiriyolar biseyler

Hoş geldin cnm yaşımiz da kilomuzda aynı insallah hep beraber veririz bazen yeni üye geliyor sonra tekrar gidiyor senin bırakmamani tavsiye ederim

Gitmiyorum hiç bir yere kayinvalidemler gelmesin korona var dediler ela gözlerine aşıktım sanki

Gülümse cnm bu kdr geldim yarim bırakmak istemiyorum.. bu diyet bitince galiba şeker orucu yapıcam.. dur bakalım şimdiden bir şey söylemek istemiyorum..
Ben ilk zayıflamaya başladığım zaman şeker orucu yapmıştım ve tüm kilomu öyle vermiştim tek istisna olarak meyve yemiştim sınırında sonrasında koruma zamanı yavaş yavaş normal yeme düzenine geçmiştim Ama art Arda yapmak yerine biraz zaman sonra başlayabilirsin bence abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…