Sen ne kadar ciddiysen bende ciddiyimSen ciddimisin
Akşama gayfeye misafirimiz var ona göre
Bugun misafirimiz var bişey demezKız sus deme kaptan buralardadır duyar falan
Hayır tabikide Gülümse istememSen ne kadar ciddiysen bende ciddiyimne oldu Toto yemedimi
Bugun misafirimiz var bişey demez
Hayır tabikide Gülümse istemem
Heç misafir Perver değilsin ilk günden bitter ne sonraki günler çıtayı.dusur ilk günden ayıpPeki madem bugün gayfenin yanında bitter veririm sadece
Hahahaaaaa gözüm üstünüzde ispiklerimPeki madem bugün gayfenin yanında bitter veririm sadece
Heç misafir Perver değilsin ilk günden bitter ne sonraki günler çıtayı.dusur ilk günden ayıp
Hahahaaaaa gözüm üstünüzde ispiklerim
Ne verecekti pasta mi oooo bugun 2.gun boyna tatli tatli ohhhh ne alaaa memleketHeç misafir Perver değilsin ilk günden bitter ne sonraki günler çıtayı.dusur ilk günden ayıp
Hoş geldin cnm yaşımiz da kilomuzda aynı insallah hep beraber veririz bazen yeni üye geliyor sonra tekrar gidiyor senin bırakmamani tavsiye ederimHerkese merhaba öncelikle. Yaşım 27. Boy 1.60 kilo 72. Hedef kilom 55. Yönetici asistaniyim. 3. Yıllık evliyim. Cocuğum yok. Daha önce yarismaya katılmadım. Kilo alma nedenim evlendikten sonra hareketlerimin kısıtlı olması ve masa başı çalışmam. Sağlık problemim yok. Kilo vermeyi isteme nedenim; evlendikten sonra 20 kg aldım ve günlük işlerimde zorlandigimi fark ettim. Agirlastim. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Eski kiyafetlerimin hiçbiri olmuyor. Ben yeniden eski kiloma inip istediğim şeyleri giyip az da olsa kaybettigim güvenimi geri kazanmak istiyorum. Ve en önemlisi sağlığımı kaybetmek istemiyorum.Zipzip-
Kandirdikki kandirdikki yine ispiyonluga devamNe verecekti pasta mi oooo bugun 2.gun boyna tatli tatli ohhhh ne alaaa memleketZipzip- bunlar gene karistiriyolar biseyler
Gitmiyorum hiç bir yere kayinvalidemler gelmesin korona var dedilerGünaydın ❤❤❤
Güzel pazarlarınız olsun
İdolümsün, demek kilo böyle korunuyor, afiyet olsun harikasın
Afiyet olsun öğlenle akşam yer değiştirseymiş daha iyi olurmuş kaçamak olacaksa sabahtan yapılması daha iyi gün içinde halledilebilir akşam yoğurtla telafi edersin❤
Yine akşam hem pilav hem tatlı 2 gün üstüste pek olmamış bence bu hafta bidaha tatlı yemezsen iyi olur
Çok güzel tebrikler spor da çok güzel hep böyle devam❤
Valla şaşırttın benimenünde güzel bozma sakın iyi yolculuklar
Harika kitaplar almışınız ❤ Ahmet ümit benim favori yazarımdır tüm kitaplarını okudum
Menü spor güzel valla
Afiyet olsun güzel beğendim patatesi öğlende tercih edersen daha iyi olur ❤
Afiyet olsun beğendim güzel menü
Yine bizim elimize kaldın deseneGitmiyorum hiç bir yere kayinvalidemler gelmesin korona var dedilerela gözlerine aşıktım sanki
Ben ilk zayıflamaya başladığım zaman şeker orucu yapmıştım ve tüm kilomu öyle vermiştim tek istisna olarak meyve yemiştim sınırındaGülümse cnm bu kdr geldim yarim bırakmak istemiyorum.. bu diyet bitince galiba şeker orucu yapıcam.. dur bakalım şimdiden bir şey söylemek istemiyorum..
AynenYine bizim elimize kaldın desene
HoşgeldinizzzAyyy evet ilk günden hemen kendimi belli etmiyimmm. Hemennn toparlanıyorum. Ne parası Allah aşkına girdiğim bu yolda bana verdiğiniz güç,cesaret,azim,sabiriniz yeter ❤ (diyerek konuyu ballandirayim)
abla çok merak ettim Bu detoks tam olarak nasıl oluyor acabasportie Canım ben öğlen 1 de yemek yemeyi dururdum süt yeşil çay detoksu yapicam yine bna iyi geliyor haftada 3 gün bundan sonra bunu deniyecem sonraki günler normale dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?