Taylan Kümeli youtubede var yeşil cay süt yaz çıkar hemenabla çok merak ettim Bu detoks tam olarak nasıl oluyor acaba
Vayyyy adaaaa ben senin için pes edip gitti diyodumGitmiyorum hiç bir yere kayinvalidemler gelmesin korona var dedilerela gözlerine aşıktım sanki
abla çok merak ettim Bu detoks tam olarak nasıl oluyor acaba
abla çok merak ettim Bu detoks tam olarak nasıl oluyor acaba
O kadar iradesiz biri değilim hazırlık yapıyordum valiz hazırlamıştımVayyyy adaaaa ben senin için pes edip gitti diyodum
Anladim canim simdi gidiyomusun gitmiyomusunO kadar iradesiz biri değilim hazırlık yapıyordum valiz hazırlamıştımonyuzden giremedim
Hoşgeldin canim aramiza ben elif 30 yaşındayim bekarım ankarada yasiyorumHerkese merhaba öncelikle. Yaşım 27. Boy 1.60 kilo 72. Hedef kilom 55. Yönetici asistaniyim. 3. Yıllık evliyim. Cocuğum yok. Daha önce yarismaya katılmadım. Kilo alma nedenim evlendikten sonra hareketlerimin kısıtlı olması ve masa başı çalışmam. Sağlık problemim yok. Kilo vermeyi isteme nedenim; evlendikten sonra 20 kg aldım ve günlük işlerimde zorlandigimi fark ettim. Agirlastim. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Eski kiyafetlerimin hiçbiri olmuyor. Ben yeniden eski kiloma inip istediğim şeyleri giyip az da olsa kaybettigim güvenimi geri kazanmak istiyorum. Ve en önemlisi sağlığımı kaybetmek istemiyorum.Zipzip-
Sporun etkileri canim ne guzel incelme yasamissin,wc sorunun çözülur insallahKızlar bu akşam yemek yerine yulaflı yoğurt yemeyi düşünüyorum kabızlık devam ediyor
Bugün ölçüm yaptım belim basenimde incelme var göğüs aynı karın 2 cm fazla cıktı wc sorunu yüzünden
Kizz kim geliyor misafirAkşama gayfeye misafirimiz var ona göre
Yine ne is çeviriyorsunuz arkamdanKız sus deme kaptan buralardadır duyar falan
Gozum uzerlerinde pasta,tatli yokNe verecekti pasta mi oooo bugun 2.gun boyna tatli tatli ohhhh ne alaaa memleketZipzip- bunlar gene karistiriyolar biseyler
Hatta carsamba gunude yapma canım sende odem oluyor ilginc bir sekildeBugün spor yapmama hakkimi kullanabilir miyim kolum kanadim kalkmiyo cokkk kol bacak calismisimda ayiptir söylemesi
Pazartesi sali çarşamba yapiyim bidaha olmazmiydi acabaZipzip-
sopada fena yakıştı eline kaptanHoşgeldin canim aramiza ben elif 30 yaşındayim bekarım ankarada yasiyorum
2016 yilinda 75 kiloydum biraz yavas oldu ama simdi 57 ye kadar dustum isteyince basarabilirsin
Gunluk menu paylasimi yapiyoruz
Su,spor miktarini yaziyoruz
Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz
Sporun etkileri canim ne guzel incelme yasamissin,wc sorunun çözülur insallah
Kizz kim geliyor misafir
Yine ne is çeviriyorsunuz arkamdan
Gozum uzerlerinde pasta,tatli yokEki Görüntüle 2642452
Tamam ozamanHatta carsamba gunude yapma canım sende odem oluyor ilginc bir sekilde
Ilk iki gun bahce isleri olacak ama sabah ve aksam bos olurum gelirim sizi yalniz birakmam ❤sopada fena yakıştı eline kaptan
Onlar hep yapiyoooo 2si varyasen yarin gidersen ben napcam bunlarla boyna yicekler gormucen sen mesajlarını
Süpermis devamm... Birkaç gündür kararlıyım çünkü kıyafetlerim yakışmıyor artikMecburi bir mezun oldu ama hedef 65 canım dün yine başladım 3. Mezuniyet geliyorrrrsenide bekleriz karar verince kararsız olmuyor malesef çok tşk ederim canım
Gözüm üstlerinde merak etme sen ispik yapcam ben allahım kime emanet ediyosun burayi senIlk iki gun bahce isleri olacak ama sabah ve aksam bos olurum gelirim sizi yalniz birakmam ❤
Tamam canım aksam rapor olarak bekliyorum sendenGözüm üstlerinde merak etme sen ispik yapcam ben allahım kime emanet ediyosun burayi senmadamhd yemi eyvah eyvah
Tamam gözün arkada kalmasinTamam canım aksam rapor olarak bekliyorum senden
Bende karatay yapmak istiyorum. Ekmek ve şekeri bırakınca daha hızlı kilo verebiliyorum. Nekadar verdiniz siz nekadr suredeKesinlikle öneririm canım. Hep Karatay zor oluyor kaçamakları sabah yapmalısın. Akşam şeker un miktar az bile olsa bana kesinlikle kilo olarak dönüyor
Tersine kuruyemişi abartsam da kilo aldırmıyor garip ama gerçek. Ucuz kuruyemiş olarak öğrenci birine ay çekirdeği öneririm. Stresini alır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?