Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnm niyetim bu ama 13 günün sonunda dayanamazsam bilmiyorum

Hoşgeldin, buraya bol bol takıl , havası suyumu desem şahane kilo verir hedefine ulaşırsın benimde 1 ayım dolacak burada çık güzel gidiyor
Hayırlı olsun pes edip gitme sakın

Yoğurdun içine kayısı incir de koy istersen

Vayyyy adaaaa ben senin için pes edip gitti diyodum

Bende öyle demiştim yanılttı bizi bak

O kadar iradesiz biri değilim hazırlık yapıyordum valiz hazırlamıştım onyuzden giremedim

Valla şaşırttın bizi hadi Ada güzel devam et gir listeye göriyim seni

Bugün spor yapmama hakkimi kullanabilir miyim kolum kanadim kalkmiyo cokkk kol bacak calismisimda ayiptir söylemesi
Pazartesi sali çarşamba yapiyim bidaha olmazmiydi acaba Zipzip-

Bende şimdi eltime gidicem çok spora vaktim olmayacak sabahkileri yaptım birde jillian yaparım

Bu arda cuma kilomdayım

sportie Canım ben öğlen 1 de yemek yemeyi dururdum süt yeşil çay detoksu yapicam yine bna iyi geliyor haftada 3 gün bundan sonra bunu deniyecem sonraki günler normale dönerim

Evet canım sen süt detoksunu seviyosun ama bu sürekli olmaz. Bir an önce sağlıklı beslenmeye geçmelisin

Zipzip- çok memnun oldum. Bu takım baya iyimis ben yarın itibari ile mi başlayayım menü paylaşmaya yoksa bugünden mi
Oglen profiline yazdigimda ayip olmasin diye çağırmamistim ama buraya gelmek nasip oldu yinede
Takimimiz cok guzeldir birde yediklerine ,içtigine sporda yapip kilo verirsen super olur
Bugunden baslayabilirsin neler yiyorsun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…