- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
cnm niyetim bu ama 13 günün sonunda dayanamazsam bilmiyorumBen ilk zayıflamaya başladığım zaman şeker orucu yapmıştım ve tüm kilomu öyle vermiştim tek istisna olarak meyve yemiştim sınırındasonrasında koruma zamanı yavaş yavaş normal yeme düzenine geçmiştim Ama art Arda yapmak yerine biraz zaman sonra başlayabilirsin bence abla
Herkese merhaba öncelikle. Yaşım 27. Boy 1.60 kilo 72. Hedef kilom 55. Yönetici asistaniyim. 3. Yıllık evliyim. Cocuğum yok. Daha önce yarismaya katılmadım. Kilo alma nedenim evlendikten sonra hareketlerimin kısıtlı olması ve masa başı çalışmam. Sağlık problemim yok. Kilo vermeyi isteme nedenim; evlendikten sonra 20 kg aldım ve günlük işlerimde zorlandigimi fark ettim. Agirlastim. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Eski kiyafetlerimin hiçbiri olmuyor. Ben yeniden eski kiloma inip istediğim şeyleri giyip az da olsa kaybettigim güvenimi geri kazanmak istiyorum. Ve en önemlisi sağlığımı kaybetmek istemiyorum.Zipzip-
Kızlar bu akşam yemek yerine yulaflı yoğurt yemeyi düşünüyorum kabızlık devam ediyor
Bugün ölçüm yaptım belim basenimde incelme var göğüs aynı karın 2 cm fazla cıktı wc sorunu yüzünden
Vayyyy adaaaa ben senin için pes edip gitti diyodum
O kadar iradesiz biri değilim hazırlık yapıyordum valiz hazırlamıştımonyuzden giremedim
Bugün spor yapmama hakkimi kullanabilir miyim kolum kanadim kalkmiyo cokkk kol bacak calismisimda ayiptir söylemesi
Pazartesi sali çarşamba yapiyim bidaha olmazmiydi acabaZipzip-
Bende karatay yapmak istiyorum. Ekmek ve şekeri bırakınca daha hızlı kilo verebiliyorum. Nekadar verdiniz siz nekadr surede
sportie Canım ben öğlen 1 de yemek yemeyi dururdum süt yeşil çay detoksu yapicam yine bna iyi geliyor haftada 3 gün bundan sonra bunu deniyecem sonraki günler normale dönerim
Meyyal bizimle degil artik ablacim takim degistirdiEvet canım sen süt detoksunu seviyosun ama bu sürekli olmaz. Bir an önce sağlıklı beslenmeye geçmelisin
Mercimek ekmegi yaptım sabahları bir dılım yiyorum çok beğendim tadını tavsiye ederimBende kararaya uygun beslenmeye çalışıyorum kısacası sağlıklı beslenme
sportie çok memnun oldum. Valla şimdiden enerjiniz mükemmel keşke daha önce gelseymisim kendimi en hırslı gördüğüm donemdeyim.pes etmiciiimmmm
Oglen profiline yazdigimda ayip olmasin diye çağırmamistim ama buraya gelmek nasip oldu yinedeZipzip- çok memnun oldum. Bu takım baya iyimis ben yarın itibari ile mi başlayayım menü paylaşmaya yoksa bugünden mi
NedenMeyyal bizimle degil artik ablacim takim degistirdi
Motive olamiyormus bizimle oyle soyledi yapacak birsey yok
Bunun adına başka şey derler neyse, boğazıma sahip çıkamıyorum değil de motive olamıyorumMotive olamiyormus bizimle oyle soyledi yapacak birsey yok
Buraya yazmasi gerekiyordu ama neyseeeee artik gidiyorum motive olamiyorum diyeMotive olamiyormus bizimle oyle soyledi yapacak birsey yok
Seni motive etmek icin ne yapayim ablacimBunun adına başka şey derler neyse, boğazıma sahip çıkamıyorum değil de motive olamıyorum
Zipzip- beni de motive etmiyosun bak
Diyecek birsey yok canim motive olmak herkesin kendi elindeBuraya yazmasi gerekiyordu ama neyseeeee artik gidiyorum motive olamiyorum diyesabah buradaydı soyleseydi keske
AşkımSeni motive etmek icin ne yapayim ablacim
Dunku cardio videosu nasildi begendin mi
bende bugun yapcaktimda toto yemedi yarin yapcam bakalimSeni motive etmek icin ne yapayim ablacim
Dunku cardio videosu nasildi begendin mi
%demiz düsücekmi yoksa gene baska takima gittiyse egerDiyecek birsey yok canim motive olmak herkesin kendi elinde
Bende artik eve gelince yaparim bunubende bugun yapcaktimda toto yemedi yarin yapcam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?