Yok canım bizi etkilemeyecek hic bir sekilde%demiz düsücekmi yoksa gene baska takima gittiyse eger
Yok yook bize bir etkisi olmayacak listemizde 12 Kisi vardi bu hafta
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık yedim. Başka hiçbir şey yemedim. 5 gibi akşam yemeği yiyeceğiz yemekte ezogelin çorba ve bakla var tabi salata. Güne 06:15 de başladım. Saat 10 da bir saat yürüyüşe çıktım. Dinlendikten sonra 15 dk zumba yaptım. 20 de squat yaptım ,Oglen profiline yazdigimda ayip olmasin diye çağırmamistim ama buraya gelmek nasip oldu yinede
Takimimiz cok guzeldir birde yediklerine ,içtigine sporda yapip kilo verirsen super olur
Bugunden baslayabilirsin neler yiyorsun bakalim
Yaparsin yaparsin sen biz guveniyoruz sanaBende artik eve gelince yaparim bunu
Koyde 15 bin adim.atmayi düşünüyorum bakalim uygulayabilecek miyim
Menunde sporunda cook guzelmis canimSabah 2 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık yedim. Başka hiçbir şey yemedim. 5 gibi akşam yemeği yiyeceğiz yemekte ezogelin çorba ve bakla var tabi salata. Güne 06:15 de başladım. Saat 10 da bir saat yürüyüşe çıktım. Dinlendikten sonra 15 dk zumba yaptım. 20 de squat yaptım ,bu kadar şimdilik yemekten 2 saat sonrada eliptik bisiklete bineceğim yarım saat
Maşallah canim demekki dişli bir rakip dahaSabah 2 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık yedim. Başka hiçbir şey yemedim. 5 gibi akşam yemeği yiyeceğiz yemekte ezogelin çorba ve bakla var tabi salata. Güne 06:15 de başladım. Saat 10 da bir saat yürüyüşe çıktım. Dinlendikten sonra 15 dk zumba yaptım. 20 de squat yaptım ,bu kadar şimdilik yemekten 2 saat sonrada eliptik bisiklete bineceğim yarım saat
Aaa tabi öyle yapayım. Hesaplayıp paylaşayım o zaman sizinleMenunde sporunda cook guzelmis canim
Menuleri yazarken ,saat ,miktar olarak yazabilir misin
Spor yarismasi yapiyoruz ilk sayfada spor puanlarimiz var hesaplayarak paylasabilir misin
20 kiloyu çok kolay aldım da maalesef vermem kolay olmuyorMaşallah canim demekki dişli bir rakip daha
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık yedim. Başka hiçbir şey yemedim. 5 gibi akşam yemeği yiyeceğiz yemekte ezogelin çorba ve bakla var tabi salata. Güne 06:15 de başladım. Saat 10 da bir saat yürüyüşe çıktım. Dinlendikten sonra 15 dk zumba yaptım. 20 de squat yaptım ,bu kadar şimdilik yemekten 2 saat sonrada eliptik bisiklete bineceğim yarım saat
Ayyy Allah im inşallah yaaa. Şimdi evdeyken iyiyim ise yeniden basladigimda bunu koruyamazsam diye endiseleniyorum.Şahane. Daha önce başlamışın sanırım sağlıklı beslen , karbonhidrattan uzak dur bol su iç sporunu eksik etme
Bol bol burda vakit geçir, bi bakmışın cuma bi bakmışın pazartesi
Kilolara elveda
Maşallah canim demekki dişli bir rakip daha
Yeni gelen arkadaşı gayfeye davet edelim dediydik oda ispik yedik iyimiHoşgeldin canim aramiza ben elif 30 yaşındayim bekarım ankarada yasiyorum
2016 yilinda 75 kiloydum biraz yavas oldu ama simdi 57 ye kadar dustum isteyince basarabilirsin
Gunluk menu paylasimi yapiyoruz
Su,spor miktarini yaziyoruz
Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz
Sporun etkileri canim ne guzel incelme yasamissin,wc sorunun çözülur insallah
Kizz kim geliyor misafir
Yine ne is çeviriyorsunuz arkamdan
Gozum uzerlerinde pasta,tatli yokEki Görüntüle 2642452
Merhaba kurabiyeHanımlar iyi pazarlar bi selam verip kaçayım dedim
Beni bı sevemediler gittiDiyecek birsey yok canim motive olmak herkesin kendi elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?