Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

madamhd Gulumse24 hakkınızı helal edin bak cokkk konuştum sakaaa yaptim şakaninda biseyi vardir sonra kara kara dusunuyom bisey olurmu diye
Valla ben kendi adıma.hic.alinmiyorum çünkü yazdıklarımızı herkes.goruyor sen ispiklesende ispiklemesende hepsi muhabbetten ibaret sadece

Ben şimdilik kaçar akşama görüşürüz
Gorusuruz ablacim ❤
Hanımlar iyi pazarlar bi selam verip kaçayım dedim
Iyi pazarlar canim ❤
Yeni gelen arkadaşı gayfeye davet edelim dediydik oda ispik yedik iyimi
Hee o zaman kahve icin ama tatli, pasta yok
sabah çilekli kefir öğlen kabak yedim aksamda kefir iceyim sanki vücudum şiş davul gibiyim regl ama nedense busefer çokkk fena
Yesil cay ic canim belki iyi gelir

20 kiloyu çok kolay aldım da maalesef vermem kolay olmuyor
Ben verdiysem sende verirsin 1 defa 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 1.5 yılda geri aldım 8 ayda 25 kilo verdim mezun oldum ama 10 kilo fazlam var hedef 65 yine burdayim 2 haftaya listedeyim ins Allah belki hedefi 60 çeke bilirim

Menülerini evde hazırlayıp goture bilirsen şahane olur yada orda çıkan yemeklerde sağlıklı olanı tercih edersen oda olur
Malesef sağlıklı olanı seçmek gibi bir durumum olmuyor işyerinde hepsi sağlıksız çünkü anca corba. Ama çok güzel fikir verdiniz evden götürürüm

Ben verdiysem sende verirsin 1 defa 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 1.5 yılda geri aldım 8 ayda 25 kilo verdim mezun oldum ama 10 kilo fazlam var hedef 65 yine burdayim 2 haftaya listedeyim ins Allah belki hedefi 60 çeke bilirim
Oooo süpermiş maşallah valla

Gözüm üstlerinde merak etme sen ispik yapcam ben allahım kime emanet ediyosun burayi sen madamhd yemi eyvah eyvah

O kadar meraklıydın da niye yardımcı olmadın

Meyyal bizimle degil artik ablacim takim degistirdi

Bende gidirem bu E Elif_Eylul bana taktı

madamhd Gulumse24 hakkınızı helal edin bak cokkk konuştum sakaaa yaptim şakaninda biseyi vardir sonra kara kara dusunuyom bisey olurmu diye

Amaann be yeeaaa iki gırgır yapıyoz şurda onu da mı yapmıyahh
Koy bi mezdeke iki göbek atahh

O kadar meraklıydın da niye yardımcı olmadın

Bende gidirem bu E Elif_Eylul bana taktı

Amaann be yeeaaa iki gırgır yapıyoz şurda onu da mı yapmıyahh
Koy bi mezdeke iki göbek atahh
Sen gidersen kimlen dalga gecem ben

Bende karatay yapmak istiyorum. Ekmek ve şekeri bırakınca daha hızlı kilo verebiliyorum. Nekadar verdiniz siz nekadr surede
Nilar merhaba. Ben Eylül gibi takıma katıldım sanki 65-66 kilo idim. Aslında kilo vereceğime hiç inancım yoktu. 62 olsam yeter diyordum ben buraya menü yazdım hep bıkmadan usanmadan....sonra 59 muydum ne tamam hedefime ulaştım yazmiyim dedim. Baktım sudan çıkmış balığa döndüm tekrar yazdım sanıyorum 5-6 ayda 10 kilo verdim.
Ben hergün menü, spor ve su yazılarak ve akşam erken yemek kesilerek mutlaka başarılacağına inanıyorum.
Hele de selensu82 gibi bir de orti de bulursan gözü hep üstünde oluyor. bal- kaymaktan vazgeçip bal ortinle idare ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…