Biliyisin kendini diyilmiBeni bı sevemediler gittihep benim suçum
sağol kuzucum bazen dilimi eşşşekler soksun diyomdAValla ben kendi adıma.hic.alinmiyorum çünkü yazdıklarımızı herkes.goruyor sen ispiklesende ispiklemesende hepsi muhabbetten ibaret sadece
Gorusuruz ablacim ❤Ben şimdilik kaçar akşama görüşürüz
Iyi pazarlar canim ❤Hanımlar iyi pazarlar bi selam verip kaçayım dedim
Hee o zaman kahve icin ama tatli, pasta yokYeni gelen arkadaşı gayfeye davet edelim dediydik oda ispik yedik iyimi
Yesil cay ic canim belki iyi gelirsabah çilekli kefir öğlen kabak yedim aksamda kefir iceyim sanki vücudum şiş davul gibiyim regl ama nedense busefer çokkk fena
Ben verdiysem sende verirsin 1 defa 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 1.5 yılda geri aldım 8 ayda 25 kilo verdim mezun oldum ama 10 kilo fazlam var hedef 65 yine burdayim 2 haftaya listedeyim ins Allah belki hedefi 60 çeke bilirim20 kiloyu çok kolay aldım da maalesef vermem kolay olmuyor
Menülerini evde hazırlayıp goture bilirsen şahane olur yada orda çıkan yemeklerde sağlıklı olanı tercih edersen oda olurAyyy Allah im inşallah yaaa. Şimdi evdeyken iyiyim ise yeniden basladigimda bunu koruyamazsam diye endiseleniyorum.
Gülümse sasirtiyorsun beni hedef 60Ben verdiysem sende verirsin 1 defa 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 1.5 yılda geri aldım 8 ayda 25 kilo verdim mezun oldum ama 10 kilo fazlam var hedef 65 yine burdayim 2 haftaya listedeyim ins Allah belki hedefi 60 çeke bilirim
Listeye gircekmiymiş vay beee haydi 2haftaya.bekliyoruzGülümse sasirtiyorsun beni hedef 60
Malesef sağlıklı olanı seçmek gibi bir durumum olmuyor işyerinde hepsi sağlıksız çünkü anca corba. Ama çok güzel fikir verdiniz evden götürürümMenülerini evde hazırlayıp goture bilirsen şahane olur yada orda çıkan yemeklerde sağlıklı olanı tercih edersen oda olur
Oooo süpermiş maşallah vallaBen verdiysem sende verirsin 1 defa 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 1.5 yılda geri aldım 8 ayda 25 kilo verdim mezun oldum ama 10 kilo fazlam var hedef 65 yine burdayim 2 haftaya listedeyim ins Allah belki hedefi 60 çeke bilirim
Gözüm üstlerinde merak etme sen ispik yapcam ben allahım kime emanet ediyosun burayi senmadamhd yemi eyvah eyvah
Meyyal bizimle degil artik ablacim takim degistirdi
Sen gidersen kimlen dalga gecem benO kadar meraklıydın da niye yardımcı olmadın
Bende gidirem bu E Elif_Eylul bana taktı
Amaann be yeeaaa iki gırgır yapıyoz şurda onu da mı yapmıyahh
Koy bi mezdeke iki göbek atahh
Takim degistirmek yasak sana izin vermiyorum
Ben neymisim beeee heryerden elifeylul elifeylul diye sesliniyalarTakim degistirmek yasak sana izin vermiyorum
Nilar merhaba. Ben Eylül gibi takıma katıldım sanki 65-66 kilo idim. Aslında kilo vereceğime hiç inancım yoktu. 62 olsam yeter diyordum ben buraya menü yazdım hep bıkmadan usanmadan....sonra 59 muydum ne tamam hedefime ulaştım yazmiyim dedim. Baktım sudan çıkmış balığa döndüm tekrar yazdım sanıyorum 5-6 ayda 10 kilo verdim.Bende karatay yapmak istiyorum. Ekmek ve şekeri bırakınca daha hızlı kilo verebiliyorum. Nekadar verdiniz siz nekadr surede
Belkim gaza neyim gelirdim niye hemen yapamazsın edemezsin der gibi bakiyon yandan yandanGülümse sasirtiyorsun beni hedef 60
60 ol tabiki hosuma bile gider canimBelkim gaza neyim gelirdim niye hemen yapamazsın edemezsin der gibi bakiyon yandan yandan
Sen gidersen kimlen dalga gecem ben
Takim degistirmek yasak sana izin vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?