Sevdim tabi ki
Bizde seni cook sevdik canimBende seni de takımı da çok sevdim. İyi ki bu takıma gelmişim.Buraya gelmemin nedeni de ankayla iyi anlaşıyo olmanızdı.
madamhd kimler menu yazmadi dun not aldin mi az cok biliyorum zaten kimin yazmadigini
Tamam canim eline saglik ❤sidelya iki gündür yazmadı takıma da gelmedi galiba.
fattylamb94 cuma menü yazmadı dün yazdı.
Bludeniz ve bonus dünün menüsünü paylaşmadı.
Bludeniz etikette çıkmadı gitti mi ki
Bizde seni cook sevdik canim
Ankayi severim iyi anlasirdik takimini acmasaydi burda olmaya devam ederdi
Aslında 75 tekrar görmek bile.hayaldi benim için ama şimdi gorunce neden olmasın demiyo değilim acikcasi hem spor salonu açılıyor hem yurume yolu ayağımın dibine gelmiş hazır başlamışken nereye kadar goture bilirsem kardır diye düşünüyorum 5 kilo hedef koyarim kendime nasıl olsa.diyet grupları 7/24 açık60 ol tabiki hosuma bile gider canim
Yapamazsin edemezsin demedim ki ayrica sen 75 olayim yeter diyordun.sonra 65 e çektin simdide 60 insan verdikcr daha cok vermek istiyor
Nasil gordun yaa silmistim :))
O yuzden bizide anla 60 olunca insan 55 olmak isteyebiliyorAslında 75 tekrar görmek bile.hayaldi benim için ama şimdi gorunce neden olmasın demiyo değilim acikcasi hem spor salonu açılıyor hem yurume yolu ayağımın dibine gelmiş hazır başlamışken nereye kadar goture bilirsem kardır diye düşünüyorum 5 kilo hedef koyarim kendime nasıl olsa.diyet grupları 7/24 açık
Yanlis yazmis olabilirim harfle yazarkenBen listelerin ekran görüntüsünü almıştım. Free listeye bludeniz olarak yazdın demek o yüzden bulamadım etikette
21 Mayıs'ta açmış.hesabini
Aslında 75 tekrar görmek bile.hayaldi benim için ama şimdi gorunce neden olmasın demiyo değilim acikcasi hem spor salonu açılıyor hem yurume yolu ayağımın dibine gelmiş hazır başlamışken nereye kadar goture bilirsem kardır diye düşünüyorum 5 kilo hedef koyarim kendime nasıl olsa.diyet grupları 7/24 açık
Rabbim nasip etmediğini hayal ettirmezmis edemedigin için 69 sana yokBende 69 görürsem çook mutlu olacam ve iyi gaza gelecem. Bana da 60 hayal gibi geliyor şuan. Kendimi hayal edemiyorum
Rabbim nasip etmediğini hayal ettirmezmis edemedigin için 69 sana yok
Kaşıklarımı küçük tutuyorum. Yemek alırken yemek kaşıkları ile alıyorum . Önceden büyük servis kaşıkları kullanırdım.29.05.2020 Cuma Menüsü
Sabah
1 tane Haşlanmış yumurta
1 fincan Yeşil çay
Zeytin , bir kibrit kutusu dilimi kadar peynir
Öğle
2 kaşık Yoğurt, 3 yemek kaşığı
Kabak yemeği
Ara Öğün
Ceviz, 2 adet Kuru kayısı
Akşam
1 yemek kaşığı Nohut , 2yemek kaşığı bulgur pilavı, salata
Bir dilimde tatlı☹☹☹☹
Afiyet olsun canım tatli yerine yemek miktarini artirsan daha guzel olur30.05.2020 Cumartesi Menüsü
Sabah
1 tane Haşlanmış yumurta
2 fincan Yeşil çay
Domates salatalık
Öğle
1 kepçe Yayla çorbası
Ara Öğün
1 dilim Karpuz, 1 kibrit kutusu boyutunda beyaz peynir
Akşam
2 yemek kaşığı Bulgur Pilav, salata ( çoban salata)
Bir dilimde tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?