Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende de eylul olsaydi muhtemelen ayni durumda olurduk
Koca kafali bebegi aldi disari ciktik az önce millet bize bakiyo bereket artik taniniyozda sorun olmuyo kendi minnak bisey bebek ondan 2kati sürükleyerek taşıdı disarda

valla o kadar kafaya taktım ki şu kiloyu. Birde her gittiğim doktor zayıfla zayıfla deyince... bebeğimde olsun istiyorum☹☹☹ inşallah adetler düzene binsin de bi
Onun da bir vakti zamanı vardır canım olur Allah ın izniyle. Ama zayıflamak için elinden geleni yap kilolu hamile kalmak da hiç güzel olmuyor. Bende 92 ile hamile kalmıştım

Ben verdiysem sende verirsin 1 defa 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 1.5 yılda geri aldım 8 ayda 25 kilo verdim mezun oldum ama 10 kilo fazlam var hedef 65 yine burdayim 2 haftaya listedeyim ins Allah belki hedefi 60 çeke bilirim

Off harikasın gülümse valla 60 süper olur

Ay harikasın bende o kilolardan geliyorum aklımda 55 varda hayırlısıyla 57 yi göriyim önce

Bende 69 görürsem çook mutlu olacam ve iyi gaza gelecem. Bana da 60 hayal gibi geliyor şuan. Kendimi hayal edemiyorum

Önce hayal etmek lazım sonra hedefe adım adım

Çok güzel afiyet olsun akşam da 4 kaşık yapabilirsin ve yoğurt eklemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…