- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Koca kafali bebegi aldi disari ciktik az önce millet bize bakiyo bereket artik taniniyozda sorun olmuyo kendi minnak bisey bebek ondan 2kati sürükleyerek taşıdı disardaBende de eylul olsaydi muhtemelen ayni durumda olurduk
Amin canım allah razi olsunayyy maşallah canım. Allah bağışlasın yavrularını
Demek ki oda bebegini gezdiriyorKoca kafali bebegi aldi disari ciktik az önce millet bize bakiyo bereket artik taniniyozda sorun olmuyo kendi minnak bisey bebek ondan 2kati sürükleyerek taşıdı disarda
Benim kızım onun kızı ananeee olarak gezdim disardaDemek ki oda bebegini gezdiriyor
Yaşına gelince bizdemi böyle olacaz acepAaaaa kiz desene bende cumayi neden koymamış oraya diyom allahimyaaaa aklima gelmiyokiii vahki nevah halimee
Heeeee 3sene sonra sende oyollardan geccenYaşına gelince bizdemi böyle olacaz acep
4. Gelmesin sakin dikkat etTakmak güzeldir yeterki taktaaa kilo ver bende senin gibi sinir oluyodum insanlara ama doktora degil,hamile kalmak icin degildi zayiflamam kiyafet gitmekti hedefim 62kiloya indim hopppp 3.kez hamileyim
hayir hayir allah isteyenlere versin4. Gelmesin sakin dikkat et
Kınama kınama.evlerden ırak dilini ısırBende de eylul olsaydi muhtemelen ayni durumda olurduk
Dogur bana ver derdimde evlerden ırak senin dogurdugunnhayir hayir allah isteyenlere versin
2çocugum oyle degil ama nedenseDogur bana ver derdimde evlerden ırak senin dogurdugunn
Onun da bir vakti zamanı vardır canım olur Allah ın izniyle. Ama zayıflamak için elinden geleni yap kilolu hamile kalmak da hiç güzel olmuyor. Bende 92 ile hamile kalmıştımvalla o kadar kafaya taktım ki şu kiloyu. Birde her gittiğim doktor zayıfla zayıfla deyince... bebeğimde olsun istiyorum☹☹☹ inşallah adetler düzene binsin de bi
2 den sonra değişiyor demek 4. Düşünemiyorum bile2çocugum oyle degil ama nedense
Kız agzini hayra aç yok öyle birsey2 den sonra değişiyor demek 4. Düşünemiyorum bile
İcimemi doğdu acepppKız agzini hayra aç yok öyle birsey
Gülümseeeeee yeter agzini banlicammm bakkİcimemi doğdu aceppp
Neyse moralini bozma 4. Elifle beraber doğur teyze yeğen büyürlerİcimemi doğdu aceppp
Ben verdiysem sende verirsin 1 defa 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 1.5 yılda geri aldım 8 ayda 25 kilo verdim mezun oldum ama 10 kilo fazlam var hedef 65 yine burdayim 2 haftaya listedeyim ins Allah belki hedefi 60 çeke bilirim
Nilar merhaba. Ben Eylül gibi takıma katıldım sanki 65-66 kilo idim. Aslında kilo vereceğime hiç inancım yoktu. 62 olsam yeter diyordum ben buraya menü yazdım hep bıkmadan usanmadan....sonra 59 muydum ne tamam hedefime ulaştım yazmiyim dedim. Baktım sudan çıkmış balığa döndüm tekrar yazdım sanıyorum 5-6 ayda 10 kilo verdim.
Ben hergün menü, spor ve su yazılarak ve akşam erken yemek kesilerek mutlaka başarılacağına inanıyorum.
Hele de @selensu82 gibi bir de orti de bulursan gözü hep üstünde oluyor. bal- kaymaktan vazgeçip bal ortinle idare ediyorsun.
Bende 69 görürsem çook mutlu olacam ve iyi gaza gelecem. Bana da 60 hayal gibi geliyor şuan. Kendimi hayal edemiyorum
31 mayıs 2020 Pazar menüsü
Sabah
Yumurtasız az yağlı menemen ( 1 domates , 1 biberle)
Yumurta olarak 1 adet Haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
3 siyah zeytin
1 fincan yeşil çay
Ara öğün
5 adet çiğ badem
Öğlen
Yarım kabak. Ve yoğurt (kabağı rendeledim. yağsız tavada çiğ kabakları bir iki çevirdim biraz eridi.üzerine 2 kaşık yoğurt , pul biberle süsledim)
Akşam (henüz yemedim ama)
2 yemek kaşığı yeşil fasülye
Salata
Spor
Sabah: 40 dk bantta yürüyüş yapıldı
20 adet mekik yapıldı
50 adet bel hareketi yapıldı
15 adet squat yapıldı
20 adet dambıl kol çalışma yapıldı.
Akşam da 30 dk yürüyüş planlıyorum.
Bugün daha iyi hissediyorum kendimi
Kizzz allah seni kahretmeyeNeyse moralini bozma 4. Elifle beraber doğur teyze yeğen büyürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?