Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allahımm çok aminn soda su yerine geçmiyormuş malesef hatta 1 taneden fazlası hiç iyi değilmiş ama ben günde 3 tane içiyorum
sportie sen bilirsin belki canım bu konuyu. Soda su yerine geçmiyor mu? Bi de bi taneden fazlası niye zararlı olsun ki. Tansiyonumuz filan da yoksa....

Ben hep suyu çok sevdim , içmeyi de çok severim , o yüzden sabah saldırmam yemeğe demek sebebi buymuş, çalışırken sabahlar 5.30 da kalkardım 8.30-9.00 gibi kahvaltı ederdim

Belin için merak ediyorum yaptıracağın işlemi

sportie sen bilirsin belki canım bu konuyu. Soda su yerine geçmiyor mu? Bi de bi taneden fazlası niye zararlı olsun ki. Tansiyonumuz filan da yoksa....

Canım bir dönem diyetisyen desteği almıştım onunda dediği sodayı 2 şişeden fazla önermezler
Ama baktığnda avrupada gazlı sular çok fazla tüketiliyor. Bizim sodalar daha sert ama

Vay vay rakibeme bak şahane gidiyosun yarın ki tartı bile şimdiden yüz güldürür valla

Bende boş değilim hani hatırlatıyım

Süper bugün kaçamak yok harikasın şahane sonuç gelecek ha gayret

Vay vay rakibeme bak şahane gidiyosun yarın ki tartı bile şimdiden yüz güldürür valla

Bende boş değilim hani hatırlatıyım

Süper bugün kaçamak yok harikasın şahane sonuç gelecek ha gayret
Kız yarından umutlu değilim kısmet cumaya sabit cikarsam ne mutlu

Canım soda mineralli su ya. Mineralin fazlası da vücut için iyi değilmiş o yüzden fazla içmeyin derler. Ama baktığın zaman sonuçta bütün meyve sebze vs de farklı farklı vitaminler var ama herşeyin fazlası zararlı.

Menüm ve sporum

Sabah 11.00
1 haşlak yumurta
1 çiçek sosis
1 pastırma
1 parmak b peynir
3 zeytin
2 ceviz
Yarım krep
Bol söğüş

15.00
1 muz tarçınlı 1 ceviz

17.00
1 kahve

19.00
2 y kaşığı tavuk sote
1 kase baharatlı yoğurt
Bol salata

Beyaz çay

30 dak eliptik 120p
240 mekik. 40p
10 dak kalça. 60p
30 dak kardio. 180p

toplam 400p

Daha yaptırmadım canım yaptırır da fayda görürsem mutlaka paylaşıcam sonngulen de istiyordu

Afiyet olsun abla. Sabah bol akşam hafif spor harika

Afiyet olsun abla.menunde sporunda guzel
Menunde sporunda guzel afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…