Şimdi eve girdik , eltim pasta yapmış , ama ben en etkili sporu yaptım, başımı önce sağa sonra sola ve tekrar sağa çevirdim
Sade kahveni içtim misss
Şimdi eve girdik , eltim pasta yapmış , ama ben en etkili sporu yaptım, başımı önce sağa sonra sola ve tekrar sağa çevirdim
Sade kahveni içtim misss
Gelim yardimaHele susun az mutfak eşyası kolileyeyim sizin yüzünüzden haftaya da tasinamiycam
31mayis pazar
10.00
1bardak kefir,4cilek,1ceviz(bızztt)
Sade neskafe
Öğle 13.00
1bucuk kabak lorlu firinda,1dilim ekmek,2kasik yogurt
Türk kahvesi,2ceviz,7findik,(1dilim peynir,bunu neden yediysem hicbir fikrim yok)
Aksam 19.00
1bardak kefir,5çilek,yulaf,chia,bal(bızzztt)
3bucuk litre su
Dayanamayıp 40dk cardio yaptim
240puanZipzip-
Sabah (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 domates salatalık
- 2 ceviz
- 1 çk kadar tereyağ
- 1 dilim ekmek
- 2 çb çay
Ara (12.00)
- sade Türk kahvesi
Akşam (18.30)
- 4 kaşık bezelye
- 4 kaşık bulgur pilavı
- salata
- çeyrek karpuz
Ara (19.00 ve 20.30)
- sade Türk kahvesi
- 2 çb çay
Su: 2 lt (tamamlıyorum)
Spor: 45 dk pilates (135p) + 20 dk yoga (40p)
Toplam: 175 pZipzip-
Akşam başımı kaldıracak vaktim olmayacağı için erkenden yazdım birazcık yoğun geçicek Bu aralar Ama yinede burada olacağım zaten çok yakalayamıyorum konuları Ama olsun benden kurtuluş yok şu anlık gidiyorumsizleri sevdiğimi söylemek istiyor ve kaçıyorum
Biz de seni çok seviyoruz canım hoş geldin aramıza tekrardanAkşam başımı kaldıracak vaktim olmayacağı için erkenden yazdım birazcık yoğun geçicek Bu aralar Ama yinede burada olacağım zaten çok yakalayamıyorum konuları Ama olsun benden kurtuluş yok şu anlık gidiyorumsizleri sevdiğimi söylemek istiyor ve kaçıyorum
Menü verim günü kapattım..
Sabah 11 mıydı neydi..
1 rendelenmiş havuç limonlu
Öğlen 14.30
Haşlanmış 200 ge kadar tavuk göğsü
Akşam 18.15
200 gr bonfile
Salata
4 parça haşlanmış karnıbahar
Su baya içtim..
Spor yapınca eklicem..
Zipzip-
Tebrik ederim umarım birdaha almazsinn:))Nilar merhaba. Ben Eylül gibi takıma katıldım sanki 65-66 kilo idim. Aslında kilo vereceğime hiç inancım yoktu. 62 olsam yeter diyordum ben buraya menü yazdım hep bıkmadan usanmadan....sonra 59 muydum ne tamam hedefime ulaştım yazmiyim dedim. Baktım sudan çıkmış balığa döndüm tekrar yazdım sanıyorum 5-6 ayda 10 kilo verdim.
Ben hergün menü, spor ve su yazılarak ve akşam erken yemek kesilerek mutlaka başarılacağına inanıyorum.
Hele de @selensu82 gibi bir de orti de bulursan gözü hep üstünde oluyor. bal- kaymaktan vazgeçip bal ortinle idare ediyorsun.
Sağol canım sen daha sportifsin. 55 sende çok daha iyi duracak.Off harikasın gülümse valla 60 süper olur
Ay harikasın bende o kilolardan geliyorum aklımda 55 varda hayırlısıyla 57 yi göriyim önce
Önce hayal etmek lazım sonra hedefe adım adım
Çok güzel afiyet olsun akşam da 4 kaşık yapabilirsin ve yoğurt eklemeni tavsiye ederim
İnşallah hiçbirimiz verdiğimiz kiloları almayız canımTebrik ederim umarım birdaha almazsinn:))
Allahımm çok aminnGeliyor ekimin en güzel gelini.....Menün güzel canım içtiğin sodaları da Yaz su gibi onlar da.
Bu geceden itibaren dönüyorum inşallah@s i d e l y a iki gündür yazmadı takıma da gelmedi galiba.
fattylamb94 cuma menü yazmadı dün yazdı.
Bludeniz ve bonus dünün menüsünü paylaşmadı.
Bludeniz etikette çıkmadı gitti mi ki
Niye ki? Kesin bilgi mi?Allahımm çok aminnsoda su yerine geçmiyormuş malesef hatta 1 taneden fazlası hiç iyi değilmiş ama ben günde 3 tane içiyorum
Ortim hani bana söz verdiydin burdayım dediydin degilmiydin benimi kandırdınBu geceden itibaren dönüyorum inşallahZipzip- hem menü paylaşıcam hem menülere yorum yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?