Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vay vay rakibeme bak şahane gidiyosun yarın ki tartı bile şimdiden yüz güldürür valla

Bende boş değilim hani hatırlatıyım

Süper bugün kaçamak yok harikasın şahane sonuç gelecek ha gayret
Ayy 2 kayısı vardı yazmayı unuttum kaçamak diyince aklıma geldi

Onun da bir vakti zamanı vardır canım olur Allah ın izniyle. Ama zayıflamak için elinden geleni yap kilolu hamile kalmak da hiç güzel olmuyor. Bende 92 ile hamile kalmıştım
Amin inşallah nasip. Evet zaten boy 1.60 benim önceden 60 ı tartıda görünce çıldırırdım. Nasıl 60 olurum diye. Hemen yemeklerimi azaltırdım. Şimdi 70 leri geçmişim Hep beraber zayıflayıp fitt olacazzzz

31 mayıs 2020 Pazar menüsü
Sabah
Yumurtasız az yağlı menemen ( 1 domates , 1 biberle)
Yumurta olarak 1 adet Haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
3 siyah zeytin
1 fincan yeşil çay

Ara öğün
5 adet çiğ badem

Öğlen
Yarım kabak. Ve yoğurt (kabağı rendeledim. yağsız tavada çiğ kabakları bir iki çevirdim biraz eridi.üzerine 2 kaşık yoğurt , pul biberle süsledim)

Akşam (henüz yemedim ama)
1 yemek tabağı yeşil fasülye
Cacık bir kepçe ( salata yazmıştım ama cacık yaptım)
Spor
Sabah: 40 dk bantta yürüyüş yapıldı
20 adet mekik yapıldı
60 adet bel hareketi yapıldı( 10 daha yaptım twist ile )
15 adet squat yapıldı
20 adet dambıl kol çalışma yapıldı.
30 dk bantta yürüyüş

Bugünlük puanım: 83
Cuma günü 4 saat temizlik yaptım Cumartesi de 3 saat bunlarda 210 puan yapıyor sanırım

Spor puanin yalnis olmus canim hesaplayip yazarim
Benmi fazlayim göremedim
Sende 18 bin mesaj
Bende 45 bin mesaj
Ne cok konusmusum

9. Takımdan bi arkadas Ahmet apa ya başlamış madamhd yo sattım geldim

Aslında bugün Hayal Meyal hangi takıma geçmiş diye bakayım derken 9. takıma gittim. Takımca seviyelere başlamayı da düşünüyorlardı ki başka yapanlar da var takımda niye yeni bi topik açma ihtiyacı duymuş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…