Taze fasulye haftasiMenüm
KahvaltıEki Görüntüle 2642631
Ara yarım dilim karpuz
Akşam 16:00
Taze fasulye 3yk yoğurtlu makarna
Ara 3ceviz 3zeytin
Şu 1 lt
Spor 3400 adım şimdilik yarın yazarım tamamını
Bu mevsimde oyle oluyorTaze fasulye haftasi
Bugün yemek yapmadım makarna istediler bende dünkü fasulyeden yedim,Yarında pirasa yaparımTaze fasulye haftasi
Canım gerçekten kilo vermek istiyorsan birlikte vere biliriz bende 100 kiloyla başladım 75 le.mezun oldum.hedefim60+65 yeterki işte burda hepimizin amacı kilo vermek yalnız değilsinTesekkurler canim benim ❤
Hosgeldin canim ilk sayfamizda kurallari okuyup formu doldurabilir misinTesekkurler canim benim ❤
Salatalık suda kalınca kotu kokuyor ben içemiyorumLimonume yok salı günü alayım öyle yaparim salatalık sevmiyorum
Bende sonra tadı ağzıma geliyor midem bulanıyorSalatalık suda kalınca kotu kokuyor ben içemiyorum
Arkadasla bdv de tanıştık kilo problemi varmış bende davet ettim gelmek istediHosgeldin canim ilk sayfamizda kurallari okuyup formu doldurabilir misin
Zipzip- puanı yüksek ne vardı Spor yapayım biraz
Okudum.canim biliyorum tesadufen konuya girmistimArkadasla bdv de tanıştık kilo problemi varmış bende davet ettim gelmek istedi
Gidip yapayım.
Bunu yaparsan 150 puan canim :))
Okudum.canim biliyorum tesadufen konuya girmistim
Özledim.be Leslie yapmayı.
Bunu yaparsan 150 puan canim :))
Okudum.canim biliyorum tesadufen konuya girmistim
Afiyet olsun canım. Suyu sayamıyprsan orta büyüklükte bir su bardağı 200 ml canım. Onunla sayabilirsin. Çok öpüyorum annene bizi tanıyorsa selamlar....31 mayıs
09.30
Peynir
Yeşil zeytin
Domates salatalık
2 kaşık sahan yumurta
1 tatlı kaşığı terayağı
1 tatlı kaşığı peynir salatası
13.00
Yarım tabak Zeytinyağlı fasulye
Yoğurt
Salata
17.30
1 kaşık fasulye
2 kaşık nohutlu kabak
2 kaşık kabaklı bulgur
1 kase cacık
Yeşillik
SUyu burada sayamıyorum
Spor 60 dk yürüyüş 150
100 squat 14
Toplam 164p
Zipzip- H hasbeenandgone
Benim annem kayınvalidem görümcem hale Jale tüm mahalle sülale biliyorAfiyet olsun canım. Suyu sayamıyprsan orta büyüklükte bir su bardağı 200 ml canım. Onunla sayabilirsin. Çok öpüyorum annene bizi tanıyorsa selamlar....
O kim gi yeni üye olmuş
Kız öbür eltin bilmesin dikkat etBenim annem kayınvalidem görümcem hale Jale tüm mahalle sülale biliyor
O yılan bilsede nickimi. Bilmiyo bilsede cokkkkktaaaa umrumdaKız öbür eltin bilmesin dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?