Sağol cnmAfiyet olsun canım. Suyu sayamıyprsan orta büyüklükte bir su bardağı 200 ml canım. Onunla sayabilirsin. Çok öpüyorum annene bizi tanıyorsa selamlar....
Deme kız yerin Kulağı var “aramızda casuslar olabilir”O yılan bilsede nickimi. Bilmiyo bilsede cokkkkktaaaa umrumda
31 MayısSağol cnm
Şimdi onlar Arıtıcı kullanıyor ve mutfak salona uzak şişe getiriyoruz ortaya
Kim kimin bardağıyla ne içiyor bilemiyorum
Yrn bir şişeyi kendime alıp bi köşeye koyucam zaten babam bu konuda tehlikeli bulduğunu içeryrn işe başlıyor
Sen ne yedin içtin
Kaptan bn ankara da okudum ve çok güzel geçen yıllardı.... Kırıklıklarım da var o zamana aitSimdi Ankarada yasayan biri olarak ozledim desem yalan olur denizi aralık ayinda izmirde gordum
Ama.guzel manzarasi varmis
Buraya gerek yok o casuslardan etraftada çok var ama umrumdami valla değilDeme kız yerin Kulağı var “aramızda casuslar olabilir”
Zayiflamak isteyen bir arkadas bilmedigini soyledi bende etiketledim evet yeni uye olmus gelirse artik bir deneme sureci olur herhalO kim gi yeni üye olmuş
İnşallah malesef ben iki yıl önce çok güzel vermiştim 10kilo aldım ya şaka gibiİnşallah hiçbirimiz verdiğimiz kiloları almayız canım
Kahvaltı yapmadığından vücudun eksiklik hissediyor bence cnm31 Mayıs
Sabah sütlü kahve
Saat 10.30 kuruyemiş peynir
Saat 12 etli ekmek
Saat 14.30 çok az kuruyemiş
Saat 18.30 bir kase çorba kuruyemiş ( hay Allah beni naapmasın Karatay bile bu kadar kuruyemiş yememiştir)
Su: 2 lt
Spor 45 puan (Dün akşamdanZipzip- den özel izin belgesi Almıştım etli ekmek için. Kızma ortim olur mu? ❤❤❤❤)
Neden bu kadar cok kuruyemis ?31 Mayıs
Sabah sütlü kahve
Saat 10.30 kuruyemiş peynir
Saat 12 etli ekmek
Saat 14.30 çok az kuruyemiş
Saat 18.30 bir kase çorba kuruyemiş ( hay Allah beni naapmasın Karatay bile bu kadar kuruyemiş yememiştir)
Su: 2 lt
Spor 45 puan (Dün akşamdanZipzip- den özel izin belgesi Almıştım etli ekmek için. Kızma ortim olur mu? ❤❤❤❤)
Bugün baya iş.gorduk desene.yoldan gecenin ensesine yapistikZayiflamak isteyen bir arkadas bilmedigini soyledi bende etiketledim evet yeni uye olmus gelirse artik bir deneme sureci olur herhal
Şu pandemi biter inşallahDeniz en son ne zaman gordun desene
Dedim ki etli ekmek yedim günü erken keseyim tok tutsun.Neden bu kadar cok kuruyemis ?
Planlarımız var ins Allah canım evden sonra araba alma planımız var olmazsa İstanbula yada tura katilicaz geçen mart ayında Karadeniz turuna katilmistik gunu birlikŞu pandemi biter inşallah
Ailecek bir tatile götürsün beyin seni
31 mayıs
09.30
Peynir
Yeşil zeytin
Domates salatalık
2 kaşık sahan yumurta
1 tatlı kaşığı terayağı
1 tatlı kaşığı peynir salatası
13.00
Yarım tabak Zeytinyağlı fasulye
Yoğurt
Salata
17.30
1 kaşık fasulye
2 kaşık nohutlu kabak
2 kaşık kabaklı bulgur
1 kase cacık
Yeşillik
SUyu burada sayamıyorum
Spor 60 dk yürüyüş 150
100 squat 14
Toplam 164p
Zipzip- H hasbeenandgone
Menüm
KahvaltıEki Görüntüle 2642631
Ara yarım dilim karpuz
Akşam 16:00
Taze fasulye 3yk yoğurtlu makarna
Ara 3ceviz 3zeytin
Şu 1 lt
Spor 3400 adım şimdilik yarın yazarım tamamını
Bir şey olmaz cnm belki bn de yarın avuç içi ldr yerim zaten karatay da 1 lahmacun yiyebilirsin diyorDedim ki etli ekmek yedim günü erken keseyim tok tutsun.selensu82 da kızmasın. Yazana kadar bu kadar abarttığımı farkedemedim
Biz galiba 9 yıl önce karadeniz turuna gittik bu yaz da çocuklarla tekrardan gidecektik kaldı artıkPlanlarımız var ins Allah canım evden sonra araba alma planımız var olmazsa İstanbula yada tura katilicaz geçen mart ayında Karadeniz turuna katilmistik gunu birlik
Acıkmadım canım.Bir şey olmaz cnm belki bn de yarın avuç içi ldr yerim zaten karatay da 1 lahmacun yiyebilirsin diyor
Ama dengele o karbonhidrat da seni tekrar acıktırmıştır
Biz galiba 9 yıl önce karadeniz turuna gittik bu yaz da çocuklarla tekrardan gidecektik kaldı artık
Bn de 3 4 gün mersin e gitsek diyorum
O kadar erken mi gitceksiniz iyi geceler canim hayirli yolculuklarIyi geceler kizlar
Sabah 4.30 da kalkacağım pazartesi bildirimlerini unutmayın
Yılan eltim mersinli en son gitmek istediğim yer olurBir şey olmaz cnm belki bn de yarın avuç içi ldr yerim zaten karatay da 1 lahmacun yiyebilirsin diyor
Ama dengele o karbonhidrat da seni tekrar acıktırmıştır
Biz galiba 9 yıl önce karadeniz turuna gittik bu yaz da çocuklarla tekrardan gidecektik kaldı artık
Bn de 3 4 gün mersin e gitsek diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?