Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım. Suyu sayamıyprsan orta büyüklükte bir su bardağı 200 ml canım. Onunla sayabilirsin. Çok öpüyorum annene bizi tanıyorsa selamlar....
Sağol cnm
Şimdi onlar Arıtıcı kullanıyor ve mutfak salona uzak şişe getiriyoruz ortaya
Kim kimin bardağıyla ne içiyor bilemiyorum
Yrn bir şişeyi kendime alıp bi köşeye koyucam zaten babam bu konuda tehlikeli bulduğunu içeryrn işe başlıyor
Sen ne yedin içtin

31 Mayıs
Sabah sütlü kahve
Saat 10.30 kuruyemiş peynir
Saat 12 etli ekmek
Saat 14.30 çok az kuruyemiş
Saat 18.30 bir kase çorba kuruyemiş ( hay Allah beni naapmasın Karatay bile bu kadar kuruyemiş yememiştir)

Su: 2 lt
Spor 45 puan (Dün akşamdan Zipzip- den özel izin belgesi Almıştım etli ekmek için. Kızma ortim olur mu? )

Simdi Ankarada yasayan biri olarak ozledim desem yalan olur denizi aralık ayinda izmirde gordum
Ama.guzel manzarasi varmis
Kaptan bn ankara da okudum ve çok güzel geçen yıllardı.... Kırıklıklarım da var o zamana ait
Ama hiç orada kalmayı düşünmedim
Çok gri bir kent mutlu bir şehir değil
Bence okumak için evet ama yaşamak için hayır
5 yıl önce gittim en son

Kahvaltı yapmadığından vücudun eksiklik hissediyor bence cnm
O yüzden kuruyemiş yiyorsun bana göre
Birde doymuyorsun sık sık yiyorsun
En az 4 saat bırak kuzum arada okiş

Neden bu kadar cok kuruyemis ?

Yine güzel bir menü afiyet olsun canım

Menüm
KahvaltıEki Görüntüle 2642631
Ara yarım dilim karpuz
Akşam 16:00
Taze fasulye 3yk yoğurtlu makarna

Ara 3ceviz 3zeytin
Şu 1 lt
Spor 3400 adım şimdilik yarın yazarım tamamını

Güzel menü canım afiyet olsun

Dedim ki etli ekmek yedim günü erken keseyim tok tutsun. selensu82 da kızmasın. Yazana kadar bu kadar abarttığımı farkedemedim
Bir şey olmaz cnm belki bn de yarın avuç içi ldr yerim zaten karatay da 1 lahmacun yiyebilirsin diyor
Ama dengele o karbonhidrat da seni tekrar acıktırmıştır

Planlarımız var ins Allah canım evden sonra araba alma planımız var olmazsa İstanbula yada tura katilicaz geçen mart ayında Karadeniz turuna katilmistik gunu birlik
Biz galiba 9 yıl önce karadeniz turuna gittik bu yaz da çocuklarla tekrardan gidecektik kaldı artık
Bn de 3 4 gün mersin e gitsek diyorum

Acıkmadım canım. ...Bu ortamda tur tatili hayal artık coronadan dolayı

Yılan eltim mersinli en son gitmek istediğim yer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…