Ahmet apa seviyesine başladık güya sabah akşam o yuzden öğlen yok daha tövbe zatın yapmamAkşam yeme bulguru canım öğlen ye sende. Bulgur da bakliyat da lazım arada
Sen 1.68 boy da 40 bedensin ben 1.60 boy da 40 bedenim yalnızboydan kaynaklı
Basen dışında senden inceyim
Sporun büyük etkisi var incelme de
Bende 40 bedenim şu an
82 kg iken 44 bedendim
canım tülden şık duruyor temizliği kolay balkon yada banyoya ser sıcak su ile lifle misÇok alakasız olacak ama Zeyno resimde gördüm stor kullanıyorsun memnunmusun aldığımız.evde korniş yok asma tavan spot olduğu için hepsi stor perde kullanılmış bende stor düşünüyorum tavsiye edermisin
Başlayınca bı kaç gün zor oluyor ama miğde büyümüş oluyor doymuyo insanÜzülme kız, bunlar ödem çabuk gider. Ben 68 dan sonrasını düşünüyorum. O zaman tıkanıyorum hep çünkü.
Bile bile yedim, aklım da kalmasın diyete başlayınca dedim
Bildiğinden şaşmayacaksınAhmet apa seviyesine başladık güya sabah akşam o yuzden öğlen yok daha tövbe zatın yapmam
Evet maalesef öyle oluyor ama ilk bir hafta, sonra alışırız elbet, ilk kez yapmıyoruz netice deBaşlayınca bı kaç gün zor oluyor ama miğde büyümüş oluyor doymuyo insan
Bodrum kat olduğu için cami açamam malesef içeri görünüyor bu çarşamba günü model seçmeye gidicem Perşembe ölçü almaya gelecekler oturma odama stor güneşlik tül ve kalın fon düşünüyorum model atayım.bir bakıncanım tülden şık duruyor temizliği kolay balkon yada banyoya ser sıcak su ile lifle mis
Camı açmak için komple yukarı çekmek gerekiyor benim evin etrafı açık sıkıntı olmuyor onu düşün derim karşında ev varsa rahatsız olacaksanız sıkıntı mutfak ve çalışma odasında kullanıyorum seviyorum tafsiye ederim
Bu arada bundan önce ki kilo vermem de spor sayesinde 10 cm incelmiştim, kesinlikle çok etkili.boydan kaynaklı
Basen dışında senden inceyim
Sporun büyük etkisi var incelme de
Bende 40 bedenim şu an
82 kg iken 44 bedendim
Sen de kalça basen var zaten dimi. Belin ince tam kum saati vücudun. Göğüs de var benim gibi
Yapamadım.zatin kahvaltı akşam yemeği arası yememek gerekiyordu ben yemek pismismi diye baktım gitti leptin bozduk yani ilk günden gümmmmBildiğinden şaşmayacaksın
8 cm nereden bahsettin canım anlayamadımSen 1.68 boy da 40 bendensin ben 1.60 boy da 40 bedenim yalnız
8 cm de epey fark ediyor kilo gösterme açısından.
Aynen 18 cm belden gitti hatta daha fazla 90 kiloylen 103 du 100 ken kacti bilmiyorumSen de kalça basen var zaten dimi. Belin ince tam kum saati vücudun. Göğüs de var benim gibi
Evet doğru hatırlıyorsunBen seni 14. Takımdan tanıyorum degilmi
Boydan diyo 8 cm uzunsun kilonu gostermeme açısından avantaj diyor8 cm nereden bahsettin canım anlayamadım
5 cm kalcam senden geniş diğer bölgeler de sende daha inceyim ölçümüne göre bel karın ve göğüs de
kesinlikle çok büyük kilolar veremiyorum ama vücut çok güzel şekilleniyor yakında foto atarımBu arada bundan önce ki kilo vermem de spor sayesinde 10 cm incelmiştim, kesinlikle çok etkili.
103 cm di misal göğüs, 93 cm olmuştu. Müthiş bir fark olmuştu
Koltuk modelin nasıl canım?
hımm evet boy çok etkili ve sporBoydan diyo 8 cm uzunsun kilonu gostermeme açısından avantaj diyor
Sen benden 8 cm uzunsun yani8 cm nereden bahsettin canım anlayamadım
5 cm kalcam senden geniş diğer bölgeler de sende daha inceyim ölçümüne göre bel karın ve göğüs de
Dur atayımKoltuk modelin nasıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?