Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

boydan kaynaklı
Basen dışında senden inceyim
Sporun büyük etkisi var incelme de
Bende 40 bedenim şu an
82 kg iken 44 bedendim
Sen 1.68 boy da 40 bedensin ben 1.60 boy da 40 bedenim yalnız
8 cm de epey fark ediyor kilo gösterme açısından.

Son düzenleme:
canım tülden şık duruyor temizliği kolay balkon yada banyoya ser sıcak su ile lifle mis
Camı açmak için komple yukarı çekmek gerekiyor benim evin etrafı açık sıkıntı olmuyor onu düşün derim karşında ev varsa rahatsız olacaksanız sıkıntı mutfak ve çalışma odasında kullanıyorum seviyorum tafsiye ederim

Bodrum kat olduğu için cami açamam malesef içeri görünüyor bu çarşamba günü model seçmeye gidicem Perşembe ölçü almaya gelecekler oturma odama stor güneşlik tül ve kalın fon düşünüyorum model atayım.bir bakın

boydan kaynaklı
Basen dışında senden inceyim
Sporun büyük etkisi var incelme de
Bende 40 bedenim şu an
82 kg iken 44 bedendim
Bu arada bundan önce ki kilo vermem de spor sayesinde 10 cm incelmiştim, kesinlikle çok etkili.
103 cm di misal göğüs, 93 cm olmuştu. Müthiş bir fark olmuştu

Sen 1.68 boy da 40 bendensin ben 1.60 boy da 40 bedenim yalnız
8 cm de epey fark ediyor kilo gösterme açısından.
8 cm nereden bahsettin canım anlayamadım
5 cm kalcam senden geniş diğer bölgeler de sende daha inceyim ölçümüne göre bel karın ve göğüs de

Bu arada bundan önce ki kilo vermem de spor sayesinde 10 cm incelmiştim, kesinlikle çok etkili.
103 cm di misal göğüs, 93 cm olmuştu. Müthiş bir fark olmuştu
kesinlikle çok büyük kilolar veremiyorum ama vücut çok güzel şekilleniyor yakında foto atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…