canısı bu kadar hareketli secmesen sade daha şık modeller var bende salonda kullanıyorum çekerim birazdan fonu daha sade kumaş secsen
Koltuk modelin nasıl canım?
Ne tür sporlar yapıyorsun. Ben hiç sevmiyorum evde hareket yapmayı. En çok yürüyüş yapıyorum yada bisiklete binmek. Yanı dışarı çıkmazsam evde çok hareketsızım. IP aldım atlarım diye çok ses çıkıyor korktum komsudanBu arada bundan önce ki kilo vermem de spor sayesinde 10 cm incelmiştim, kesinlikle çok etkili.
103 cm di misal göğüs, 93 cm olmuştu. Müthiş bir fark olmuştu
Fikir verirseniz sevinirim daha önce hiç kullanmadım çünkü normal tul guneslikti bu arada salon değil oturma odası içincanısı bu kadar hareketli secmesen sade daha şık modeller var bende salonda kullanıyorum çekerim birazdan fonu daha sade kumaş secsen
Bu koltuklara göre mi olacak perde?Eki Görüntüle 2642971
Benim salon takımım yok eşimin kitaplığı olduğu için odanın biri onun bu oturma odam
Ben bu fonlardan sevmiyorum tül fonda sevmiyorum çok.egreti geliyor ben ağır renkler seviyorum tulu bu kadar desenli modelde istemiyorum karanlık olmasın diye tek yerde modeli olsun istiyorum.attigim resim örnekti sadece daha gidip bakmadım modellere
Evet nego bunlara uygun olacak başka koltuk takımım yok.zati Ömer'e oda tugceye oda yatak odası oturma odasi olacağı için salonum yokBu koltuklara göre mi olacak perde?
Canım bu modele o perde tül olmaz. O perde klasik. Bu koltuklar spor. Spor modeller bakmak lazımEvet nego bunlara uygun olacak başka koltuk takımım yok.zati Ömer'e oda tugceye oda yatak odası oturma odasi olacağı için salonum yok
Şimdi.daha hoş.duruyor.ben az önce onları fiyonk zannettim taşları düşüne bilirim evet beğendimEki Görüntüle 2642974
gülom bu kendinden desenli boncuklarla hareket verdik fikir olur belki
Dedimya kullanmadım bilmiyorum o yüzden fikir verin perdeciyede gostericem koltukları fikir için hangisini tavsiye ederse ona göre begenirim tşk ederim bı yalnisi düzeltmiş oldunnCanım bu modele o perde tül olmaz. O perde klasik. Bu koltuklar spor. Spor modeller bakmak lazım
Tül perde hariç hepsinden anlarim sürekli evi değiştiririm sıkılırım sürekli aynı odayı görmektenHiç anlamam ev dekorasyon uyum işlerinden
Benim mobilyalarımı kendim seçtim ama perde halı vs pek çok şeyimi ablam annem seçmişti evlenirken
güneşten karanlık cıktı foto taş değil canım karpuz boncuk diye geçiyor bunlar ip sarılmış boncuk bambaşka hava katıyor gidince sor perdeci ye allah kolaylık versin herşey çok pahalı gerçektenŞimdi.daha hoş.duruyor.ben az önce onları fiyonk zannettim taşları düşüne bilirim evet beğendim
Evin Tül perdesini sağolsun annem ev hediyesi alıyor masraflar ondangüneşten karanlık cıktı foto taş değil canım karpuz boncuk diye geçiyor bunlar ip sarılmış boncuk bambaşka hava katıyor gidince sor perdeci ye allah kolaylık versin herşey çok pahalı gerçekten
Bak böyle olur canım, yanına da desensiz fon olsunEvin Tül perdesini sağolsun annem ev hediyesi alıyor masraflar ondanEki Görüntüle 2642980
Nego böyle bir tül.nasil olur sadece etek ucunda.model var pencere tarafında olmasın model karanlık açısından
Evet canım perdeci de yardım eder, fikir oluşur kafan daDedimya kullanmadım bilmiyorum o yüzden fikir verin perdeciyede gostericem koltukları fikir için hangisini tavsiye ederse ona göre begenirim tşk ederim bı yalnisi düzeltmiş oldunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?