Ben hiç motive olamıyorum baktıkça moralim bozuluyor hızlı bir değişim yaşamadığım için çevreden duymak daha iyi geliyor Ama ben diyene kadar farketmiyolardaNot alman çok güzel birde tartı resimlerini sürekli resim çek menulerinde.tabak hazırla ortadan yeme onuda resim.cek boydan resim çekil öncesi sonrası yapmak için benim galeri menü ve tartı resimleriyle dolu çok güzel motive ediyor insanı
EvetttttBildirimler benden gelmistir gecmis yaptim
Ben kesince daha rahat etmiştim Ama bence çok da gerekli değil kesmek hatta bir iki dilim yemekte iyi ona takılmamak lazım bencedeEkmeği kesme bence sabahları 1 yada 2 dilim ye ben kendimde bunu fark ettim ekmeksiz doymuyorum.sonra.ne yesem diye sağa sola saldiriyorum kilomuz hala fazla 10 kilo sonra kesmeye başlarsın
Sen bize resim at birlikte sevinelim canimBen hiç motive olamıyorum baktıkça moralim bozuluyor hızlı bir değişim yaşamadığım için çevreden duymak daha iyi geliyor Ama ben diyene kadar farketmiyolardasanırım kendi kendime sevincem
NeyedinkineBugün kaçamak yaptım uzun zamandır istediğim bişey tek çeşit akşam yemeği olarak yedim yarın öğlene kadar ağzımı kapattim
Gelmiyorsun takima cok fazla canım neler yiyorsunCuma 88:3
Pazartesi sabah tartilmayi unuttum: 89 kilo
Tamam canim sen duzenli gelmeye devam et cuma.gunu yeniden degerlendirip alirizÇok yoruldum bugündışarıdan yeni geldim normalde acıksamda öğlen yemeyip biraz açlık hissetmeyi tercih ediyordum lakin bugün bi leblebi erik atıştırdım biraz dinlenme aşamasına geçtim Şu an
Zipzip- listeye girmeye hiç yok demem tabi siz nasıl uygun görürseniz efenim
Ne yedin mi merak ettim bende uzun zamandir birseyler istiyorum ama yiyememBugün kaçamak yaptım uzun zamandır istediğim bişey tek çeşit akşam yemeği olarak yedim yarın öğlene kadar ağzımı kapattim
Valla sen benden çok yemişsin1haziran pazartesi
Sabah 09.30
1buçuk yumurta,1bucuk dilim ekmek,2kaşik lorlubiber,5zeytin,1yk.tahin pekmez
Ara 1turk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
4çilek,4erik,2kayisi,yarim muz,2ceviz,sütlü kahve
Ara yogurt
Aksam 18.30
1kepce mercimek çorbasi,1kepce barbunya,1tabak salata,2kasik yogurt
3bucuk litre su
75dk cardio#450Zipzip-
Meyve sana cok gelmistir belki meyve aksam yemeyim öğün yerine yiyim dedim,aksam yemegi cok degilkiii 1kepce yedim sadece çokmu olmus normalden az ama olmamismiValla sen benden çok yemişsin
Günlük menünün genelini söyledim.canimMeyve sana cok gelmistir belki meyve aksam yemeyim öğün yerine yiyim dedim,aksam yemegi cok degilkiii 1kepce yedim sadece çokmu olmus normalden az ama olmamismi
Bugün kaçamak yaptım uzun zamandır istediğim bişey tek çeşit akşam yemeği olarak yedim yarın öğlene kadar ağzımı kapattim
1haziran pazartesi
Sabah 09.30
1buçuk yumurta,1bucuk dilim ekmek,2kaşik lorlubiber,5zeytin,1yk.tahin pekmez
Ara 1turk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
4çilek,4erik,2kayisi,yarim muz,2ceviz,sütlü kahve
Ara yogurt
Aksam 18.30
1kepce mercimek çorbasi,1kepce barbunya,1tabak salata,2kasik yogurt
3bucuk litre su
75dk cardio#450Zipzip-
Sabah kahvaltimEki Görüntüle 2643052
2 dilim yumurta yenmedi
Akşam yemegiEki Görüntüle 2643053
2 lt Dukan birası
Annem vermişti kesme erişte Makarna ne zamandır aklımdaydı bugün pirinç pilavı yaparken elime geldi evdekilere nohut pilav yaptım kendime de bunu başka yok 1 tabakti zatın 8 aydır sakliyordum köşe bucak aklımda kalacağına migdemde kalsın bu hafta yoğunlukta eritirim dedim
Bugünkü menüm.Gelmiyorsun takima cok fazla canım neler yiyorsun
Tamam canim sen duzenli gelmeye devam et cuma.gunu yeniden degerlendirip aliriz
Ne yedin mi merak ettim bende uzun zamandir birseyler istiyorum ama yiyemem
Günü kapattım menü verim..
Kahvaltı 11 gibi
Az sütlü nescafe
Öğlen
2 haş yumurta
1 havuç rendesi limonlu
1 parça peynir
Akşam 18.30gibi...
200 gr kdr ızgara tavuk göğsü
Salata
Şu 2 yi geçti yatana kdr 3 ü geçer..
Spor da yapıcam inş sporsuz olmuyor..
Zipzip-
hiç olmamis canim hep tatli yiyosun yanlis seçimlerin var böyle gidemezsin olmaz,makarna da olmamis üzgünümBugünkü menüm.
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 salam 5 zeytin 1 rer domates salatalik 1 parmak kalınlığında kaşar peyniri
Öğlen tatlı
Arada Nescafe
Akşam 1 tabak makarna 1 tabak tavuk sote 3 bardak ayran
Su 2 lt olur yatana kadar
Spor : 12 den 7 ye kadar temizlik yaptım bugünlerde temizlikle uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?