Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sen kilo almaya mı vermeye mi uğraşıyorsun
Tatlı olmamış miktarını da yazmamışsın baya yedin belli ki Akşam da bi tabak makarna fazla. Ekmekle aran yokmuydu sanki. Menülerine tam buğday ya da tahıllı ekmek eklesen bence daha iyi olur

Salamı hayatindan çıkar işlem gormus yiyecekler sıkıntılı canım bizimde cocuklar sevdiği için ara sıra alıyorum tadını unuttum tatlı olmamış makarna.1 tabak akşam için olmamış öğlen yeseydin ama 4 kaşık sadece

Bizim evde de pişmiyor eşim hiiç yemez. Bende diyette olduğum için yemiyorum kızıma da pek yapmam en son ne zaman yaptığımı bile hatırlamıyorum. Ama canım salçalı makarna istiyo
Yeme.yeme.bosver tadi aynı değişmedi mezun olunca karşılıklı yeriz hem yiyemezsinki Ahmet abim küser

Yeme.yeme.bosver tadi aynı değişmedi mezun olunca karşılıklı yeriz hem yiyemezsinki Ahmet abim küser

Ahmet abi falan kalmadı Kahvaltıda çay içtim akşam da yemeğin peşine çay içtim kuru üzüm yedim. O şekilde beslenmeye çalışacağım ama birebir uymayacağım.

Akşam menüm dürümlu çiğ köfte ayran. 2 litre su içtim. Yarım saat eliptik bisiklete bindim 120 puan. Bugün şehir dışında işlerim olduğu için pek spor yapamadım

Menülerini toplu yazman gerekiyor canım.
Tarih
Sabah saat

Öğle saat

Akşam şeklinde en sona da su ve spor eklemelisin.

Afiyet olsun cancan bana menü biraz geniş gibi geldi ne dersin

Bravo isveçe devam harika

Canım yaa çok yorum almışın zaten ben yorumlamıyım sende durumun farkındasındır

Afiyet olsun

Afiyet olsun cancan bana menü biraz geniş gibi geldi ne dersin

Bravo isveçe devam harika

Canım yaa çok yorum almışın zaten ben yorumlamıyım sende durumun farkındasındır

Afiyet olsun ❤
Geniş yazdim ondandir
Birgün meyve yiyim dedim sorun oldu sanirim,yemek yicektim calori bakımından ayniya denk geldi ama neyse artik bidaha yemeyiz

Bugünkü raporum

Daha fazla karatay usulü beslenmeye çalışıcam

Sabah 10.00
2 haşlak yumurta
2 parmak b peynir
3 zeytin
2 ceviz
Bol söğüş

Akşam 19.00
4 ızgara köfte
Patlıcan kabak sebze ızgara
Yoğurt soslu kıvırcık salata
Yanında ayıp bir içecek

Gün içinde 1 beyaz çay
Muhtemelen birazdan filtre kahve içerim
2-2,5 lt su

Spor
30 dak eliptik. 120p
240 mekik. 40p
10 dak kalça 60p
27 dak jillian 162p
Kuvvet antrenmanı 14 dak 112p

TOplam 494 p
Daha fazla eliptik yapamam

Ayıp içecek de ne ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…