Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yine birinciyiz tebrik ediyorum tüm grup arkadaşlarımı ve kendimi de tabi.kimse vermemiş ama ben menümü yazyım yine:
sabah
1 dilim beyaz peynir
2 zeytim
bir dilim ekmek
şekersiz çay

öğle
4-5 çatal makarna
domates,salatalık

ara
4-5 kaşık dondurma(maalesef)

akşam
1 küçük dilim börek
yarım kase yayla çorbası

iyi geceler kızlar

öncelikle tüm takımı tebrik ediyorumm birincilkten dolayıı :içelim:

gözdeciğimi tebrik ediyorum bireysel başarısından dolayııı Şeniz

gelel,m banaa tüm gün temizlik yaptımm :bbo:

bayabi yoruldumm -tatlicadiarzu-

gelelim listemeee sabah kaysı kurusu bir tane normal kaysı iki üç tane iki üç te kirazz a.s

öğleyin hatta tüm gün temizlik yaparken masanın üzerine koyduğum bir tabak yeşil eriği gir çık bitirdimm

akşam çok az yağla patatest salatası bir porsiyon taze fasulyee bol yeşillik soğan biber bir dilim uno liht ekmekk a.s

bu günlük bu kadar kızlarrr sositososito

günaydınlar herkeslere
bgün c.tesi gün içinde uğrayabilirmiyim uğraymam mı bilemiyorum onun için hemen ekleyim dünkü yediklerimi:
sabah09.00:1elma,4-5kuru kayısı
öğe 13.30:4yk mantar kavurma,salata,1kase keten tohumlu yoğur
akşam 17.30:4yk mantar kavurma,2kaşık yoğurt(yarım saat kestirdim kalktımkurt gibi acıkmışım ara yapmak yerine yemeğimi yedim.)
20.001avuç kabuklu badem(bu olmamalıydı aslında

günaydın takımcığım . 1.liğimizi tebrik ediyorum . simoşum seninde ikinciliğini kutluyorum tatlım .

günaydın 6.takımın fıstık kızları...hepinizi kutluyorum süpersiniz:lepi::lepi:

gözdemciğim senide özellikle tebrik ediyorum tatlışımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kübişimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elifcim günaydın,cumartesi çalışmak hiç çekilmiyo ama umarum neşeli ve güzel bi gün olurkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın takımcığım . 1.liğimizi tebrik ediyorum . simoşum seninde ikinciliğini kutluyorum tatlım .

günaydın nazlıcımmŞenizŞeniz

günaydın kirazım

hava güzel, 1 kilocuk gitmiş benden ohh keyfim yerinde

gerçi dişim sızlıyor ve kocişim bugün çalışıyor ama napalım olsun

hava çok güzel iş çıkışı güzel bir temizlik yapçam

yarın da kocişle gezeriz opuyorumnanaktan

günaydın elifim . akşam arkadaşımızın düğünü var bende eve gidip ütü falan yapıcam daha sonra kuaföre falan giderim . benim kocamda çalışıyor akşam 19:00 a kadar .

ohh ne güzel elifim...bendende salı ya göre 1,5 kilocuk gitmiş...76,600 üm şu andakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2...benim sefgilim evde şu anda ben işteyim yaa.lmaz:..üstelik ayrıyızz..gelde neşeli oll:umursamaz::umursamaz:

enişteyle nasıl tanıztınız kiraz . enişte farklı bir şehirde yaşıyor sanırım . olsun 12 haziranda gelecekmiş kendini o gün hazırla tatlım .

günaydın fıstıklarımm :içelim:

yoğun birgün e start verdim bendee akşam yemekli misafirim varrr
sizleri seviyorumm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…