- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Katılıyorum işte.. Maşallah takım kalabalık biraz takip edemiyorum ama birbirimize fikir vermiyo muyuz tüyo falan.. bak ben mesela sizin için kendimi feda edip isveç vatandaşlığına geçtimSankim kendi çok katiliyormuşta muhabbete
İyi ettin tebrik ederim davet ettigin de sizin oralimiKatılıyorum işte.. Maşallah takım kalabalık biraz takip edemiyorum ama birbirimize fikir vermiyo muyuz tüyo falan.. bak ben mesela sizin için kendimi feda edip isveç vatandaşlığına geçtim
Gülümsem iyi ki çağırdın kuzum...
Geçmiş olsun ablacım sabah beri aklımdasın hep unuttum.etiket yapmayı dedim bakım napiyosun abla çoğu gitti azı kaldı diyelim iki ayağım.bir pabuca girmek üzere henüz girmedi rahatim akşam akşam canım sıkıldı orası ayrı ev sahibi hanım yüzünden neyse boşver sen gel yanımda otur yeter ben yaparım gerisini sana iş yaptirirmiyim hiçGülümsem iyi ki çağırdın kuzum...
Dün bütün gün hapsurdum gözümden burnumdan yaş eksik olmadı. Rinit alerjim var. Bir anda geliyor mahvedip gidiyor. Şimdi yüzüme bak dünden eser yok... Bir günlük mesele...
Onun dışında iyiyim kuzum...ayağı yanık tavuk gibi gezip duruyorum...
Sen nasılsın kolileme işi devam ediyor mu? Yardıma ihtiyacın var mı
Bacım kızz..İyi ettin tebrik ederim davet ettigin de sizin oralimi
Ana vallamiiii.he yeni dugun olan kız gel gel yabancı degilmissin gel hele bak ne diycemBacım kızz..
Bende acıktım.zibardim yatiyom get yatKarnım gurulduyoooooo... gidim yarım kaza olmadan
Yeni ev sahibi mi eskisi mi sorun çıkardı...Geçmiş olsun ablacım sabah beri aklımdasın hep unuttum.etiket yapmayı dedim bakım napiyosun abla çoğu gitti azı kaldı diyelim iki ayağım.bir pabuca girmek üzere henüz girmedi rahatim akşam akşam canım sıkıldı orası ayrı ev sahibi hanım yüzünden neyse boşver sen gel yanımda otur yeter ben yaparım gerisini sana iş yaptirirmiyim hiç
Yeni ev sahibi abla eskisi şeker gibi adam sıkıntısı yok bize sardim abla gazeteye sonrada koliledim bir guzel eşim halıları sitreçle sardı görende şehir dışına gidiyoruz zannederYeni ev sahibi mi eskisi mi sorun çıkardı...
Bak merak ettim şimdi..
Gelmişken mutfağa yardım etseydim keşke bardakları gazete veya peceteye sardin mı
Canım yenisi seni pek sevdiydi...zaten bu çabuk kanı kaynayanlardan korkacaksın...Yeni ev sahibi abla eskisi şeker gibi adam sıkıntısı yok bize sardim abla gazeteye sonrada koliledim bir guzel eşim halıları sitreçle sardı görende şehir dışına gidiyoruz zannederyıkanacak herşeyi yıkadım ufak tefek şeyler kaldı onlarda zamanla olacak işler kullandigim malzemeler elimin altında.dursun lar
Yok kız ben kendim için diyorumKız sus zatı zor ikna oldu kafasını kristirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?