- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun guzel menü sporda yürüyüs yapmissin zaten sadece Fanta guzel gelmedi oda mangalın yaninda guzel gidiyo onun disinda sıkıntı yokk1 haziran menü
Sabah:sütlü kahve tavada yumurta marul salatalık domates peynir zeytin 5 fındık çay
Ara:bir avuç kiraz
Aksam üstü:mangalda pişmiş 3 köfte koz patlican salatası yoğurt lahana salatası çay
Yatmadan önce:kayısılı yeşil çay
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 litreyi geçti biraz 1 bardak fantaZipzip-
Dun cok yorilmusum daha yeni yeni kendime geliyorumÇokkkk şişmisim bir tartiya baktimkiii 70 olmusum şasrirdim ceviz findik fazla geldi bana heralde aliskin degilim çokta yemeye gitti bakalim cumaya kadar,sen naptin canim yorulmussun neler yaptiniz
Aynen canim hiç sevmem normalde mangal sırasında canim çektiAfiyet olsun guzel menü sporda yürüyüs yapmissin zaten sadece Fanta guzel gelmedi oda mangalın yaninda guzel gidiyo onun disinda sıkıntı yokk
Evet hava burdada yagmurlu ne kadar kalicaksiniz orda uzun surelimi gittinizDun cok yorilmusum daha yeni yeni kendime geliyorum
Dun Biber,fasulye, bal kabagi ektik canim onun disinda gereksiz bir suru is yaptim 10 da uyumusum aksam :))
bugun de hava yagmurlu pek isimiz yok az yurumeyi düşünüyorum
Hoşgeldin canim ❤Ahahahah peşimi bırak ablamyeni gelinim ben yiyeceğim
Bu güzel menüye, yürüyüşe fanta yakışmamış hiç.1 haziran menü
Sabah:sütlü kahve tavada yumurta marul salatalık domates peynir zeytin 5 fındık çay
Ara:bir avuç kiraz
Aksam üstü:mangalda pişmiş 3 köfte koz patlican salatası yoğurt lahana salatası çay
Yatmadan önce:kayısılı yeşil çay
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 litreyi geçti biraz 1 bardak fantaZipzip-
İyi geceler.. yarın isveçin en zor günü olabilir..
Makarnayı öğlen yiyip lapayi akşama biraksaydin keşke börek olmamis çünkü karbon olduğu için yine aciktirdi seni oglen çorba protein salata yoğurt akşam sebze ağırlıklı beslen zamanla düzelecektir ben aslında başlarda hiç zorlanmadim hemen alistim stresten sürekli ne yesem diye düşünüyorsun sanırım dersler yüzünden zamanla olacaktır pes.etmeGünaydın dün menümü yazamadımZipzip-
Sabah
Peynir
Ekmek
1 dilim ekmek
Öğlen
Yulaf lapası
Ara
2 dilim börek
Akşam
Çorba
Çok az makarna
Buraya yazmaya başladıkça ne kadar sağlıksız beslendiğimi daha iyi anlamaya başladım. Ama şu açlık beni bitiriyor. Ders çalışamıyorum dikkatimi toparlayamiyorum sürekli ne yiyeceğim diye kafamda bu da beni mutsuz ve huzursuz ediyor.
Ocak başında sen yaptiysan insanın içi yanıyor abla bende evde lahmacun yapmıştım kokudan doydum ama 3 bardak cola içmiştimAynen canim hiç sevmem normalde mangal sırasında canim çekti
Yanında goturmedinmi magduremisin2 gundur tartisiz yasiyorum tartidan uzak durmak cokk zor
Yanimda goturebilirdim evde 2 tarti vardı canımda uğraşmayayim dedimYanında goturmedinmi magduremisin
Günaydın canım ❤Gunaydinnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrr
Günaydın ablaOfff yazdım yazdım gitti
Ben bavula ilk tartı koydugum için eksiklik hissederim çocuğumu eve hapis edip.gidiyom.gibiYanimda goturebilirdim evde 2 tarti vardı canımda uğraşmayayim dedim
O kadar cok eşya doldu ki araba tarti da kalsin dedim :)
Günaydın canım ❤
Offf yazdım yazdım gitti
Sağlık olsun abla sıkma.caniniMenüleri okudum cevaplıyodum ne güzwl sonda gitti
Tekrar başa dönemiycem çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?