Belki gunde 10 defa tartilma aliskanligim.gider bu sayedeBen bavula ilk tartı koydugum için eksiklik hissederim çocuğumu eve hapis edip.gidiyom.gibi
Boyle bir durumda geri tuşuna bas ablacim hemen belki gelir ama.mesaj yazdiktan sonra gelmez artıkMenüleri okudum cevaplıyodum ne güzwl sonda gitti
Tekrar başa dönemiycem çok üzgünüm
10 mu yok.daha neler ben sadece sabahları wc sonrası aç karnına tartiliyorum akşama hayatta tartilmam 1 kilo fazla çıkıyor durduk yere niye moralini bozuyorsun o zaman iyiki getirmemissin kaç gün kalacaksınız köydeBelki gunde 10 defa tartilma aliskanligim.gider bu sayede
Boyle bir durumda geri tuşuna bas ablacim hemen belki gelir ama.mesaj yazdiktan sonra gelmez artık
Hic belli degil canim 1 hafta ile 1 ay arasi degisebilir10 mu yok.daha neler ben sadece sabahları wc sonrası aç karnına tartiliyorum akşama hayatta tartilmam 1 kilo fazla çıkıyor durduk yere niye moralini bozuyorsun o zaman iyiki getirmemissin kaç gün kalacaksınız köyde
Sende olmasa canımGünaydın isveççim , her daim yanındayım unutma geldin buraya kadar, çektiğin zahmetler boşa gitmesin
Lahanayı ince ince doğrayıp yıkıyorum sonra tuz limon suyu biraz sirke ve zeytinyağı ekleyip iyice yoğuruyorum içine yeşil soğanda çok yakışıyoBu güzel menüye, yürüyüşe fanta yakışmamış hiç.
Lahana salatasını nasıl yapıyorsun?
1 haziran menüsü
Kahvaltı 12
1 kaşarlı tost
3 zeytin
Domates, salatalık
Ara 16
6 erik
Akşam 19
1 kepçe mercimek çorbası
Bir porsiyon fırında patatesli tavuk
4 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
3 lt su
Spor yapamadım
Ya ben çok zorlanıyorum nedense. Akşama kadar dayanıyorum akşam sanki şekerim düşüyor yemeklere saldırıyorum. Tabağıma bir iki ekliyorum mutlaka, belirlediğimden fazla yiyorum.
Zipzip- madamhd
Bugün ki menüm
Sabah (10.30)
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 ceviz
- 1 domates salatalık
- 1 çk tereyağ
- 1 dilim ekmek
- yeşilçay
Ara (13.00 ve 17.00)
- sade Türk kahvesi
- 1 kf leblebi
Akşam (19.00)
- 1 kepçe erişte çorbası
- 5 kaşık ıspanak
- 1 kase salata
- 2 küçük üçgen karpuz
- 1 kaşık yoğurt (herşeyi yazdım)
Ara (20.30-22.00)
- sade Türk kahvesi
- 2 b çay
- maden suyu
Su: 2 kt
Spor
- (sabah) 10 dk yoga (20p)+30 dk leslie (120p)+10 dk karın (20p)
- (gün boyu) 10.000 adım (150p)
- (akşam) 5 dk koşu (20p)+250 ip (50p)+ 30 dk egzersiz (60p)+20 dk karın bel (40p)+10 dk yoga (20p)
Toplam: 500 pZipzip-
Günaydın dün menümü yazamadımZipzip-
Sabah
Peynir
Ekmek
1 dilim ekmek
Öğlen
Yulaf lapası
Ara
2 dilim börek
Akşam
Çorba
Çok az makarna
Buraya yazmaya başladıkça ne kadar sağlıksız beslendiğimi daha iyi anlamaya başladım. Ama şu açlık beni bitiriyor. Ders çalışamıyorum dikkatimi toparlayamiyorum sürekli ne yiyeceğim diye kafamda bu da beni mutsuz ve huzursuz ediyor.
1 haziran
Kahvaltı
1 h.yumurta
Peynir
4 zeytin
1 tatlı kş bal
2 dilim karpuz
2 dilim ekmek
Ara
1 br süt
Ara
2 çilek
2 erik
Akşam
3 biber dolması
1 kase tarhana çorbası
Salata
1 br ayran
1 fincan sütlü nescafe
1 avuç kuruyemiş
60 dk eliptik 240
2 saat yürüyüş 120
2 saat temizlik 60
420 puan
Zipzip-
01.06.2020 menüsü
Sabah
2 adet Haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
Yeşil çay
Ara
Yer fıstığı (3 adet)
Öğle
Yoğurt , 3 kaşık bulgur pilavı
Ara
Ceviz(1 adet),yerfıstığı(2 adet)
Akşam
1 yemek tabağı kuru fasulye
Maden suyu
Akşam yemeğinden sonra 1 bardak açık siyah
çay.
2 litre su
40 dk tempolu yürüyüş
40 adet Kol çalışma( dumbıl)
40 adet bel çevirme
20 mekik
15 squat
1 haziran menü
Sabah:sütlü kahve tavada yumurta marul salatalık domates peynir zeytin 5 fındık çay
Ara:bir avuç kiraz
Aksam üstü:mangalda pişmiş 3 köfte koz patlican salatası yoğurt lahana salatası çay
Yatmadan önce:kayısılı yeşil çay
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 litreyi geçti biraz 1 bardak fantaZipzip-
Sağol canım.Akşam yemeğinde yemeğin sadece tavuğundan alsaydın patates olmasaydı keşke çünkü çorba ve bulgur pilavı karbon zaten. Diyetisyeni bıraktın mı?
Menün de sporun da çok güzel canım afiyet olsun. Sadece kahvaltıda dünde tereyağı yedin diye hatırlıyorum arada bir olur ama hergün olmamalı
Acıktıkça karbon yemişsin. Karbon yedikçe acıkmışsınHergün sebze ve protein yemeğe çalış mutlaka.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel
Menü güzel spor da çok iyi bide yemek saatlerini de yazarsan on numara olur
Menü çok güzel de ablacım o fanta bozmuş maalesef
Akşama bi çorba falan da ekleseydin canım çok az olmuş afiyet olsun
Hiç fark etmez spordan sonra 2 saat yememek gerekiyor canım ben spor salonuna.aç gidiyordum gelince 2 saat sonra kahvaltı yapiyordum hocamız oyle.dedi kahvaltıdan en az 1 saat sonra spor yapabilirsin aklında bulunsunBugün yürüyüşümü dışarda parkta yaptım . Yeni geldim yürüyüşten önce kahvaltımı yapmıştım. Hergün sabah dışarıda yapmayı istiyorum. Tempolu yürüyüş. Kahvaltıyı yürüyüşe çıkmadan mı yapmak gerek. Gelince mi?
Bebeğim İsveç sağlığına zarar vermesin ...İyi geceler.. yarın isveçin en zor günü olabilir..
İnş vermez cnm.. özel bir program ya.. et var salata tavuk meyve yoğurt.. ekmek bile var.. sadece azlarBebeğim İsveç sağlığına zarar vermesin ...
Dikkat et .
Çok güzelmiş...İnş vermez cnm.. özel bir program ya.. et var salata tavuk meyve yoğurt.. ekmek bile var.. sadece azlar
Kalkim de yeşil çay demliyim
Evet malesef gün içinde biraz daha fazla yiyeceğim belki işe yarar.Dönem dönem bendede oluyor şuan o donemdeyim mesela kahvaltı çok güzel ama akşam olunca içimden canavar çıkıyor sanki
Aslında tam anlamıyla bırakmadım bulgur ve patatesi ölçülü yeseydim diyetisyen listesine uyuyordum. Diyetisyen listesinde Öğle yemeği var onu yemiyorum. Geç kahvaltı yapıyorum bugün onu soracağım.Sağol canım
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Menü ve sporu beğendim
Çaysız adla olmaz
Afiyet olsun canım güzel menü ama spor yok
Bol karbonlu bir menü olmuş, diyetisyen menüsünü bıraktın mı? Ara da ki erik yanın da süt ya da yoğurt yeseydin şekerini dengeler akşama çok acıkmazdın.
Menüyü ve sporu beğendim. Akşam yediğin yoğurdun içine pul biber zencefil, zerdeçal da ekleseydin yoğurt kürü yapmış olurdun
Sürekli karbonhidrat yemişsin, bu yüzden acıkıyorsun ve aklın hep yemeklerde oluyor.
Sabah mutlaka yumurta ve domates salatalık vs olsa, öğlen yulaf lapası yerine proteinli bir yemek olsa, ara da ki börekler zaten hiç diyete uygun değil, akşam da çorba salata yoğurt varsa bir kaç kaşık sebze yemeği olsa hem acıkmazsın hem sağlıklı bir beslenme olur
Yediğin saatleri de yazarsan çok iyi olur.
Güzel menü, saatleri ne zamandı
O iki ara da ki meyve ve süt birleşip tek ara olsa süper olurmuş
Sporun çok iyi
Diyetisyenle görüşmelerim bitti ama listeyle devam edebilirimAkşam yemeğinde yemeğin sadece tavuğundan alsaydın patates olmasaydı keşke çünkü çorba ve bulgur pilavı karbon zaten. Diyetisyeni bıraktın mı?
Menün de sporun da çok güzel canım afiyet olsun. Sadece kahvaltıda dünde tereyağı yedin diye hatırlıyorum arada bir olur ama hergün olmamalı
Acıktıkça karbon yemişsin. Karbon yedikçe acıkmışsınHergün sebze ve protein yemeğe çalış mutlaka.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel
Menü güzel spor da çok iyi bide yemek saatlerini de yazarsan on numara olur
Menü çok güzel de ablacım o fanta bozmuş maalesef
Akşama bi çorba falan da ekleseydin canım çok az olmuş afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?