Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bavula ilk tartı koydugum için eksiklik hissederim çocuğumu eve hapis edip.gidiyom.gibi
Belki gunde 10 defa tartilma aliskanligim.gider bu sayede
Menüleri okudum cevaplıyodum ne güzwl sonda gitti
Tekrar başa dönemiycem çok üzgünüm
Boyle bir durumda geri tuşuna bas ablacim hemen belki gelir ama.mesaj yazdiktan sonra gelmez artık

Belki gunde 10 defa tartilma aliskanligim.gider bu sayede

Boyle bir durumda geri tuşuna bas ablacim hemen belki gelir ama.mesaj yazdiktan sonra gelmez artık
10 mu yok.daha neler ben sadece sabahları wc sonrası aç karnına tartiliyorum akşama hayatta tartilmam 1 kilo fazla çıkıyor durduk yere niye moralini bozuyorsun o zaman iyiki getirmemissin kaç gün kalacaksınız köyde

Hic belli degil canim 1 hafta ile 1 ay arasi degisebilir

Yürüyüşun normal mi tempolu mu canim

Bu güzel menüye, yürüyüşe fanta yakışmamış hiç.
Lahana salatasını nasıl yapıyorsun?
Lahanayı ince ince doğrayıp yıkıyorum sonra tuz limon suyu biraz sirke ve zeytinyağı ekleyip iyice yoğuruyorum içine yeşil soğanda çok yakışıyo

Akşam yemeğinde yemeğin sadece tavuğundan alsaydın patates olmasaydı keşke çünkü çorba ve bulgur pilavı karbon zaten. Diyetisyeni bıraktın mı?

Menün de sporun da çok güzel canım afiyet olsun. Sadece kahvaltıda dünde tereyağı yedin diye hatırlıyorum arada bir olur ama hergün olmamalı

Acıktıkça karbon yemişsin. Karbon yedikçe acıkmışsın Hergün sebze ve protein yemeğe çalış mutlaka.

Afiyet olsun canım menü de spor da güzel

Menü güzel spor da çok iyi bide yemek saatlerini de yazarsan on numara olur

Menü çok güzel de ablacım o fanta bozmuş maalesef

Akşama bi çorba falan da ekleseydin canım çok az olmuş afiyet olsun

Sağol canım.

Hiç fark etmez spordan sonra 2 saat yememek gerekiyor canım ben spor salonuna.aç gidiyordum gelince 2 saat sonra kahvaltı yapiyordum hocamız oyle.dedi kahvaltıdan en az 1 saat sonra spor yapabilirsin aklında bulunsun

İnş vermez cnm.. özel bir program ya.. et var salata tavuk meyve yoğurt.. ekmek bile var.. sadece azlar
Kalkim de yeşil çay demliyim
Çok güzelmiş...
İsveç diyeti deyince aklıma bol nescafeli diyet geliyor....yıllar yillaaar önce yapmıştım ondan hatira kaldı bana uyanır uyanmaz sade nescafe içme huyu....

Dönem dönem bendede oluyor şuan o donemdeyim mesela kahvaltı çok güzel ama akşam olunca içimden canavar çıkıyor sanki
Evet malesef gün içinde biraz daha fazla yiyeceğim belki işe yarar.
Aslında tam anlamıyla bırakmadım bulgur ve patatesi ölçülü yeseydim diyetisyen listesine uyuyordum. Diyetisyen listesinde Öğle yemeği var onu yemiyorum. Geç kahvaltı yapıyorum bugün onu soracağım.
Diyetisyenle görüşmelerim bitti ama listeyle devam edebilirim

Nego Gulumse24 madamhd kizlar çok teşekkür ederim yorumlariniz için çok çok haklisiniz karbonhidrat çok alıyorum yumurta yiyemiyorum sebze de Hiç sevmem hep bunlar sebep oluyor yeşillik et tavuk sevmem varsa yoksa karbonhidrat bu yüzdende hep halsizim hep kan değerlerim düşük. Düzelteceğim inşallah zamanla oturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…