- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ya sabah az sütlü nescafe baya iyiymiş ama tok tutuyor gerçekten..Çok güzelmiş...
İsveç diyeti deyince aklıma bol nescafeli diyet geliyor....yıllar yillaaar önce yapmıştım ondan hatira kaldı bana uyanır uyanmaz sade nescafe içme huyu....
Evet cevizli güzel gidiyor diye bi kaç yemiş olabilirim yağıAkşam yemeğinde yemeğin sadece tavuğundan alsaydın patates olmasaydı keşke çünkü çorba ve bulgur pilavı karbon zaten. Diyetisyeni bıraktın mı?
Menün de sporun da çok güzel canım afiyet olsun. Sadece kahvaltıda dünde tereyağı yedin diye hatırlıyorum arada bir olur ama hergün olmamalı
Acıktıkça karbon yemişsin. Karbon yedikçe acıkmışsınHergün sebze ve protein yemeğe çalış mutlaka.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel
Menü güzel spor da çok iyi bide yemek saatlerini de yazarsan on numara olur
Menü çok güzel de ablacım o fanta bozmuş maalesef
Akşama bi çorba falan da ekleseydin canım çok az olmuş afiyet olsun
Abla tam olarak ders olarak Ne çalışıyorsun kaçırdım sanırımNego @Gulumse25 madamhd kizlar çok teşekkür ederim yorumlariniz için çok çok haklisiniz karbonhidrat çok alıyorum yumurta yiyemiyorum sebze de Hiç sevmem hep bunlar sebep oluyor yeşillik et tavuk sevmem varsa yoksa karbonhidrat bu yüzdende hep halsizim hep kan değerlerim düşük. Düzelteceğim inşallah zamanla oturacak
Menü ve spor güzel01.06.2020 menüm
12.30
Salata üzerine haşlanmış tavuk
200 ml yoğurt
17.30
1 avuç beyaz leblebi
19.30
1 tane karnıyarık (patlıcan kızartma de
1 kase yoğurt
Su 2 litre
spor 1 saat açık Havada yürüyüş 30 dk leslie boostedZipzip- @Gulumse25
Oo çok güzele benziyor, denemem lazımLahanayı ince ince doğrayıp yıkıyorum sonra tuz limon suyu biraz sirke ve zeytinyağı ekleyip iyice yoğuruyorum içine yeşil soğanda çok yakışıyo
Anladım canımEvet malesef gün içinde biraz daha fazla yiyeceğim belki işe yarar.
Aslında tam anlamıyla bırakmadım bulgur ve patatesi ölçülü yeseydim diyetisyen listesine uyuyordum. Diyetisyen listesinde Öğle yemeği var onu yemiyorum. Geç kahvaltı yapıyorum bugün onu soracağım.
Diyetisyenle görüşmelerim bitti ama listeyle devam edebilirim
Seveceğin şekil de pişirip hayatına sokmaya çalış, sevmediğin yiyecekleriNego @Gulumse25 madamhd kizlar çok teşekkür ederim yorumlariniz için çok çok haklisiniz karbonhidrat çok alıyorum yumurta yiyemiyorum sebze de Hiç sevmem hep bunlar sebep oluyor yeşillik et tavuk sevmem varsa yoksa karbonhidrat bu yüzdende hep halsizim hep kan değerlerim düşük. Düzelteceğim inşallah zamanla oturacak
Hoş geldin hipomun kardeşiHoş bulduk teşekkürler
Çok istiyorum artık herşeyden yemeyi yavaşa yavaş yemeye başladım ama asla doyacak kadar yiyemiyorum o da zamanla olacak inşallahSeveceğin şekil de pişirip hayatına sokmaya çalış, sevmediğin yiyecekleri
Zamanla olacak
EeeeAna vallamiiii.he yeni dugun olan kız gel gel yabancı degilmissin gel hele bak ne diycembu ablan varya bu ablan
Hoş bulduk teşekkürlerHoş geldin hipomun kardeşi
Tempolu canımYürüyüşun normal mi tempolu mu canim
Akşam o kadar yorgundum ki ekmeğin arasına peynir koyup yemediğime dua ediyorumAkşam yemeğinde yemeğin sadece tavuğundan alsaydın patates olmasaydı keşke çünkü çorba ve bulgur pilavı karbon zaten. Diyetisyeni bıraktın mı?
Menün de sporun da çok güzel canım afiyet olsun. Sadece kahvaltıda dünde tereyağı yedin diye hatırlıyorum arada bir olur ama hergün olmamalı
Acıktıkça karbon yemişsin. Karbon yedikçe acıkmışsınHergün sebze ve protein yemeğe çalış mutlaka.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel
Menü güzel spor da çok iyi bide yemek saatlerini de yazarsan on numara olur
Menü çok güzel de ablacım o fanta bozmuş maalesef
Akşama bi çorba falan da ekleseydin canım çok az olmuş afiyet olsun
Salata iyi olabilirdi ama hemen hızlı hızlı yiyip yattım. Pazartesi sendromu beni böyle yapıyorMenü ve spor güzel
Akşam salata aradı gözlerim
Oo çok güzele benziyor, denemem lazımlahana dediğin peki beyaz lahana mı mor mu?
Anladım canım
Seveceğin şekil de pişirip hayatına sokmaya çalış, sevmediğin yiyecekleri
Zamanla olacak
Tamam canim nasil istersen ama deneme surecin uzar bilgin olsunZipzip- kaptan bananbir kaç gün izin ver hiç tadım yok 3 4 gundur sonra ben bir daha başlayayım grubu da kaybetmek istemiyorun
Hosgeldin canim ❤günaydın
o kadar yersen dönüp dolaşıp geleceğin yer burası olur tabi
biraz sizinle takılayımda ruhuma zayıflık bulaşsın
Günaydın canım ❤Günaydınlar herkesebu saat yürüdüm de geldim daha yuruyecektim de yağmur engel oldu
Ekmek yok ekmek yok, çıkar onu aklındanAkşam o kadar yorgundum ki ekmeğin arasına peynir koyup yemediğime dua ediyorum
Üye Adı | Cumartesi | pazar | Pazartesi | sali | carsamba | Persembe | cuma |
@Eliff Eylull | 750 | 240 | 450 | ||||
| 662 | 400 | 494 | ||||
| 200 | 164 | |||||
| 565 | 270 | 420 | ||||
| 135 | 235.5 | 60 | ||||
| 93 | 195 | 146.5 | ||||
| 255 | 375 | 275 | ||||
H hasbeenandgone | 66 | 45 | 75 | ||||
| 150 | 150 | |||||
N Nidsalii | 310 | 175 | 500 | ||||
| 75 | 105 | 120 | ||||
| 225 | 120 | |||||
| 90 | 194 | 119 | ||||
A Adaadanananana | 210 | ||||||
| 300 | ||||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?