Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet cevizli güzel gidiyor diye bi kaç yemiş olabilirim yağı bugün de yumurtaya katmış bulundum yarından itibaren ara veririm bazen hiç dikkat etmiyorum teşekkür ederim

Abla tam olarak ders olarak Ne çalışıyorsun kaçırdım sanırım dersle birlikte diyetine stresi olmuştur bende ilk zamanlarda çok dengesizleşmiştim sabahları kahvaltı konusunda yumurta dışında peynir zeytin yeşillik ağırlıklı yada esmer ekmekle tostlar çok iyi gelecektir o zaman daha iyi döndüğünü mutlaka farkedersin ders çalışma sıralarında arada yeşil çay leblebi azar miktarda meyveler Hem tok tutar Hem stresini alır akşamlarda yemek porsiyonları küçüktebilirsin protein olarak severmisin bilmiyorum ton balığı deneyebilirsin ara zamanlarda salatasını deneyebilirsin protein ihtiyacını karşılamış olur yemek sonrası yoğurt en iyisi birde akşamları ıhlamur içebilirsin strese çok iyi gelir rahatlatırçok konuşmuş olabilirim

Menü ve spor güzel
Akşam salata aradı gözlerim
Lahanayı ince ince doğrayıp yıkıyorum sonra tuz limon suyu biraz sirke ve zeytinyağı ekleyip iyice yoğuruyorum içine yeşil soğanda çok yakışıyo
Oo çok güzele benziyor, denemem lazım lahana dediğin peki beyaz lahana mı mor mu?
Anladım canım
Seveceğin şekil de pişirip hayatına sokmaya çalış, sevmediğin yiyecekleri
Zamanla olacak

1 haziran
09.00
Peynir
Yeşil zeytin
Yeşillik
Domates
Salatalık
1 tatlı kaşığı tereyağı
13.30
1 avuç içi kdr etli pide
2 adet közlenmiş patlıcan

Yarım közlenmiş domates
yeşillik
4 tane kırmızı erik
18.00
1 kase yoğurt
21.00
2 bardak rose şarap
Su 3.5 lt
Spor yok
Zipzip- H hasbeenandgone

Akşam o kadar yorgundum ki ekmeğin arasına peynir koyup yemediğime dua ediyorum

Salata iyi olabilirdi ama hemen hızlı hızlı yiyip yattım. Pazartesi sendromu beni böyle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…