bendemi gelim gızzzz sende beni teşvik ettin şimcik ganima girme burda yediğin içtiğini laf ediyorlar
Bende kendime çok güldümBenim telefonumda bir problem oldu sanırım, şimdi bilgisayara geçtim şimdilik sıkıntı yok şükür
çok sevdim, yoğurmak biraz yorucu olabilir ama lezzetli ellerine sağlık
aslında kalkar kalkmaz kardio yapmayı önerirler, tempolu yürüyüş de buna girer, güzel sporunu yaparsın sonra gelir kahvaltını yaparsın
ben mutlaka kahvaltı öncesi mutlaka yaparım kahvaltıdan 2-3 saat sonra yaparım ondan 1 saat sonra tekrar yapabilirim
bir de akşam yemekten 2 saat sonra eliptik
afiyet olsun fıstık, rose şarap içiyosun beni davet etmiyorsun bak alındım
gülümsecim 3 günde mi geçicen bi gülme geldi bana da
Film ama netflixte var başka yere düştü mü bilmiyorumöteki taraf mı ? dizi mi film mi bu duymadım adını da
Ay ben çok şişkoyumda seni bilmemaaaaaaaa yoummmmmmmm
hepimiz şişkoysak demek ki
Bende kendime çok güldümolsun benimkide bir umut iste iki tane keş var takımda nefesinizle bizide sarhoş etmeyinde
Film ama netflixte var başka yere düştü mü bilmiyorum
Pro olmak icin ugrasmam lazim ama eylulle biliyosunki yapamiyorum benden önce olman dilegiyle sevinirimcanim
canım bizde kahvaltı 10 10.30 arası olurSağol canım
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Menü ve sporu beğendim
Çaysız adla olmaz
Afiyet olsun canım güzel menü ama spor yok
Bol karbonlu bir menü olmuş, diyetisyen menüsünü bıraktın mı? Ara da ki erik yanın da süt ya da yoğurt yeseydin şekerini dengeler akşama çok acıkmazdın.
Menüyü ve sporu beğendim. Akşam yediğin yoğurdun içine pul biber zencefil, zerdeçal da ekleseydin yoğurt kürü yapmış olurdun
Sürekli karbonhidrat yemişsin, bu yüzden acıkıyorsun ve aklın hep yemeklerde oluyor.
Sabah mutlaka yumurta ve domates salatalık vs olsa, öğlen yulaf lapası yerine proteinli bir yemek olsa, ara da ki börekler zaten hiç diyete uygun değil, akşam da çorba salata yoğurt varsa bir kaç kaşık sebze yemeği olsa hem acıkmazsın hem sağlıklı bir beslenme olur
Yediğin saatleri de yazarsan çok iyi olur.
Güzel menü, saatleri ne zamandı
O iki ara da ki meyve ve süt birleşip tek ara olsa süper olurmuş
Sporun çok iyi
Pro olmak icin ugrasmam lazim ama eylulle biliyosunki yapamiyorum benden önce olman dilegiyle sevinirimcanimGönlümün cisisin
Abla benim dedem annemin babası rakı içerdi onun yüzünden çok tek ayak üstünde durmusumdur küçükken Allah'tan senin zararın kendineçakırkeyif olursunuz fena mı ? tüm stres dert tasa gider , fazlası değil tabi 1 veya 2 kadeh. Benim için haftada bir kez
Ablacım 50 TL karşılığında ala biliyorsun pro olunca sayfada kimler var kimler misafir göre biliyorsun başka sayfalarda görünmeden takıla biliyorsun başkada ne gibi özellikleri var prolara sormak lazımpro olmanın ne avantajları var bir de pro olma yolları neler ?
Abla randevu sistemi kalktimi kuaförlerdekızlar artık normalleşme başladı ya, ben de bugün kuaföre gidip insana benziycem saçlarım korkunç durumda
bu ay da güzel bi kilo versem de yavaş yavaş insan içine çıkarım
Bende olsam keske gruplara girsem gecen girdim hemen hosgeldin dedilerAblacım 50 TL karşılığında ala biliyorsun pro olunca sayfada kimler var kimler misafir göre biliyorsun başka sayfalarda görünmeden takıla biliyorsun başkada ne gibi özellikleri var prolara sormak lazım
pro olmanın ne avantajları var bir de pro olma yolları neler ?
Toton açıkta kaldı yakalandin deseneBende olsam keske gruplara girsem gecen girdim hemen hosgeldin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?