hani haftanın hareketi seçilecekti ???? ne oldu ????Toplamda 7 Takim var zaten abla uzun zamandir en hareketli takimlardan biriyiz bazen durgunlastigimiz donemler olsada guzel ilerliyoruz
5.takimda cok eglenceli bazen okuyorum kendi aralarinda spor yarisi yapiyorlar sonucu aksam paylaşıyorlar
Bir gun adim ,bir gun ziplama gunu yapiyorlar
Ben ilk basını izledim biraz sıkıcı geldiyaa aşk 101in müzikleriyle eliptik yapıyorum
bayıldım ben
Aksam konuşalim ablacim seninde onerin olursa o hareketi yapalimhani haftanın hareketi seçilecekti ???? ne oldu ????
Aslında genel olarak hepimiz karın ve popo dan şikayetçiyiz ya da karın belki daha fazla neyse
ona göre herkesinde yararına olacak bi hareket belirlesek ya insana daha şevk gelir.
Uzaylı gibiler deseneGecen hafta kardesim gitmisti bostu saclarini kestirmis ama mahallede oldugu icinde olabilir
Daha hareketli yerler de randevu devam ediyor olabilir
Tulum ve maske ile çalışıyormuş
Allahım genede 1.yiz isteee kim nederse desin kilolar degilde ziyaretciler yarışıyor sankim
Virüs bitsin gidelim çay neyim içmeye ikram falan olursa ben sizin yerinize kendimi feda ederimGezinebilirsin canim ben ilk girdiğimde tum takimlari geziyordum
Bir ara 4.takimin ziyaretine gitmistik tum takim olarak
En çok beni sevdin geldin demi ablaburdan daha eğlenceli takım olacağını düşünmüyorum, daha hiç takıma girmeden şöyle en aktiflerin son 2-3 sayfasına bakmıştım,
burası cazipti, yine çok bi fark olacağını zannetmem bi boşlukta giderim belki
SeneneeBen gidimmm bi bakayimnediyolar bizden giden kaçanlar varmi bakim biiii npaiyolar
Tamamyaaaaa gitmiyom korkuyom elifeylul elifeylul deyip seslenince keşke hayalet casper olsamSenenee
Asıl diyet yapan onlar desene biz iki ileri bı geri horon tepiyozToplamda 7 Takim var zaten abla uzun zamandir en hareketli takimlardan biriyiz bazen durgunlastigimiz donemler olsada guzel ilerliyoruz
5.takimda cok eglenceli bazen okuyorum kendi aralarinda spor yarisi yapiyorlar sonucu aksam paylaşıyorlar
Bir gun adim ,bir gun ziplama gunu yapiyorlar
Bu hafta demiştim ama sanırım bu ay taze fasulye ayı olacaktaze fasulye pişirdim bu arada akşam menü hazır
birazdan da jillianı ziyaret ediyim bakim
görüşürüz fıstıklar
Vuuuuuuuuhuuu seviliyoruz be kahretsin güzeliz
Gecen yaptim dun pazardan gene aldim severimdeBu hafta demiştim ama sanırım bu ay taze fasulye ayı olacak
Benim dolapta var ama.tazesini bol soğanlı domatesli zeytin yağlı çok severimGecen yaptim dun pazardan gene aldim severimde
Bende öyle yaparim başka turlu yemezler bizdeBenim dolapta var ama.tazesini bol soğanlı domatesli zeytin yağlı çok severim
Bugün yaptığım gibi gelince çok su içiyorum. Yemekten ziyade suyu daha çok arıyorum. Yürürken içtiğim haldehafif bir kahvaltı yap cık canım çok acıkıp gelince çok yiyebilirsin
Gelince de ara öğün yaparsın
Otururken nasil toparkancan sen hadi biranonce toplan git yerleş bittsinMillet aramis diyo gelip toparlanmana yardım edelim oturuyorum oturmaya mı yardım edecekler
Allah o aşkı banada versin aminnnBugün yaptığım gibi gelince çok su içiyorum. Yemekten ziyade suyu daha çok arıyorum. Yürürken içtiğim halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?