Abla benim dedem annemin babası rakı içerdi onun yüzünden çok tek ayak üstünde durmusumdur küçükken Allah'tan senin zararın kendine
Biyere sokamadim o totoyu devekusus gibiToton açıkta kaldı yakalandin desene
Abla randevu sistemi kalktimi kuaförlerde
Ben kız da almis bugün lazere gitme diyorum ama dinlemiyoyok canım randevulu maskeli gidiyosun yiyecek içecek bişey ikram edilmiyor birde metrekareye göre insan alınıyor
dün sabah aldım randevuyu bugün 3e
Biyere sokamadim o totoyu devekusus gibi
Gecen hafta kardesim gitmisti bostu saclarini kestirmis ama mahallede oldugu icinde olabilirAbla randevu sistemi kalktimi kuaförlerde
Gitttt sen ben geldim kizlar merhaba deee ben diyemeden kactim adimi sesleninceşimdi gitsem diğer gruplara öyle gezinsem mesala, etik değil mi ? ne var bir ziyarete geldim desek olmaz mı yani
Ben kız da almis bugün lazere gitme diyorum ama dinlemiyo
Ben daha onu izlemedim ama izlemek istiyorum aslında bugun başlayabilirim ama öteki taraf güzeldi değişik yapmıslarben türk olarak en son Atiye ve aşk101 i izledim.
Aşk 101'e bayıldım, biran önce devamı gelsin istiyorum
Gezinebilirsin canim ben ilk girdiğimde tum takimlari geziyordumşimdi gitsem diğer gruplara öyle gezinsem mesala, etik değil mi ? ne var bir ziyarete geldim desek olmaz mı yani
hafif bir kahvaltı yap cık canım çok acıkıp gelince çok yiyebilirsinBugün yürüyüşümü dışarda parkta yaptım . Yeni geldim yürüyüşten önce kahvaltımı yapmıştım. Hergün sabah dışarıda yapmayı istiyorum. Tempolu yürüyüş. Kahvaltıyı yürüyüşe çıkmadan mı yapmak gerek. Gelince mi?
yaa aşk 101in müzikleriyle eliptik yapıyorumBen daha onu izlemedim ama izlemek istiyorum aslında bugun başlayabilirim ama öteki taraf güzeldi değişik yapmıslar
inşallah birsey olmaz canimyaaa artik yapcak birsey yokkk gidilip gezilecek sosyalleşme olucak daha nekadar durabilir herkes evde ama dikkatli olmak gerekiyo iste herkes önlemini alsa yeter,üç buçuk ata ata gidicem ama, halim de içler acısı artık , bi yerden de başlamak lazım
bulaşacak mı bize de bilmiyorum, esas serseri mayın gibi gezinenenler çok tehlikeli farkında da değil saçıyo mikrobu
Allah korusun
burdan daha eğlenceli takım olacağını düşünmüyorum, daha hiç takıma girmeden şöyle en aktiflerin son 2-3 sayfasına bakmıştım,Gezinebilirsin canim ben ilk girdiğimde tum takimlari geziyordum
Bir ara 4.takimin ziyaretine gitmistik tum takim olarak
Ben gidimmm bi bakayimGezinebilirsin canim ben ilk girdiğimde tum takimlari geziyordum
Bir ara 4.takimin ziyaretine gitmistik tum takim olarak
Oooo aktifler arasinda kimler vardi deheleeeburdan daha eğlenceli takım olacağını düşünmüyorum, daha hiç takıma girmeden şöyle en aktiflerin son 2-3 sayfasına bakmıştım,
burası cazipti, yine çok bi fark olacağını zannetmem bi boşlukta giderim belki
Toplamda 7 Takim var zaten abla uzun zamandir en hareketli takimlardan biriyiz bazen durgunlastigimiz donemler olsada guzel ilerliyoruzburdan daha eğlenceli takım olacağını düşünmüyorum, daha hiç takıma girmeden şöyle en aktiflerin son 2-3 sayfasına bakmıştım,
burası cazipti, yine çok bi fark olacağını zannetmem bi boşlukta giderim belki
taze fasulye pişirdim bu arada akşam menü hazır
birazdan da jillianı ziyaret ediyim bakim
görüşürüz fıstıklar
Gorusuruz ablataze fasulye pişirdim bu arada akşam menü hazır
birazdan da jillianı ziyaret ediyim bakim
görüşürüz fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?