Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok canım randevulu maskeli gidiyosun yiyecek içecek bişey ikram edilmiyor birde metrekareye göre insan alınıyor

dün sabah aldım randevuyu bugün 3e
Ben kız da almis bugün lazere gitme diyorum ama dinlemiyo

Ben kız da almis bugün lazere gitme diyorum ama dinlemiyo

üç buçuk ata ata gidicem ama, halim de içler acısı artık , bi yerden de başlamak lazım

bulaşacak mı bize de bilmiyorum, esas serseri mayın gibi gezinenenler çok tehlikeli farkında da değil saçıyo mikrobu
Allah korusun

hafif bir kahvaltı yap cık canım çok acıkıp gelince çok yiyebilirsin

Gelince de ara öğün yaparsın

inşallah birsey olmaz canimyaaa artik yapcak birsey yokkk gidilip gezilecek sosyalleşme olucak daha nekadar durabilir herkes evde ama dikkatli olmak gerekiyo iste herkes önlemini alsa yeter,

Gezinebilirsin canim ben ilk girdiğimde tum takimlari geziyordum
Bir ara 4.takimin ziyaretine gitmistik tum takim olarak
burdan daha eğlenceli takım olacağını düşünmüyorum, daha hiç takıma girmeden şöyle en aktiflerin son 2-3 sayfasına bakmıştım,
burası cazipti, yine çok bi fark olacağını zannetmem bi boşlukta giderim belki

Gezinebilirsin canim ben ilk girdiğimde tum takimlari geziyordum
Bir ara 4.takimin ziyaretine gitmistik tum takim olarak
Ben gidimmm bi bakayim nediyolar bizden giden kaçanlar varmi bakim biiii npaiyolar

Oooo aktifler arasinda kimler vardi deheleee

Toplamda 7 Takim var zaten abla uzun zamandir en hareketli takimlardan biriyiz bazen durgunlastigimiz donemler olsada guzel ilerliyoruz
5.takimda cok eglenceli bazen okuyorum kendi aralarinda spor yarisi yapiyorlar sonucu aksam paylaşıyorlar
Bir gun adim ,bir gun ziplama gunu yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…