Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız neydim lazim olacak şeyler kaldı elimin altinda akşama yemege yatmaya misafir.edeceksen toplim gelim.sana ama eylülü komşuya.birak
Gel gel beklerem tugceyi alirsan oynarlar iste komsu istemez onu illahlah ederler sen etmezsin aliskinsindir sizi sever

Gel gel beklerem tugceyi alirsan oynarlar iste komsu istemez onu illahlah ederler sen etmezsin aliskinsindir sizi sever
Tugceyi komşuya bırakacak halim yok tabiki onuda alicam neyse kalsın belki eylulu gördükten sonra kardeş sevdasından vaz geçer

Gecen cuma gordim adını da etiket yapayim dedim unuttum
Simdi geziyodumda bakim dedim,ankada galiba mayista acmismi hesabı aktif sanirim gecen konustunuz sizde dahil olamadim konuya nerde okudum bikackisiyle mesajlasmis orda

Eeee yani ac kalmissin neden boyle yapiyosun kendine, kilo vermek icin eziyet yapmasanmi vücuduna

Tartilmaman gereken ne durum varsa o sekilde tartilmissin sabah
Su an dogru sonuc elde edemezsin
Birde tarti farki olabilir canim
Ay yerle bir oldum sinirden gözlerim doldu inanamadım kaçırmada yapmadım gelir gelmez tartılayım dedim ama pişman oldum bugün cok yorgun kanamam var adetin 2ci günündeyim.

Ay yerle bir oldum sinirden gözlerim doldu inanamadım kaçırmada yapmadım gelir gelmez tartılayım dedim ama pişman oldum bugün cok yorgun kanamam var adetin 2ci günündeyim.
dahaaa dur saat kaç bu saatte tartilmaz bilmen lazim hem yemek yemissindir hem regl tabiki fazla cikican neden panik yapiyosunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…