Kız neydim lazim olacak şeyler kaldı elimin altinda akşama yemege yatmaya misafir.edeceksen toplim gelim.sana ama eylülü komşuya.birakOtururken nasil toparkancan sen hadi biranonce toplan git yerleş bittsinsıkıntılı işler bunlar
Gel gel beklerem tugceyi alirsan oynarlar iste komsu istemez onu illahlah ederler sen etmezsin aliskinsindir sizi severKız neydim lazim olacak şeyler kaldı elimin altinda akşama yemege yatmaya misafir.edeceksen toplim gelim.sana ama eylülü komşuya.birak
Tugceyi komşuya bırakacak halim yok tabiki onuda alicam neyse kalsın belki eylulu gördükten sonra kardeş sevdasından vaz geçerGel gel beklerem tugceyi alirsan oynarlar iste komsu istemez onu illahlah ederler sen etmezsin aliskinsindir sizi sever
Gecen cuma gordim adını da etiket yapayim dedim unuttumZipzip- zeynepkk vardı oda bi ara uğradı gitti gene galiba 12.takımdan simdi dolaşırken gördüm aklıma geldi
Simdi geziyodumda bakim dedim,ankada galiba mayista acmismi hesabı aktif sanirim gecen konustunuz sizde dahil olamadim konuya nerde okudum bikackisiyle mesajlasmis ordaGecen cuma gordim adını da etiket yapayim dedim unuttum
Minimal yasama yazmis canim da su an icin diyet topiklerine gelmeyi dusunmuyor sanirimSimdi geziyodumda bakim dedim,ankada galiba mayista acmismi hesabı aktif sanirim gecen konustunuz sizde dahil olamadim konuya nerde okudum bikackisiyle mesajlasmis orda
Heeee iste orda gördüm gezerken baktim konusmalaraMinimal yasama yazmis canim da su an icin diyet topiklerine gelmeyi dusunmuyor sanirim
Sabah aksam yemicekmisinBugün sadece öğlen yemeği var...
Sabah yeşil çay içtim nerdeyse kusucaktım ama midem boş nasıl kusim.. sonra yanına 1 kayısı yedim ağzımın tadı bozuldu çünlü aç karnına yeşil çay.. işte şimdi kalkıp öğlen yemeğimi hazırlıcam inş...Sabah aksam yemicekmisin
Eeee yani ac kalmissin neden boyle yapiyosun kendine, kilo vermek icin eziyet yapmasanmi vücudunaSabah yeşil çay içtim nerdeyse kusucaktım ama midem boş nasıl kusim.. sonra yanına 1 kayısı yedim ağzımın tadı bozuldu çünlü aç karnına yeşil çay.. işte şimdi kalkıp öğlen yemeğimi hazırlıcam inş...
Tartilmaman gereken ne durum varsa o sekilde tartilmissin sabahKızlaar tartım geldi ama 79.8 gösteriyor kıyafetli ve toktum + adetliyim yorgun bir adet geçiriyorumkeşke çıkıp bakmasaydım hiç
İsveç diyeti cnm bugün ortası ve en zor günü..Eeee yani ac kalmissin neden boyle yapiyosun kendine, kilo vermek icin eziyet yapmasanmi vücuduna
Ay yerle bir oldum sinirden gözlerim doldu inanamadım kaçırmada yapmadım gelir gelmez tartılayım dedim ama pişman oldum bugün cok yorgun kanamam var adetin 2ci günündeyim.Tartilmaman gereken ne durum varsa o sekilde tartilmissin sabah
Su an dogru sonuc elde edemezsin
Birde tarti farki olabilir canim
Ama hicbirsey yokkk ölcenbeeee baslarim öyle isveceİsveç diyeti cnm bugün ortası ve en zor günü..
dahaaa dur saat kaç bu saatte tartilmaz bilmen lazim hem yemek yemissindir hem regl tabiki fazla cikican neden panik yapiyosunkiAy yerle bir oldum sinirden gözlerim doldu inanamadım kaçırmada yapmadım gelir gelmez tartılayım dedim ama pişman oldum bugün cok yorgun kanamam var adetin 2ci günündeyim.
Bugunu de atlatsaydin sonrası nasil hic bilmiyorumİsveç diyeti cnm bugün ortası ve en zor günü..
Bozma moralini 3-4 gun sonra tartil canimAy yerle bir oldum sinirden gözlerim doldu inanamadım kaçırmada yapmadım gelir gelmez tartılayım dedim ama pişman oldum bugün cok yorgun kanamam var adetin 2ci günündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?